Keresés

Részletes keresés

prince Creative Commons License 2001.09.04 0 0 394
Hajrá Mirrmurr!

Csak így tovább!:))
Ne lepődj majd meg ha mostantól kicsit lassabban fogsz fejlődni/ha csak nem nyomsz valamit:)))/.
Az első félév mindenkinél nagyon látványos.
Nekem most éppen semmi kedvem edzeni járni de ez csak 1-2 hétig fog tartani aztán újra belevetem magam.
Most úgy érzem jó súlyban vagyok,megkellene ezt tartani és tökéletesíteni,hogy egy g felesleg se legyen rajtam.
Majd beszámolok,hogy megy a dolog.:))

Előzmény: Mirrmurr (392)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.09.04 0 0 392
Épp ma akartam felhozni a témát!
Az a helyzet, hogy egy kisebb betegség, nevezetesen az allergia elvette minden életkedvemet. Két hónapja a súlyok felé sem néztem:-( Azonban feltett szándékom, hogy a héten újra nekidurálom magam, épp szerdától akaom elkezdeni.
Jelenség: visszafogytam 69 kilóra, de a korábbi alakommal ellentétben most már látszik valamennyi izom(?) rajtam, azaz nem múlt el a féléves kondizás látszat nélkül. Ez nem (csak) az én véleményem, hanem a barátnőmé is. A lányoknak csak van szemük az ilyesmihez.

Hajrá, Mirrmurr!:-)))

Marcus Aurelius Creative Commons License 2001.09.03 0 0 391
Mi ez a süllyedés, emberek?
A nyár elmúltával már senki nem jár edzeni, hogy ennyire nincs téma? Vagy a Bicskei-banda elvette a kedveteket a sportolástól?
Marcus Aurelius Creative Commons License 2001.07.22 0 0 390
Szkanderverseny nem lesz?
Előzmény: Törölt nick (387)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.07.20 0 0 389
Én most értem el a 386-ot:-)))
Előzmény: Törölt nick (381)
Giorgetto Creative Commons License 2001.07.20 0 0 388
ki lett az első mekkora teljesitménnyel?
Előzmény: Törölt nick (387)
rosbi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 386
:O
Előzmény: Törölt nick (385)
rosbi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 384
aha, értem... most vegyem úgy, hogy meghúztad a hajam? :-)))
Előzmény: Törölt nick (383)
rosbi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 382
ezt most miért?
:-(
Előzmény: Törölt nick (381)
__Tibi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 380
megértelek:-))))
Előzmény: rosbi (379)
rosbi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 379
én viszont nem nagyon szeretném elérni a 90-et :-)))))
Előzmény: __Tibi (378)
__Tibi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 378
nekem is jó lenne a kilencven, már csak hét mínusz:-)
Előzmény: Törölt nick (377)
rosbi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 376
na, a bringa nekem nagy kudarc... vettem egyet tavaly nyáron, ültem rajta vagy négyszer-ötször...
Előzmény: __Tibi (374)
rosbi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 375
ja, már nem köpöm ki a tüdőm, ha rossz a lift...:-)
leginkább azért kezdtem el most nyáron futni, hogy addig is csináljak valamit, míg be nem indul megint a teremsportok szezonja.
úszni is szeretek, de aludni jobban, úgyhogy reggel nem bírok emiatt felkelni, mire este végzek, addigra meg már semmi nincs nyitva, úgyhogy marad a Nagyerdő meg a Klinika :-)
Előzmény: Mirrmurr (373)
__Tibi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 374
én biciklizek is néha...de kurvára nem bírok lefogyni:-(
Előzmény: rosbi (372)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.07.19 0 0 373
És van látszatja?
Előzmény: rosbi (372)
rosbi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 372
én meg esténként futok :-)
Előzmény: __Tibi (371)
__Tibi Creative Commons License 2001.07.19 0 0 371
legnagyobb előrelépés, hogy reggelente úszok:-)
Előzmény: Mirrmurr (370)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.07.19 0 0 370
Mi az, fiatalok?
Senkivel nem történik semmi érdekes ebben a nagy nyárban? Nálunk megjelentek (javában feszítve korzóznak) az izompólós, egybenyakú majmok. A csajok is nagyon csinosak, egyre több lányt látok a konditeremben is.
vérponty Creative Commons License 2001.06.14 0 0 369
De akkor több árnyékra is szükséged lesz...
Előzmény: Törölt nick (368)
vérponty Creative Commons License 2001.06.14 0 0 367
Jövő héten veszek Domestost és leszálkásítom magam :-)

Miért akarsz hatalmas lenni?

Előzmény: Törölt nick (366)
vérponty Creative Commons License 2001.06.13 0 0 365
Felhozom a topicot.

A scitec.hu oldalom azt írták, hogy a creatin mellé nem szabad koffeint bevinni. Most kövessem + Orb-x kollegát?

vp

Előzmény: vérponty (364)
vérponty Creative Commons License 2001.05.28 0 0 364
Sikerült azt az izomcsoportot kifognod, amit a legnehezebb növelni (egyrészt baromi lassan nő, másrészt ha nem nyújtod le rendesen, éjszakánként arra fox ébredni, hogy begörcsölt, és az igen kellemetlen, nekem elhiheted). Talán a kúrák ideje alatt kellett volna nagyobb hangsúlyt fektetni rá :-)). Mindegy.

