Keresés

Részletes keresés

OneDa Creative Commons License 2001.07.24 0 0 896
Sziasztok !

Igen Lia huzom, de nem is bánom, mert amíg otthon voltam szartál a fejemre:)

Előzmény: Emilio bácsi (891)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.24 0 0 895
Írtam a vendégkönyvedbe! :))

Már látom Lia válaszát: Nyénye ám az öreganyád térgye kalácsgya! :)))

Előzmény: KrapulaX (894)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.24 0 0 894
Most néztem körül fotópapírügyileg. Lia-OneDa asszem eladhatjátok minden ingóságotokat :)) 20db papír 3000-4000ft között mozog. Elvileg tudok rá megoldást, de félő, hogy Lia nénnye (Lio után szabadon:))) megszól úgy mint az ingyentelefonálások miatt :))))
Rita: érdemes még kiküldeni azt az aksit? Odaérhet még időben?

Nézegessétek az oldalam olyan szép :)))
http://krapulax.rt.hu

Rta Creative Commons License 2001.07.24 0 0 893
Nahat, mar szora sem meltatsz kedves Lia? Hat ez nem szep toled!
Most megyek, es sirok egyet!:))
Előzmény: Emilia néni (892)
Emilia néni Creative Commons License 2001.07.23 0 0 892
Haliho.

Andy nekem a második érthetőbb volt. :-) Legalább rájöttem, hogy ne erőlködjek, mert andol szakszavak vannak benne. De az első tényleg magyar, úgyhogy annál hülyébbnek érzem magam, ha nem értem. :-)) Bár a lényeg asszem eljutott hozzám, fújt a szél. Ezt akartad mondani? :-))))))))))

Letöltöttem a vadvizi képek végét, ezek baromi jók lettek! :-))) És tök várom a vizi gépes képeket is, HALLOD A_GIRL? :-)))))))

Tényleg Vanda, te már újra hajtod az igát. Milyen érzés a szabi vége? :-))) Jujj, de gonosz vagyok.

Padre, én nem is tudom a te mobilodat. Csak egyszer küldtél számról smst, de akkor még nem tudtam, ki a fene lehetett az, és kitöröltem. :-)) Az icq-t meg hiába hivnám. :-) De nem gond, volt kit felhivnom, köszi.

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.23 0 0 891
Na menjen már az az AoK! :)))
Előzmény: Andrew1 (890)
Andrew1 Creative Commons License 2001.07.23 0 0 890
Krapu: az semmikeppen :))
Ha az lenne lehet mehetnek a meleg satorba a szigetre :)))
De az nem jon be :)))
inkabb a csajok :)))

Na megyek Aok :)) Melo van 1000L .. :))

Andrew1

Előzmény: KrapulaX (889)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.23 0 0 889
Andrew: szerintem neked anális beültetésed volt :)))))
Andrew1 Creative Commons License 2001.07.23 0 0 888
Hello ..

NA nektek sem irok tobb beszamolot ... olvassatok el a Vitorlazas topicban :)))
Mi az ami nem ertheto ? :))) Mindent magyarul irtam :))
Meg nem is irtam olyat hogy : amikor Raumban felhuztuk a topspit es leejtettunk leebe akkor nagyon megugrottunk de aztan le kellet venni mert kreutz jott a bolya utan es igy nagy volt a leegering aztan atcsereltuk a spit reacherre de az is sok volt igy reffelni kellet es aztan fock-al mentunk tovabb.
HA ezt irom erthetobb lett volna ? :)))

csovi ..
Andrew1

KrapulaX Creative Commons License 2001.07.23 0 0 887
Hát nekem sem kristálytiszta :))
Valami 11befújás miatt lefújták, nehogy Andy-két elfújja a szél :)))
Rta Creative Commons License 2001.07.23 0 0 886
Ejnye Andy, ebbol egy szot nem lehet erteni. Vagy csak en vagyok nagyon szoke? No mind1. Hogy vagytok? Eppen egy olasz pasival icq-zom. Nagy elmeny, mit ne mondjak. Asszem le is razom hamarosan. Eppen ott tartunk, hogy most jon negyedszerre MO-ra. Lerazom, mielott meghivatja magat. Puszika!
Előzmény: Andrew1 (885)
Andrew1 Creative Commons License 2001.07.22 0 0 885
Na megjottem ...

Ugy latom sok minden nem tortent az utolso birasom ota ...

