Szerintem bebaszov Gazemberes missionjához pont jól jön egy ilyen kergemarha style üzemmódú helikopter.:)
Meg amúgy Storm új joystick-jét is be kell még járatni, szerintem egy cseppet sem fog neki ártani az egyenes vonalú mozgásra törő ideggyenge rángatás :DDD
Nos Zsoltika szerintem kezd el kiegyensulyozni a gépet. Kár lenne a finish elött feladni. Kárba menne a sok munka. Texturákat ellenörizd. Lehet tul sok a szin :)
a porges-forgas valszeg azert van, mert nem jo helyre kerult a sulypont, cagy tul konnyu a gep. a nagy helet foglal oka lehet a tul reszletes felbonas, vagy a tul nagy felbontasu (meretu) texturak.
Hajrá Zsoltika!
Úgyis kevés a kézifegyver...
Szerintem az olajosok is fognak örülni, hogy nem kell már cipelni azt a bazi nagy G-36-ot, mert lesz kisebb.
East oldalnál is jól fog jönni egy 2437. AK, mert néha tényleg csak anyázik az ember a fegyverládák előtt, hogy nincs egy használható AK akárhány.
A heli project felfüggesztésének híre -szerintem- mindenkit hidegzuhanyként ért.
Ebben a kérdésben ez az utolsó szavad? Biztos nem fut tovább a project?
:)
A heli addon amin dolgozgatok nagyon rossz lett.
Nem tudom mi lehet a hiba, lehet hogy abba is hagyom a heli fojtatását mert:
1. sok helyet foglal.
2. felszállás után forog-pörög össze vissza.
Nem hinném hogy jó ötlet ezt fojtatnom...
idő pocsékolás.
De: hozzá fogok a fegyverekhez és szerintem egy párat tudok csinálni. PL: Mini-ruger 14 sniper rifle (Sznájper puska) , AKZ-74 (ÉN TERVEZTEM), Camocar (álcázott jármű), LG-36 (kisseb fajta G-36) , a majd késöbb másokat is mondok.
javaslom, hogy látogassatok el ismét az OFP.cz-re, mert egy egész szép szigetet szült valaki. Igaz, még mintha lenne egy-két hiba, de talán kijavítják, és mivel a leírás szerint hatalmas szigetről van szó, talán nem is találkozunk velük...
srácok mindenki vessen egy pillantást a képtárban zsoltika uj heli addonjára. Higgyétek el ismét megéri megtekinteni! Szinek ugyan visszafogottabbak, de a formavilág amolyan zsoltikás... Csak igy tovább!
a portalon mar feldobtam a kerdest, de ide sem art beirni:
egy kuldetesterv helikre es silkakra:
a kuldetes tipusa DoDC (Defend or Destroy Convoy :-) )
a lenyeg: a ket csapat (akar lehet 3 is) feladata, hogy a sajat konvojanak celba jutasat biztositsa, mikozben az ellenfel konvojat megakadalyozza ebben. a konvojok utvonala veletlenszeruen valtozik. rovid idovel az indulas elott a csapat ertesitest kap, hogy honnan-hova indul a sajat szallitmany, mig az ellenfel csak az indulas utan ertesulhet rola. minden celbajuttatott konvojert (a megmaradt teherautok aranyaban) pontokat kap a csapat, amikbol "vehet" silkat, vagy vulcant, amik aztan a konvojjal tartva biztositjak az utat. viszont ezeket a csapatnak kell eljuttatni az indulas helyere, akar beleulve, akar a heli alatt logatva (kiegeszito otlet: olcson kis tapasztalat pontu, mig dragabban profi - expert, veteran szintu - jarmu veheto, igy kevesebb jatekosnal lehet AI iranyitottat hasznalni. kulon felarert ai pilota ki is szallitja a konvoj indulasi pontjara - mar ha van a csapatnak ilyen szalito jarmuve. mar meglevo egysegek is atszallithatok a kovetkezo indulasi pontra, persze ezt is jo penzert. a javitasuk a konvoj celbaerkezesekor automatikus, mig a nem teljesen lepukkant, menet kozben elhagyottakat - szinten penzert - behozzak javitasra). az elpusztitott konvojert fejlettebb heliket lehet kapni. kezdesnek mondjuk a littlebird, mig a csucsmodell a Commanche lenne.
alapfelallasban mindenkire egy gep jutna, aztan a bazison lehet ezt lecserelni, ujabb tipusra. szallitogepre is lehet cserelni, de akkor ahhoz nem jar ai pilota. azt ugy kell megvenni (maximalzalva lenne a darabszam). a harcolo gepekhez sem jar plusz pilota. a legvedelmisekhez lehet kerni, akar mindharom pozicioba, az benne van az araban (vagy eleve teli szemelyzettel kered, vagy a beszallass utan kerheto plusz szemelyzetet a meg ures poziciokra).
a bazisok kulon szigeten lennenek, es a felettuk levo legter vedett lenne (az ellenseges gep elpusztul, ha belerepul)
a csapatok ugyanazt a technikat hasznalnak, ugyhogy kicsit hozza kell piszkalni az addonokhoz, hogy pl az oroszok is hasznalhassak a nato gepeket, es ne ellensegkent tuntessek fel oket (ez nem egy nagy durranas, csak egy szimpla config.cpp fajt kell irni osszesen)
hat kb ennyi jutott az eszembe hirtelen. a kerdes: belekezdjek-e, mert ha nincs erdeklodes ra, akkor nem strapalom magam. tovabba johetnek meg hozza az oteletek, vagy javaslatok es kritikak, mert meg eleg keplekeny az egesz.
Csak mondani akartam hogy az addonom található az FTP-n.Figyelmetlenségemnek köszönhető hogy véletlenül egy hibás fájlt is felnyomtam...
Csak a: Lendon.zip-et szedjétek le.