Egy feltehetőleg amerikai film, amiben mesztelen nőkre lövöldöz egy mezőn egy krapek (egyszerre csak egyre), a főhős is belekerül ebbe a helyzetbe, aztán mintha valami esti szórakozóhelyen kellene dolgoznia ebből kifolyólag, végül aztán valahogy megmenekül, és elkapják a lövöldöző elmebeteg ürgét, és bosszút állnak rajta... Ha valaki emlékszik a címére, megköszönném! Üdv.
Maga a film egyszer ment a magyar tévében, Comenius élete a címe, http://iszdb.hu/?szinkron=18503 szinkronos volt, de az sehol sem fellelhető.
Felirat is jó lenne, a DVD-változathoz készült is, de ezek a süket csehek nemhogy angolra nem fordítanák le, de még azt sem teszik közzé, pedig több feltöltőre is ráírtam már, egyszerűen csesznek válaszolni.
És ami a legfurcsább: semmilyen más nyelven nem, sem német, sem orosz szinkronnal nem ismeretes sehol sem. Csak a cseh nyelvű DVD-, illetve DVDRIP változatok tömkelege.
Magát a DVD-t megrendelni pedig nem igazán érné meg. És olyan oldalt sem találtam még, ahonnan ez a film így, DVD-5 változatban lenne letölthető.
Sziasztok! Van egy film, de nem tudom a címét. Ezekre emlékszem belőle: Egy plázában van egy hangszerbolt ahol a lány és talán az anyuja dolgoznak.A lány talán zongora vagy gitár leckéket is ad fiataloknak. A fiú takarító vagy valami ilyesmi. Egyik este a fiú és a lány benn marad a plázában és a fiú zongorázik, a lány énekel a tetőn vagy hol. A fiú meghallja a lányt. Közben előkerül a biztonsági őr és a lány elmenekül, közben leejti a kottás papírt és a fiú elrakja, majd a lányt keresi. Van egy másik lány akinek gazdag szülei vannak és egy verseny/fellépés a végén. A gazdag lány megzsarolja a fiút, hogy vele énekeljen, közben a másik lányt megbántja.A gazdag lány apja le akarja bontatni a hangszerboltot, hogy nagyobb hely legyen a nem tudom minek. A fiúnak vállig érhet a haja és talán van olyan is benne, mint a Grease-ben a kocsis-énekes jelenet.A legvége persze happy end és mindenki énekel. Eléggé csajos film.
Sziasztok En is egy regi kinai filmet keresek bar eleg zavarosan tudom csak le irni kb 20-25 eve latam VHS-en naratorosan. A VHS-re az volt irva hogy Szamuraj Terror de ijen cimen nem talaltam semmit.Nehany jelenet a filmbol. A fohosunk verekszik egy csavoval akinek a ruhajaba vagy melenyebe kesek van szurkal tobb tiz db es azzokat dobalja a vegen vissza jon ugyanez a koma es akkor mar dinamitok vanak a kesekhez rogzitve. MAsik jelenet a fohosunk all egy boton majd elkezdi belenyomni a foldbe majd egy ujal kihuza azt mondan az ellenfelenek hogy huzza. Van bene egy masik rosz csavoka annak meg tob 10 pisztoj van ruhajaba rakva azzokal lovoldozik es a fohosunk a vegen vele kuzd meg. Tudom hogy eleg zavaros de aki latta az tuti tudja mejik filmre gondolok.A cime kellene vagy ha meg van valakinek az lenne a bonusz. Nagyon szepen koszonok barmijen segitseget. szep napott.
Egy régi, talán 70-80as évekbeli krimiszerűségről van szó. A feelingje hasonló, korai "nyugateurópás", nyomasztó volt, mint pl egy Derrick epizódnak. Egyetlen alakra emlékszem belőle, ballonkabátot és kalapot viselt a végén legalábbis. Ezt az embert vélhetően üldöztek (vagy ő valakit?), s aki a film vége felé fedi fel magát ezzel a mondattal, miközben leveszi a kalapját: "Felfedem magam. Jacques Colin (kiejtve: Kolen) vagyok." Tudom hogy ez édeskevés, de több nincs meg róla, keresni meg ezzel a névvel (amit nem is tudom jól írok-e) esélytelen.