CForest, ja, de az direkt fürdőszobahangzás, mer' anno ilyen volt a trúblekk etalon. huú Last sigh of nostalgia - az má' egy szuicid zene.
Nevermorenál pld a We disintegrate, az Engines of hate, Insignificant am I c. számokat, de az összes figyelemreméltó.
Naés Bethlehem?
Bazz, és az a VOIVOD lemez, a Nothingface. Hát az is illet a csomagba.
Nem irigyelted gondolom, inkább egy kétéltű meg némi lőszer.
há nem. mi a szart lehet csinálni egy piros sportkocsival?
egy 60 tonnás tank. az má' igen. azt még nem is meséltem, hogy az alapkiképzésen voltak ilyen ún. "bátorságpróbák". na nem volt valami nagy kunszt egyik sem, de azér' a tankos az eléggé para volt elsőre. egy kb 40 centi mély betonozott árokba kellett befeküdni, aztá' jött a monstrum bazz, még csak 30 méterre járt, de te má' érezted hogy reng a föld. aztán mikor a fejed fölött van, az lokálisan megfelel egy 7-es erősségű földrengésnek szerintem...akkor má' nem csak a félelelmtől remegsz. miután telebaszta az ember nyakát jeges sárral, dobod utána a kumulatív tankelhárító gránátot azt annyi. A másik para meg a tankrodeó. Ház-szimuláció ablakában lapítasz. T72 3 secre megáll házrom mellett. Ugrás föl a tankra, mielőtt elindul, sátorlappal prizmáit letakarni, aztán kapaszkodni...amibe tudsz. szal az ember aszinné', hogy ez a gép majd elzötyög kettővel, mint valami kistraktor, de nem. olyan lendülettel indult meg, hogy kis híján eléestem bazz, bár hogy miért előre felé dobódtam, azt még ma sem értem. Szinte hihetetlen, hogy aznap csak egy faszinak tört el a bokája:) Tehát a panzerok mindenek felett.
Amúgy 3nailz, ha nem tudod mit akar az élet tőled, gyere el te is jegyellenőrnek.Állati nagy buli hidd el, beszélhetsz akár a legjobb nővel...Pl: "Szevasz bébi a jegyedet aggyad" - mondod neki és érzed hogy nagy vagy! Elegáns kék ruha, piros karszalag - a jármű URA, tutira az vagy!
Christian Death..bazze nagyon omlott zene, viszont a csávó jajgatása kezdett az agyamra menni, a zenéje viszont nagyon bejön
A Carpathian Forrest az gecire tetszik kár hogy low-fi minőség..
A Zyklonok a kedvenceim ..
Nevergreen annyira nem jött be, túl lájtos..
Slayerek megvoltak vmikor kazin, úgyhogy örültem nekik
Nevermore-t nem hallgattam még..
figyelj, a Windoz Kommander azt irja ki cd-labelnek hogy "mp3 for ironpig",a windoz simán meg azt irja ki hogy "REDFACTION".. hogy van ez? Para.
ma láttam egy PIG 001 rendszámú piros sportkocsit. egy napszemüveges macsó, mellette atom jó szőke csaj, formás lábait hanyagul a kesztyűtartón pihentetve.
Nem irigyelted gondolom, inkább egy kétéltű meg némi lőszer.
Malacz, hogy állsz a muzsikákkal?
FLA? (ha nem tetszik, legközelebb bombát küldök)
Christian Death?
Nevermore?
hogy a többit má' ne is emlíccsem. ja igen, a dalszövegeket is checkold.
huú bazz, ma láttam egy PIG 001 rendszámú piros sportkocsit. egy napszemüveges macsó, mellette atom jó szőke csaj, formás lábait hanyagul a kesztyűtartón pihentetve.
