Hogy rohadnának meg... Jó pár ülőhely illetve sima álló elérhető vált. Köztük a 225-ös szektor is és eredetileg oda akartam jegyet -.- Mindegy, gyakorlatilag a 203 alja ugyanaz mint a 225 csak Adrian/Dave oldalán van.
Kedden fogytak el a 9.900-as korlátozott látású helyek. Pénteken még kb. 20 darab volt, de mindennap elkelt néhány, én is ezekből vettem. Arról tudtok valamit, hogy a korlátozott látás pontosabban mit takar?
Ami még maradt:
A 13.900-as helyekből még kb. 30 db van (a 322,323,324 szektorokban összesen 4 db, a többi mind a 325-ben).
A 18.900-asokból pedig kb. 60 db maradt.
Legalábbis a Ticketpro-n látható ülésrend szerint.
Az Anthrax bejelentette a Facebook oldalán hogy 2x is (!!!) játszanak Magyarországon. Egyrészt a Volt fesztiválon, másrészt pedig az Iron Maiden előzenekaraként :).
Sztem nem fogyott még el egyik sem! Pár hete már szórakoznak azzal, hogy ide-oda változtatgatják az adott kategória státuszát. Biztos jó játék, baszódjanak meg vele! :D
azért nem tudok közel 1 havi fizut beáldozni, hogy megnézek 1-2 bandát és a köztük levő napokon végigiszom az itallapot
Erre találták ki a napijegyet... ami persze szintén nem kevés pénz ahhoz képest, hogy annyiból Csehországban három-négy napig nézhetek sokkal jobb bandákat (MOR már idén is biztos terv, Metalfest még nincs eldöntve, de nagyon valószínű). Voltfesztivál nekem még soha nem került szóba, hogy elmenjek rá, az utóbbi öt Szigeten pedig összesen két napot töltöttem kint, a Maiden illetve a Priest miatt.
lelked rajta, de nekem ettől nem lett merevedésem :D
az meg, hogy odaírják az aljára a csapdát meg a kvimbit és a punnyadt masztiff-ot, nos ez olyan, mintha kiírták volna, hogy igen, lesz csapolt sör
hiába van ott 1-2 jobb név, ha nekem túl eklektikus kotyvalékok már jópár éve ezek a többi bandák, a végighányom a fesztivált dologból meg már kinőttem pár éve, szóval azért nem tudok közel 1 havi fizut beáldozni, hogy megnézek 1-2 bandát és a köztük levő napokon végigiszom az itallapot
2 éve féknyomorra elmentem, ott is maradtam pár napot, de többet soha, 6ig zuhogott a szar zene tőlem 50 méterre, próbáltam keresni valami olyan éjszakai menedéket, ahol zene van, de csak a monoton zuhogás ment egész hajnalban
a tavalyi anthrax koncertről(akárcsak a maidenről is zágrábban) lemaradtam, jó lenne látni őket is, még akkor is ha lesz talán vagy 40 percük előzenekarként
sosem lesznek már olyan jók sztem, mint a bush-érában(anno a szigetes buli a nagyszinpadon zseniális volt!), de tuti buli lenne őket látni