EGy rovid beszamolo ...
Szombaton buntetoen eros szelben brutalis eso es egyben brutalis Questor kupa elso futamot mentunk ... Fured-Siofok-Almadi-Tihany-Fured tav .. Manual-al 3ora.
Nagyon durva volt ...

A mai napon meg megdurvabb idore ebredtunk (Reggel 8-as szel volt 11-es befujasokkal ami ez kb 75-80 km/h 105km/h koruli lokesekkel ..) igy lefujtak a mai futamot ezert vagyok itthon mar ilyen koran (nem jellemzo) ... :))

Szoval elmeny volt megint ...

udv...
Cpt Andrew1

Rta Creative Commons License 2001.07.20 0 0 884
Szasztok!
Vegre megint jo a gepem. Igy legalabb tudok irni.
Hat Lia nem mondom, te aztan jo kornyeken laksz! Koltozz a 9. keruletbe, ott biztos nem er ilyen attrocitas!:)))
Egyebkent tenyleg elvagyok, nem csinalok semmit, csak melozok. Hamarosan megyek haza, most meg ezt sajnalom. Latod, nalam sose tudni.
Na csok mindenkinek.
Andrew1 Creative Commons License 2001.07.20 0 0 883
Hello ..

Nahat Lia .. ez eleg durva .. :((( Szornyu hogy ilyesmi megtortenhet. Mondanam azt hogy gyere koltozz hozzam amig elulnek a dolgok .. de hat ..

Nahh mas ...
Drukkoljatok a hetvegen ... megyek Manual-lal Questor Kupa-ra Furedre. Termeszetesn elromlott az ido is nehogy veletlenul is jo ido legyen ..
Egyebkent a Kekszallagon kategoria 8.ak lettunk a 29 indulobol. ;)

Hetfon vagy vasarnap jelentkezme mikor hazaertem ... addik is jok legyetek es jo hetveget meg ilyesmi ... ;)))

Ja es boldog nicknapot az erintetteknek .. :))

Cpt. Andrew1

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.20 0 0 882
Passz! De a bajszod az úgy mozog evés közben az tuti :)))
Előzmény: KrapulaX (881)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.20 0 0 881
Lia: Rájöttem miért engedték eddig is ki a szomszédotokat. Mert ugye a doktorbácsi megmondta hogy ELMEBETEG de a hülye azt értette, hogy ELMEHETEK :)))))
Lia&Lio: Boldog nickname napot :)))))

Most ettem egy fincsi nyúlpörköltet :)) Akkor most már úgy tudok mint a nyulak? :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.20 0 0 880
Lia: Nem semmi. De szívesen megpörkölném az ilyet lángszóróval! Vadítsd el a kutyádat. :))

Akor Emilio is tegnap volt? Juhé! :)) Erre inni kell :))

Padre: Krapi tuti nem adja a villámot. Ő szeme fénye most! Vele elszik, együtt mosnak fogat.. Bár én már ráülhettem és mehettem vele egy kört! :))))

padre666 Creative Commons License 2001.07.20 0 0 879
Csok Lianenidrága:))))

Ja szasztok tobbiek:)))

Lianéni , ha most szukségét érzed néhány baráti szónak.............a telszámomat tudod:)))
A storyd rettenet ...el tudom képzelni mit élhettél és élsz át:(((((
De mindenképp tul kell lépned rajta mertkulonben késobb végig kisérteni fog:(
a kocsit meg ne sajnáld:))))
most nagyon szép uj fekete cordoba van 2,5 ért:))))
esetleg krapu occson megszámitja a sárga villámát:)))))))

Előzmény: Emilia néni (878)
Emilia néni Creative Commons License 2001.07.19 0 0 878
Ma van Emilia? Akkor Emilio is ma lenne, ha lenne. Boldog névnapot kedves Emilio! :-))

Sztori hihetetlen, én jól vagyok, csak kicsit parás lettem. Most mennék este Vandával buliba, csak még nem tudom, merek-e. Na leirom a sztorit, emailek mennek az adatok cimre.
Krapi már tudja telcsiből, szegény kutya nem értette, milyen kutyasétáltatás az, ahol rá se bagozók, mert végigtelefonáltam az egészet. :-)

Na megy sztori.

Előzmény: Emilio bácsi (877)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 877
Lia: Körlevél a megoldás! Engem is érdekelne a dolog! Te jól vagy?

Jaja kicsit sajnálom, de nem ez az egyetlen buli a világon. Egyébként boldog névnapot!! Ma van Emilia! :))

Előzmény: Emilia néni (874)
padre666 Creative Commons License 2001.07.19 0 0 876
Jaja !!!!!!!!!!
tessék csak szépen elmesélni mindent!!!!!!!!!!!
azt a kupoláját!!!!!!