Nyomd csutkára a thisiscorrosiont, hogy kizárd a világot és indulj útnak. Az egér kattintásával zabálj, a tudatod emésszen és az almaWvel szarjál...hehe
Death's pointed at your head
Your mind's on the trigger pull it
Amúgy viszont megkérdezném, miért nem tökmindegy, hogy sokminden, soksemmi.
jesszusom bazz, nehogy má’ idecitálod egy másik maszkom szövegét, aminek kizárólagos célja az volt, hogy a vitaalanyt összevissza zavarja.
De legyen. A sokminden és a soksemmi ugyanaz, a különbség a minden és a sokminden között van, toxi?
Ha má’ mindenáron bele akarsz kötni, akkor meg úgyis igazad van, mer’ 2 db egymással hadakozó szuperdiktatúra is anarchia bizonyos aspektusból.
Csakhogy a fémalkatrészeket nem kötik le olyan húshoz kötött vágyak mint szerelem, egoizmus, becsvágy, szabadságvágy.
A szerelem kötelező: csak azok hűek igazán a Nagy Testvérhez, akik szerelmesek belé.
A becsvágy szintúgy: aki nem akar a „Párt hőse” lenni, azt „ki kell cserélni”…hehe
A szabadságvágyat kielégíti az „AZT AKAROM, AMIT A PÁRT, MERT ÉN VAGYOK A PÁRT. MINDIG AZ TÖRTÉNIK, AMIT A PÁRT AKAR” c. mondóka.
Az ego-t tehát sejtszintről az organizmus szintjére transzformáljuk, így előnyt kovácsolunk a hátrányból.
Hm, akkor meg hol a kihívás? Ha egyoldalú a harc, akkor nem tragikus.Ha nincs kit betörni, akkor nem küzdelem.Mi kihívás van abban, ha általad beprogramozott zombikat küldesz egy olyan háborúba, melyet úgyis megnyersz? Csupán esztétika?
Igen. Ez csupa esztétika, mint ahogy a tragédia is az, meg a kihívások keresése is.
Ezt a képet te csináltad?
Te, mi történt itt? Szombat délutáni hozzászólást jelez(tőled) a topiklista, itt meg lófasz sincs, leszámítva, hogy a kép helyett most már csak a link van. A terminátor műve?
Ja, el ne felejtsd a másik ágat. Tod, a Zyklon szöveg.
I'll shoot the violence through you
And wake the part that's dead
I hate the silence in you
I want what's in your head
""amúgy viszont megkérdezném, miért nem tökmindegy, hogy százmillió kínait(zsidót, cigányt...stb), az összes kínait, VAGY CSAK EGYET ölünk meg? "" (Vallási Fanatikusok topik, 224 hozzászólás).
Amúgy viszont megkérdezném, miért nem tökmindegy, hogy sokminden, soksemmi.
ehehe…hülyeségeket beszélz…a fémalkatrészeket ugyanúgy cserélni kell elöregedés miatt.
Csakhogy a fémalkatrészeket nem kötik le olyan húshoz kötött vágyak mint szerelem, egoizmus, becsvágy, szabadságvágy.
a génállományukat pedig bárhogy lehet variálni…új, feladatspecifikus fenotípusokat hozunk létre, vagy akár teljesen új fajokat…SZÁMUNKRA MINDEN LEHETSÉGES.
Hm, akkor meg hol a kihívás? Ha egyoldalú a harc, akkor nem tragikus.Ha nincs kit betörni, akkor nem küzdelem.Mi kihívás van abban, ha általad beprogramozott zombikat küldesz egy olyan háborúba, melyet úgyis megnyersz? Csupán esztétika?
Nesze SharkMaszk:
http://www.extra.hu/eisengrau/steelshark.jpg
"Eye am the bullet in your head
(And i control you)"
Amikor kolumbiában, afganisztánban, a közel keleten, egész latin-amerikában hadban állnak egy eljövendô barbárság szép seregei egy elmúló civlizációval? Most épp újjászületô faj, ha rablóként lépjük át a schengeni limest bazz.
Tévében. Na ja. Majd töltök le a középnyugati bibliaövezet tévéprédikátoraiból múvikat. Csak hogy tudjam hogy érkezel, ehhehe.