Tudok egy eladó BIGet, nagyon jó, nagyon olcsó, nagyon sürgősen... ;-))) Elsőre lehet, hogy kicsit nagynak tűnik, de barátságos, nem vadállat, és legalább egy 1 év múlva nem kell cserélnie. :-)
EXC 125?:)
Nem tudom, mennyit akar rákölteni, de hangvilláék TT-R 250-eséről elég jókat olvastam (bár az enduronak az is inkább a versenyebbik oldalán van - kényelmét tekintve legalábbis), csak újonnan valami 1,2M, használtan meg marha kevés van eladó.
Egyik kollegam 125-os vagy 250-es turaendurot szeretne venni (most tanul vezetni, A korl., elso motorja lesz). Kinezett maganak egy 125-os Aprilia Tuareget, de en megprobalom lebeszelni rola. Ti milyen motort ajanlanatok?
Sziasztok, péntek óta boldog tulajdonosa vagyok egy 2000-es LC4-nek. Az első nem rizs endurom...még szokoni kell.
Két dolgot szeretnék megkérdezni. Az egyik hogy be lehet-e még társulni az olaj üzletbe, ha igen hova kell utalni a pénzt és hol lehet átvenni az árut. 5 liter nekem is nagyon jól jönne. Amúgy hol érdemes alkatrészt vásárolni? Légszűrő, olajszűrő, stb.
A másik kérdésem az lenne, hogy nekem még a gyári kipufogó van fent, aminek van közép dobja is. A hangaja pillanatnyilag szinte nulla. Nem szeretnék bivaly erős hangot, de azért jó lenne hallanai valamit. Elegendő csak a középső dobot kiszedni, vagy szét kell robbantani a végét is.
Gondolom ez nbagyon alap kérdés amit már párszor körbejártatok ezéert elnézést kérek és köszönöm előre is a választ.
Köszi, nem állítottak meg, a gond csak az, hogy a kocsi egy volt kolléga nevén van, aki nem biztos, hogy ezt megteszi nekem, hanem lehet, hogy egyszerűen bevallja, hogy én voltam. Azért megpróbálom.
Úgy néz ki, csináltam egy 60/97-et az Osztyapenkónál. Mivel még az előző céges autóval történt, valószínűleg az eset a nevemre kerül. Akinek van valami ötlete, hogy a jogsim megmaradjon, az írjon nekem emilt lécci!