egyértelműen a benzines annak ellenére, hogy az steptronicos volt, míg a dízel stiftes.
sokkal rugalmasabb volt, azzal élmény volt menni.
mentem egy 330xd-vel is, de annál is jobb volt a 330Ci, sőt a 325Ci is.
Bár az tény, hogy télen és fogyasztásban már nem ez a helyzet, de én akkor is a 330Ci-t választanám.
És tényleg az a színkombináció fantasztikus volt.
a fekete tényleg gyönyörű, de kezelhetetlen. az előzőm fekete volt, de soha többet.
szvsz a legszebb bmw szín az aspensilver, apám 7-ese ilyen volt (lsd: james bond)
majd jövő héten megyek egy autószalonba nézelődni, hogy milyen élőben a kocsi és ezután döntök. bár csak jövő tavasszal időszerű a vásárlás, kicsit félek, mert mint korábban írtam egy dízel opel astmából fogok várhatóan átülni. lehet, hogy ez túl nagy ugrás lesz és én "is" egy agresszív BMW-éssé fogok válni:-)
Hát nem tudom. Az új 3-as Compact úgy néz ki mint egy ázsiai származású menőcsávó által optikailag megtuningolt Honda. Főleg a hátsó Altezza típusú lámpák szörnyűek.
iszonyatosan teccik az új 3-as kupé. fogok is egyet venni. kérlek segítsetek milyet érdemes. 3 közül kell válaszanom, 320, 325 és 330. Ti melyiket választanátok?
Te én csak valami olyanra gondoltam ,hogy valami chippel vagy kicsit élesebb vezérműtengellyel a fogyasztást sem az emissziót sem az élettartamot nem elrontva "kinyitni" az az erősen lefolytott VW blokkot......én úgy számoltam ha a max telesítmény 4700 i/percnél 60 ló akkor 5800-6000 i/perc 70-80 ló lenne ami egy előzésnél jól jöhet még!
Nem versenyezni kell csak városi használatra szeretnék egy /nem a námet adójogszabályok által lefojtott/ motort.
A Yamahám 1100 cm3 es és még mindig (16 éves) lead 100 ló körül mert óra szerint 245 -öt megy.
Eddig nem volt megbontva.
Az ésszerű teljesítménynövelés még nem káros a motornak. De mentem én már verseny ladával ami 120-130 lovas volt,sokat fogyasztott és nem volt nyomatékos az utcára nem jó csak arra, hogy az OTP-s panelgyerekek bohóckodjanak vele.
Édesanyám most vesz egy Seat ibiza 1.4 -est 60 lovas hengerenkénti befecskendrzős, nem tudsz valami motortuning ötletet (de nem a Bontex-es hókuszpókuszra gondolok)?
Sosem volt skodám, 1x ültem benne télen, a tulaj bekanyarodott az utcába, kicsúszott a hátúlja, és nekimentünk a járdának, ekkor mondtam, hogy inkább vezetek én... De ez 93 ban volt, azóta szerencsére nem ültem skodában...
Sőt, hozzáteszem idén még nem ültem keleti kocsiban!! csak bmw, merci és egy opel corsa, ami a nejemé...