Tudtok adni valami kis támpontot, hogy merre lenne érdemes elindulnom izmosabb cuccokat szerezni? Csak irányok érdekelnének, pontos hely és megoldás nem.
Már kétszer szólt a sámán fazon, hogy kéne a protein a falunak, igazából nem érdekel a dolog. Kellene valami ütős pisztoly. Erőm 4es, one hander vagyok, szóval nem hinném, hogy egy forgócsövűt használni tudnék.
Van már egy 14millis pisztolyom, az nem rossz, de pl a Sierra katonai depóban lévő automata géppuskákhoz harmatgyenge...
Volt a Fallout1ben egy jóóó kis pisztoly, puskából lett átalakitva, valami öreg faszit meg a feleségét kellett kikisérni a tengerpartra érte. Na AZ kellene nekem :) (Egy lövésből irtottam a szupermutánsokat...)
Hi,
Van még valami amiről nem beszéltunk a Fallout 2-vel kapcsolatban??? Ja, igen, van egy kérdésem, de lehet, hogy már egyszer kérdeztem, na mind1:
-Tandinak el lehet árulni a Vault 13 helyét?
Hi,
MEgcsináltátok S.A.D.-ban a robotot? Ugy is meg lehet csinálni, hogy az egyik társad agyát szeded ki, és azt rakod a robotba! Én Myron-ét használtam fel! :-))
Hi,
Egyébként szerintem a Wrightoknál érdemes made man lenni! Nekem bevált! Utána tucc venni BOZÁRT a New Reno Arms-ban! Azt a kuldetést megcsináltátok ahol a csávesz lépét (spleen) kell visszaszerezni? Én nagyot röhögtem rajta! :-))
CSá!
U.I.: a robotok azé "kicsit" erősek! Nekem nem sikerult leverni oket! Mondjuk egyedul mentem be!
Hi!
A Sierra Army Depot volt az egyik kedvenc hejem!
De ott nagyon kell vigyázni, hogy ne legyen alarm, mert akkó kampec! Ja, legyen nálad egy készlet tool, és ha kicsi a sience és repair skilled, addig be se menj!
Hi!
Én csak 2 kutyárol tudok! Dogmeat és K-9!!
NCR-ben csak egy tervet találtam robotkutya készitéséhez! Habár, ha jól emléxxem, akkkor ha NCR-ben megcsinálod azt a kuldetést, ahol injekciot kell tesztelni sup. mutánson, akkor ott is kapsz kutyát! Asszem!!!
Mondom, hogy nem tudom! Csak miután harmadszor végignyomtam a gemét, akkor vettem észre, hogy azt mondják a lotyók Renoban, hogy használni kellett volna a Mutated Toe-t Horrigan papán...
Cyberdog Navarróban van.
A Sierra Army Depotban pedig egy robotot lehet összerakni. A kedvencem Myron, ekkora seggfejet ritkán találni... :)
Amúgy Marcus viszi a pálmát, HTH-ban pedig Gorris sem rossz...
A Wanamingokat én Gauss rifle-lel írtottam először... :) Másodszorra Combat Shotgunnal mentem rájuk.
Igen, csak négy képességchip van.
Francis vibrátora jó valamire?
Thanx, jo moka landzsaval szemen szukodni szegeny vakokat :))).
Talaltam egy sebezheto pontot: ha jol fejbetalalom oket, elajulnak. A csapattagokat be kellett allitanom egy felreeso sarokba, mert ellottek volna az osszes loszert :))
Van az a varos ahol aranyat banyasznak (Redding?), es kell szerezni mining chip-et. A banya tele van (es mellesleg a varos alatti alagutrendszer is) "idegenekkel" (alien szeru lenyek, csapokkal). JHP loszerrel lehet csak megsebezni oket, viszont azzal nagyon nehez celzott/kritikusra kihozni, az AP meg nem sebez szinte semmit. A legjobb amit tudtam csinalni, hogy szembe lottem oket, es ha megvakultak, utana kenyelmesen celba lovoldoztem. Viszont meg igy is vagy 20 loszer kellett darabonkent, es van beloluk meg egy rakas.
Van valami otlet hogy lehet oket kisse humanusabban kinyirni? (Nincsenek ha'jtek fegyvereim, csak az alapfegyverek).
Hi!
Géza bá: ha a szövetséges=NPC akkor nem csak 2 lehet! Ha elosztod a CHARIZMÁT 2-vel, akkor megkapod hogy hány lehet a csapatodban! (CH/2+ ha van akkor a perk növeli eggyel)
Asszem csak 4 chip van! Egyébként Francist már sikerult legyőznöm, de nagyon nehéz, és ha vesztesz akkor "enyhén" megb...!!! NA erröl ennyit!
-Ciao mindenkinet
U.I.: 7: A Fuel Cell Regulatort Ezt Klamathban találod meg!!! És van egy másik ami kelll a kocsihoz hogy mukodjon (peccsel), az pedig Gecko-ban van!