Andrew1 Creative Commons License 2001.07.19 0 0 875
Hmmm Lia ... Totalra torted a Seatodat ?
Remelem neked semmi problemad ... mailban leirhatnad mitortent ....

Endi

Előzmény: Emilia néni (874)
Emilia néni Creative Commons License 2001.07.18 0 0 874
Hello.

Látom, ma mindenkinek csudajó napja volt. Még a Vanda is a strandon pirult egész nap.

Kopi, képeket köszönöm, letöltöttem, izgatottan várom a folytatást. :-)) Fiuk, a képeket nézegetve nem sajnáltátok, hogy kimaradtatok a buliból?
A girl, fejezd már be a szabid, hogy láthassuk a vizes képeket! Vissza a munkába! :-)

Jah, én ma fantasztikusan vagyok, a kocsim meg totálkár. Sztorit itt nem irom le, anonimitásom végleg befuccsolna.

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.18 0 0 873
Pláne nem boci nikkel basszameg :)))
Előzmény: bocimobil (872)
bocimobil Creative Commons License 2001.07.18 0 0 872
Ma úccse írok ide! :)))
Andrew1 Creative Commons License 2001.07.17 0 0 871
Hello ..

Ja .. jo kis ido van most hogy itt vagyok .. hetveger meg megint jo lesz mikor megyek a Balcsira .. ismetelten :)))
Questor Kupa a hetvegi musor ..

Lio: elsore azt hittem kiszalltal reggel a kocsibol ... es becsuktad az ernyod hogy zuhanyozzal mert esetleg otthon nincs viz vagy mi a fene :)))

Lia Dragam .. Igen, eleg huzos egy verseny volt, neha nalunk is megremegett a lec hogy feladjuk .. de akkor mindig jott egy kis szel ... igy aztan nagy nehezen beertunk .. de kisse lehangolo helyen es idoben ... :( na mindegy ... legkozelebb lesz szel :) Remelem.

Mindenesetre augusztusban meg megyek 10 napra meg szeptemberben egy hetre meg meg vagy 4 hetvegen vitorlazni :)))
Meg valamikor kozben meg a kishajovezetoiket is megszerzem ugyhogy azutan mehetunk magunk is vitorlazni .. ;))) Barkit elviszek .. (pasik piaban girlok termeszetben fizethetnek ;)))

Na pa ...
KovA

Ui: egesz joke ezek a vadvizi brutalistasos kepek :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.17 0 0 870
Na igen. Skizo vagyok :)))
Hallom töröltetted pár képed. Miért? Az nem Te vagy? Nem értem én minek kell ilyen hülyeségem miatt cenzúrázni. Nekem pl tetszett! És tudod mi jutott először eszembe? Hogy milyen szép fehérek a fogaid. Nade mindegy. Te olyan szexista vagy és mindig magadból indulsz ki! :))))))) Asszed mindenki rögtön a szexre gondol??? :))))
Előzmény: Emilia néni (869)
Emilia néni Creative Commons License 2001.07.17 0 0 869
Mintha a tudatalattid lázadna a nicked ellene. :-))
Előzmény: bocimobil (867)
Emilia néni Creative Commons License 2001.07.17 0 0 868
Hello!

Itt izgulok már mióta, de már a 35%-a itt van a képeknek. :-)) Jujujjjjjj.
Kopi, köszönöm a cenzúrát, örök hálám, miegyéb. :-) Bár egy alaposabb cenzúrába az ázott csirkés képek is belefértek volna, de akkor Lionak nem lett volna min röhögnie. :-)))))

Endi, csak nem újra itt? A rohadt mázlista, jó időben szabin, a pocsékra meg visszanéz kicsikét a munkába. Egy két kép nem készült a versenyről? Olvastam, hogy egy csomóan nem is tudták teljesiteni. Szóval gratula!

Rta, mindig kérdezem drága bátyusod, hogy mizujs veled odakint, de kb annyi a válasz, hogy jól elvan. Szóval milyen? Jó kint most, vagy honvágyad van, vagy milyen?

bocimobil Creative Commons License 2001.07.17 0 0 867
A miheztartás végett, nem az esernyőt csuktam be, hanem a kocsit :))

Krapu: Látod? Elédmentem! :))) Vörösök pedig vannak. Ma szép nagyot köszöntek nekem :)) Az idősebb köszönte a nagyobbat :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!