"Pettitte, Mike Mussina and David Wells will start the three games at Shea Stadium against the Mets, while Roger Clemens, Weaver, Pettitte and Mussina will pitch in the four-game set at Tropicana Field."
Tehát az idei "subway series" kezdői: Pöti, Mikeee, Wells. A Tampa ellen viszont ott lesz Weawer is. Igaz ő szeretett volna szombaton kezdeni, de Torre átrakta őt keddre. Mentálisan ki kell pihennie magát... :))
According to the St. Peterburg Times, Devil Rays skipper Lou Piniella is being linked to a potential Yankees managerial vacancy. Several published reports -- and lots of talk-radio blather -- have suggested that George Steinbrenner will fire Joe Torre and seek to hire Piniella, a long-time personal favorite.
Hogy lehet 4000 K-t dobni? Ez elképesztő! Még Johnson is csak 3777-nél jár. Most néztem meg. WOW! Gratula Clemensnek, ja és Pötinek is a tegnapiért. Köszi Tino a HR-t Pötinek. Nagyon kedves volt...:-(((
Megvan a 300. győzelem és a 4000. strikeout. Minden összejött péntek 13.án. Clemens a hetedikben jött le 3-2nél,a relifek tökéletesen dobtak és az ütők is hozzátettek három homert.(Matsui, Sierra, Mondesi)
A Cardinalsban pályára lépett Tino Martinez aki először jött haza amióta 2001ben eligazolt. A fanok nem felejtették el és mind a 55214 néző kiabálta, hogy Tino!Tino!Tino!
Nem tüntem el. Nem vagyok divatfan, hogy csak akkor írjak ha nyer a csapat. Történelem az volt tegnap ez tény. No-hit. Ez volt a hetedik no-hit a NYY történetében.'58 szept. 20. óta nem volt ilyen, hazai pályán meg '52 aug. 25. óta. Ezzel megszakadt a leghosszabb sorozat az MLB történetében 6980 meccsen volt legalább egy hit.
A legelsőt is 8-0ra buktuk el még 1903ban. De eddig mindig 1 dobó érte el a no-hit-et 9 inning alatt.
A jó hír!
Jun 23-26 közt a csapat a Tampával játszik és Torre már számit Williamsre és Johnsonra is.
Hova lett a sok Yankee drukker? Tegnap tortenelmet irtak a Bronxban. Es nationwide adtak a meccset... Sajnos csak a vegen kapcsolodtam be, keson ertem haza es a BoSox meccset kezdtem el nezni. Ket ilyen jo meccsrol lemaradni, ej!
megfúrva, parafázva könnyebb lesz az ütő, gyorsabb a lengetés, elvileg nagyobb az esély eltalálni a labdát. de ez csak kontakt ütőknek segít, messzebb nem megy tőle a labda, nem lesz több HR pl...
ha bővebben akarod tanulmányozni, google-ba írd be: physics corked bat...
A Tigrisek 39-re, megelőzve a 41-essel rendelkező San Diego-t elhappolták Anthony Gwynn-t, a jövendőbeli Hírességek Csarnoka tag Tony Gwynn (Padres) fiát.
A Giants a 13. körben Nick Conte catchert választotta. Ő az edző Stan Conte fia.
A Mets első körös választottjának baseballos neve van: Lastings Milledge.
A Metsnél maradva: van egy új Piazza-juk, Anthony (13.kör)
A Tampa választott először: a Tigrisek Dmitri Young-jának öccsét, Delmont.
Egy másik Tigris öccse is elkelt: Omar Pena a 16. körben lett a St. Louis-é. Ő Carlos Pena öccse.
Nem vagyok ideges egyáltalán. Csak feleslegesen foglalkoztam egy olyan dologgal ami nem is kacsolódik a Yankeeshez. Ezért volt a megjegyzés.
Ma viszont lealáztuk a Vörösöket. Simán. 10 duplát ütöttek. Legutóljára '88 április 12.én Torontoban volt ilyen. Ebből Matsui hármat vállalt plusz 1 homer. Jetert is feldobta, hogy ő lett a csapat történetének 11. kapitánya. Contreras is kezd belelendülni. Két bases loaded állást is megmentett.
feldobtál és kommentáltál egy témát egy fórumon, gondoltam csak érdekel a folytatás, de ha nem hát nem. betudom ezt a morcosnak tűnő választ annak, hogy 2x zsinórba kikaptatak a redstől. én is ideges lennék...