Az alföld 6-nál produkálja ezeket a hibákat az alap act-oknál? Ha igen,akkor ez a frissítések miatt van mert az alapok 6.31-hez(ig) készültek. Én ki ikszeltem a kisablakot,el is indult,de mivel módosítások voltak a a pályában egy idő után megfog féluton vörös jelzővel,és sehova tovább ha egy órát állsz ott akkor sem :D
Sziasztok. Valaki nem tudja miért laggol az MSTS? Eddig rendesen ment, csak miután újratelepitettem a windowst azóta laggol, de nagyon. Már a menüben is 5-10 fpsem van, közbe nincs rossz gépem, és eddig is ment 30-60 fps-el. Driverek fel vannak telepítve.
Vagy ha nem mindig írja ezt ki (pl kötetlen felfedezőút, vonalbejárás esetén NEM), akkor act nincs megfelelően telepítve, esetleg nyomvonal (path) hiányzik...
Valaki el tudná nekem küldeni az EN 240 összeállítását. Teljes vonat kellene mert nem tudom honnan lehet pl a MAV_Sleeping_pack-ot letölteni. Mert azt a hibát dobja ki állandóan:
Windows 7 64 bites verzióra van telepítve a játék, ha ez számít. Activity könyvtárban vannak .act fájlok, valahol olvastam, hogy ezek nélkül nem jelenik meg, de itt más hiba lehet.
Olyan gondom van, hogy egyébként működő MSTS-re feltettem az Alföld pályát. Szépen sorban feltettem a 6.0, 6.1, 6.2, 6.3, 6.4 és 6.5 csomagokat, és kitömörítettem a 6.5.1-et, ahová kell. Viszont a pályák között nem jelenik meg az Alföld.
Megjegyzés: a MÁV V43 WMV kivételével minden szerelvény fenn volt már, ez is fenn van. Egy hibát ír induláskor a program, de ez csak egy consist fájl, nem hiszem, hogy ez bezavarhat (FVV GT4_szolo.con).
Sziasztok valaki meg tudná mondani ogy lehet összerakni több pályát?Láttam olyan feladatot ami az alföld és a 120a vonalra készült, vagy egy másik ami az alföldön kezdődik majd a balaton délen folytatódik.Ez hogy van? Előre is köszi ha valaki segít
Sziasztok! Win7-re fel raktam az eredeti cd-ről az alap játékot, jó pár év ki hagyás után. Gondoltam meg próbálom csak azt elindítani mert már hallottam hogy van akinek nem indul el még az sem Win 7-en. Hát ezek szerint én is közéjük tartozok. Mi lehet a gond hogy nem indul el? 1 másodperc fekete képernyő és annyi, nem tölt tovább. A gép az bírná minden paramétere. mivel ezen futott a játék XP alatt. Rendszergazda ként sem indul, sem kompatibilitási probléma javítással. Emlékszem egyszer írta valaki hogy gond nélkül fut -win7 alatt hát itt van az ellen példa, hogy nem biztos ám az.
Train store-hoz kellene egy kis segítség (WIN7, A8 5600K, 8GB). Az a gondom, hogy activity indítása után feldob egy hibaüzenetet, hogy újból megpróbálja 10 s múlva vagy nem. Ha igent választok, megint jön az üzi, ha nemet, akkor a sorban következő activity-t próbálja elindítani, természetesen nem sikerül és jön a 10 s üzenet .... Ha a frissítést nem teszem fel, akkor ez nincs, s indítja az MSTS-t, de nem a kiválasztott activity-t, hanem a progit, s utána választhatom újra az activity-t, vagyis betölt mindent, időt nem nyerek. Csak a komplett Alföld 6 van fenn így kb 5 perc a betöltés (végül is nem túl sok), ha menne normálisan a Train store hátha lehetne azért csökkenteni.
Olyan gondom lenne, hogy az Alföld 6.5 felrakása után a játékban csak az oktató oldalak aktív. a 6.4 ment rendesen. Mi lehet a gond? Valahogy le lehet szedni a 6.5-t vagy csak az egész Alföldet?