Zaba honlapján a legszélsőjobbos (nemröhög!! :-) oszlopban szereplőre rákkattintok, letöltöm.
A kapott (letöltött) "csomagra" rákkattintok (kéccer :-) - megnyílik a winrar. Megvárom, míg előjön a megvásárlás, stb. párbeszédablak (ez opciós). Bezárom. Megfogom az egérrel a feliratot, kihúzom az asztalra - ezzel kicsomagolja = megvan a felirat.
A csomagot utána ki lehet dobni.
Nálam ez így működik, talán sikerül segítenem.
Zaba, neked meg gratuláció a vizsgákhoz, most okosabb vagy sokunknál (ti. a friss ismeretek) (de egyébként is lehet :-)
Na, befejezem, mert kapok egy maflást az erdőből (érti... 12 fa :-)
Nincs hozzá magyar felirat, jelenleg csak az Oh Doctor Beechinghez készül, a tiszteletreméltó Zaba jóvoltából. (éljen éljen, csatt jjááááj!) http://beeching.seljan.hu/index.html
Egyszer majd talán a Hi De Hi-hoz is lesz, jó lenne az biztos.
Hááát,h én eddig miért is nem találtam ide...nagyon jóóó,grat!Segítséget viszont nagyon megköszönnék,bizonyos Hi de hi sorozattal kapcsolatban,honnan lehetne,s persze magyar felirat is jó volna..."mindig azt mondom" :-)
...hát, elment a Meldrum ház feje is, (itteni eredeti nicknevem névadója)!
A sorozat régi rajongójaként, asszem, itt az indexen én is ebbe a topikba irtam talán a legtöbb hsz-t, időnként benézek, és látom, hogy a topik él, mert a BBC e klasszikus sorozatának a varázsa ezek szerint nem szűnik.
/Belépni erre a fórumra egyszerűen művészet..., 'oskolát' kell ehhez végezni, hogy nagy nehezen - új regisztrálással!!! - sikerüljön!/