Bemelegítésképpen páros lábon lábujjhegyre állás, fent kitartva, min 2 mp erejéig. Aztán ugyanez, de nem állva, hanem féllábon (egyik lábfejed megfogod a hátadnál). Mikor bemelegedtél, súlyt magadra és ugyanezek. Nekem az ülős (térdre súly) "spiccelés" nem nagyon jött be.

vp

Előzmény: Törölt nick (363)
vau1111 Creative Commons License 2001.05.28 0 0 362
Üdv,

Egy-két hozzászólás.
Eretneknek fogtok tartani, de én bicepszre csak húzódzkodást csinálok (na jó, lehúzást, mivel még nem bírom saját súllyal a kívánt ismétlésszámot). Ha véletlenül mégis bicepszezek, az egyenes rúddal történik, lassú, szabályos mozdulattal (semmi belengés v. ilyesmi). Ja, és nem fáj a csuklóm, pedig évekkel ezelőtt állandó ínhüvelygyulladásom volt a túl sok bicepszezéstől.
Mirrmurr, a háziorvosodat becsüld meg! Nem sok van, amelyik a fásli ellen teszi le a voksot. Szerintem is inkább árt a fásli.
Orb-X, a szabályos gyakorlatoknak nem az a lényege, hogy megfelelj egy bírói gárdának. Inkább azért kell a szabályosság, hogy mérni tudd a fejlődést, plusz a sérülések valószínűségét is csökkenti. Az, hogy Arnold esetleg szabálytalanul csinált néhány gyakorlatot, még nem jelenti azt, hogy Te is nagyra fogsz nőni tőle. Láttál már 50 kilós csont és bőr srácot bicepszezni 40 kilóval? Én már láttam, és jó, ha kb. 10 kilóval ment volna neki, akkora lengést rakott a mozgásba. A teljes test átmozgatására jobb gyakorlat a guggolás v. a felhúzás.
A vállnyomásnál nyak mögé tényleg nem jó teljesen leengedni a súlyt (legalábbis az okosok azt mondják, hogy a túlzott leengedés árthat a vállnak). Egyébként lehet mellkashoz is engedni, akkor nincs ilyen probléma, bár megszokást igényel. Mirrmurr, a vállnyomásnál szerintem egy picit emeld a súlyt, és csökkentsd az ismétlésszámot. Ez sokszor segít.

prince Creative Commons License 2001.05.25 0 0 361
Épp arra gondoltunk pár sráccal,hogy havi 1szer-2szer beállunk aerobic edzésre.
Zsírégetésre és egy teljes átmozgatásra kiváló dolog,meg hát persze van ott nézni való is bár lehet,hogy nem lenne időnk nézelődni.:)
prince Creative Commons License 2001.05.25 0 0 360
Ja-ja arra gondoltam.
Nálunk van de én kb. jó ha 1x egy hónapban használom.
Úgy tudom,hogy az inkább vastagít mint,hogy égetne.
Előzmény: vérponty (353)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.05.25 0 0 359
Úgy hallottam a háziorvosomtól (:-)), hogy a fásli - sarkítva - arra jó, hogy elsorvassza az ízületeket. Ugyanis az ízület hozzászokik a segédtartáshoz, így sosem erősödik meg. A bokám miatt voltam dokinál, mert a focitól egyszer megerőltettem. Azt mondta, ne használjak fáslit, óvjam a nagyon nagy terheléstől, fussak, ússzak, biciklizzek. Ugyanez érvényes a csuklóra is. Mióta bemelegítem frankón és óvatosan tornáztatom, megerősödött és jobban bírja a terhelést.
Mirrmurr Creative Commons License 2001.05.25 0 0 357
A csuklóm nekem is gyenge, néha fekvenyomás után is fáj, de muszáj azt is megerősítenem. Ellenszerként Richtofittel kenem, az nagyon jó rá. Nekem az egyenes rúd a legnagyobb ellenségem bicepszezéskor, nem is használom már.
Óriási gondom van: a vállam k*rva gyengusz. Szinte semmit nem fejlődök vele, ugyanúgy 30-35 kilóval tudok fej fölé nyomni, mint három hónapja. Mit csinálok rosszul?
vérponty Creative Commons License 2001.05.24 0 0 356
Szinte csak egykezes súlyzókat használok, a kétkezestől, főleg, ha francia, beszarik a csuklóm (hogy miért, nem tudom, talán helytelenül csinálok valamit).

Általában álló helyzetben indítok, 6,10,14,18 kg sorjában, olyan 8-10 emelés. a 18-ra még ráhúzok vagy 2 ismétlést (olyankor ált. becsinálok), majd visszatérek a 14-hez. Ezzel ülve koncentrált emeléseket (előredőlsz, felkarod a lábszáradon) csinálok, 3*8-10, mikor hogy. Aztán 12-vel döntött padra ülök/fexem, oszt ami belefér (ált. nem sok). Se a Scott-pad, se a gépek nem jönnek be.

vp

Előzmény: Mirrmurr (355)
Mirrmurr Creative Commons License 2001.05.24 0 0 355
Én még nem számoltam össze, mennyivel bicepszezek. Az biztos, hogy egykezes súlyzóból a 10 kilóssal dolgozok, néha a 12-essel, mikor, hogy bírom. Franciarúd esetében felteszek 13 kilót a rúdra, hogy ez mennyi, passz. Amit észrevettem, hogy a jobb karom kevésbé bírja a strapát, pedig jobbkezes vagyok. Miért van ez? Igaz, hogy azért, mert a vér arra indul el? Vagy ez egy nagy kamu?
Egyébként én két egykezes súlyzóval indítok, ülve, váltott karral 5*8. Aztán egy kézzel a térdemen, 5*8. Utána jön a franciarúd, abból is 5*8. A lényeg, hogy iszonyatosan be tud durrani a karom, sokkal jobban, mint más izmom, de azért nehogy azt higyjétek, egy hatalmas állat vagyok:-) Még mindig a vékony kategóriát erősítem:-)
Előzmény: Törölt nick (354)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!