Sziasztok segítségeteket kérném van egy Nissan Micra III 2004 1.2 16v típusú autóm mostanában azt tapasztaltam, hogy alapjáraton és alacsony fordulaton szépen jár a motor, viszont gázadásra kopogó hangot ad ki egész pontosan ilyet:
mi lehet a probléma?
Illetve a kuplung magasan fog, ezért feltételezem, hogy el van kopva teljesen? Néha ha csúsztatni kell (emelkedő) akkor nyikkan egyet.
Hi. Van egy nissan almerám ami rángatott és a végén mar be sem indult. Cseréltem főtengely és vezérműtengely jeladot. Azota megy de reggelente csak nehezen indul be. Ötlete valakinek van? Láncos motor 163000km. Lánccsere kellene? De nincs hangja. Köszönöm.
A műanyag nálam a sárga kukámba kerül jól felaprítva, bontott vízpumpa meg a méhtelepen (gondolom nem fagyállóban tároltad és jól kiszáradt már, folyni fog)
Köszönöm a tanácsot, a levegős megoldásra nem is gondoltam, de ma kipróbáltam. Nem jött ki sehonnan semmi, de nem is zörög tovább, remélem így is marad.
Fékkel én se játszanék, ezért is idegesít ez a kattanás, bár ma egész nap egyszer sem csinálta, de szerintem holnap megyek is a szervizbe.
Abbol kiindulva, hogy regebben sok angol hiredetesben lattam, hogy megtanultak egymas nekul elni, ugyhogy feltetelezem, hogy nem kell hozza megfelelo oltozet.
Csak ezert nem cserelnek ecu-t, nem olyan egyszeru jatek az, es egyeb problemakat is okozhat.
Sziasztok van egy Nissan Micra K11 2000-es aztóm ,ami hidegben nehezen indul elindul de le is áll majd többszöri inditgatás után el indul. Köszönöm várom a segítségeteket.
Az első jelenség a szellőzőrendszerbe bekerült levél, faágacska, bármi egyéb lehet. Nekem is vott hasonló, egyszer csak kiköpte magából.... szerintem többször is próbáld max. fordulaton nyomatni a ventillátort. Esetleg benzinkúton, ahol lehetséges levegőt nyomnék a kerékfújó cuccosból a szellőzőkbe...
Segítségeteket, vagy legalább véleményeteket szeretném kérni alábbi esetben. 2014-es Qashqaiomnál az alábbi két jelenség lépett fel, ami eléggé zavaró és nem tudom, hogy mit kezdjek vele. Az egyik „kevésbé” zavaró, hogy mikor bekapcsolom a fűtést olyan hang jön a műszerfal középső kifújóján mintha egy csapágyas ventilátor forogna benne vagy mintha valami hozzáérne egy ventilátorhoz és zörög, mint állat. Ráadásul ezt hol halkabban, hol hangosabban, de van, hogy egyáltalán nem csinálja, ha mondjuk 4-5x ki be kapcsolom, na ez mitől lehet?
A másik, ami jobban zavar, hogy fékezéskor elölről egy kattanást hallok, és ez eddig nem volt. Nem érzek különbséget sem a pedálban sem a fékerőben, de azért fura, hogy eddig nem kattogott, ja és ezt sem csinálja minden fékezésnél (sebességtől is teljesen független). Az autó három hónapja volt kötelező szervizen és még van rá gari, jó lenne tudni, hogy ezekért érdemes e bevinni vagy sem? Előre is köszi aki tud ezekre mondani valamit.
Sziasztok erdeklodni szeretnek van egy 93-as nissan sunnym es az a probleman vele hogy hidegyen olyan mintha nem menne egy henger benne es ki lovi a gyertyat es hidegen jaratnom kell legalabb 2-percig es utana magatol elkezd porogni es utana semi baja es az lenne a kerdesem hogy mi okozhatja ez nala elore is koszonom a segitseget tiszteletel Toth Zoltan