A tegnapi Szolnokt tv-s műsorral Gutaiék újra tökéletesen bizonyították, hogy egy szakbarbár, hozzá nem értő, együgyű, minőségből csak és kizárólag siralmasat produkálni képes kompániából még véletlenül sem lehet - legalább szökőévente - valamiféle színvonalat kicsiholni. Kár.
Váradi Kornéllal kapcsolatban meg mi a f.szt szopatjátok a nyíregyháziakat? Megírta a sport, hogy a Falco-é :).
jujjdejóó volt!a helyszínen meg pláne lehetett látni mennyire profi mindenki!!:))
ezek a kérdések...
na és Pavel nyomja a szöveget,majd lefordítják:" Jó volt!" és kössz mehetsz a helyedre..höh NEEEVETSÉGES!bár ilyenkor mindig kicsit izgul Moje Sladky,de nem baj.;)
ha már a szombati bulira kérdez az ember akkor azt lehet egy picit hogyismondjam..profibban(?),felkészültebben(?) tennie.
De öreg Rezus tényleg adta a stílusát!:))))
na mind1 legalább láttuk a csapatot utoljára együtt.
Pavelék most indultak haza -egy ideig együtt mentünk- Donca,V gépe de. megy,Andriusék kocsival (!!!),T.K. kb. pénteken hagyja el az országot.
Szegény Petinek meg lesz összvissz 1hónapja,h nyaraljon,meglátogassa a rokonokat,a családjával is legyen,pihenjen is aztán meg válogatott rulezzzz...
Ez valami borzadály volt, utólag nem bánom, hogy nem mentem be, pedig erősen gondolkodtam rajta. Méltóbb módon is megünnepelhették volna ezt a csodálatos évet.
tegnap ült le a klub néhány játékossal...Donatas nekem is valami hasonlót rebegett...mármint,h az otthoni nehézségei mellett nem elképzelhetetlen...a többit találjátok ki!;)
Ökrös ígéri, együtt tartják a bajnokot Szolnok, június 6. A hírek szerint sikerült maradásra bírni az aranyérmes Olaj KK amerikai karmesterét, a zseniális Thomas Kelleyt is
Úgy tetszik, nemcsak a jelen szép, hanem a jövõ is fényes lesz Szolnokon. Hazánk legjobb férficsapatánál – a bajnoki cím és a Magyar Kupa-diadal után senki sem vitatkozhat ezzel a megállapítással – ugyanis továbbra is az állandóságra szavaznak, ami annyit jelent, nem lesz nagy játékosmozgás. Ökrös Imre, a klub egyik vezetõje ígéri, együtt tartják a bajnokcsapatot. Jellemzõ a szolnoki csapategységre, hogy mind az öt légiós szívesen maradna a piros-feketéknél, ám közel sem biztos, hogy a Kelley, Hollins, Jurkunas, Sabaliauskas, Frána kvintettel folytatja az Olaj. Egyelõre a két litván kosaras, valamint Kelley (képünkön) megtartása tûnik bizonyosnak, és, amint azt Ökrös elmondta, az Olajban folytatják a meghatározó magyar játékosok is. Pór Péter edzõ már többször hangsúlyozta, hogy a fiatalok csapatba építése a célja, így biztosak lehetünk benne, Molnár, Harazin vagy éppen a húszesztendõs Cseh több lehetõséghez jut a következõ idényben. Itt jegyezzük meg, hogy a szolnoki tervek közt szerepel egy kitûnõ magyar irányító megszerzése, ám névvel egyelõre nem szolgálhatunk. (s. t. r.)
Emléxem erre a párbajra, 'Csajjj a világ ellen' címmel vonult be a történelembe. Szerintem inkább meg kellene köszönni Fecónak, elképesztő, ahogy megteremti az összhangot. FECÓ 4 PRESIDENT!
Tegnap azt hittem, hogy megint tönkrevágtam a telóm, aztán kiderült, hogy csak elképzelhetetlen pontjain megbújó aljas konfettik okoztak némi érintkezési hibát :-)
na látom már megint én vagyok porondon!jóvan jóvan!!
Oa,mi az hogy "állítólag"?hát semmi megbízható forrásod nincs ezügyben?ccc...
no tehát: tény a Kobale,Vaisvila,Masiulis és az O'kelley,Stroud,Halimic években eléggé üres volt a csarnok -na jó,az idei évhez képest mindenképp-,így gondoltam pont én kellek ahhoz,h ne legyen már unalmas a B-ben az élet...;)
aztán még az Aleksic-es szezont is ott töltöttem...
abban szezonban történt a bizonyos fejelős story amit sokat emlegetett Fecó BARÁTUNK bólintott a szeeegény sárgasálú arcába. ekkor a férfikosar fórumán kontárkodva leírtam azon véleményem,hogy mennyire nem is egyezik a "kiafaszomazafecó" gondolkodásmódom az Ő "keménycsávó" szemléletével(nagyjából ez volt a lényeg)...ennek eredményeképp kaptam az ívet rendesen a szimpatizánsaitól,hogy hol is voltam én 63-ban,vagy mikor(:))) )meg ehhez hasonlók. már ránézésre se vagyok az az összeroppanós fajta,szóval a téma annyira nem viselt meg,így azt a szezont még a B-ben töltöttük együtt - kb. 3 méterre egymástól.
aztán talán a tavalyi Tv-s debreceni meccsen tört meg a jég,mikor személyesen jött oda Fecó egy baráti kézfogással. elfogadtam -MER JÓFEJ VAGYOK!ÉS SZERÉNY!:)) és ki hinné,hogy azóta annyira "eldurvult" a helyzet,hogy most a bajnokság győzelmének ünneplése közepette még egy futólagos ölelést is megeresztettünk!(AZTACIRKUSZT!)
persze ezután rögtön meg is jegyeztük,h ezt egyikünk se gondolta volna és mennyire durva,hogy mire nem képes egy bajnoki cím...
szóval csak FIGYELJETEK!odabasz a nagy haverság!!:))