Nem azért kérdezet...csak tudod nekem volt olyan hogy sokáig kellett hajtogatni....most egy kicsit irigykedem rád.Hidd el nagyon király lesz ha már kiugrottál a gépből....................................
Nem az eje miatt . Leégett a mosogépem és az üzletek járom , hogy hol lehet venni úgy , hogy a szakadt gatyám még megmaradjon. De közben még egy banki ügyintézővel kell társalognom. Inkább mennék edzésre pontosan hidd el.
szeva arcok holnap nem tudok menni edzésre, mert beteg vagyok! de ha mégis megyek, akkor csak késve, mert orvoshoz megyek!! semmi idegbaj vagy ilyesmi:) na csocsi
péteken térdcontrollra megyek aztán rehab gyógytorna a nagyikkal! de már lábújjhegyen tudok kocogni bár még tilos és dekázni is csak 10et tudok most(ez több mint egészségesen)
Mi lenne ha egyszer edzésen úgy rendesen összeugranánk?Mert akkor szerintem kiderülne hogy ki a pofika és ki az arc.....az infót azért köszi bár ez sem mond semmit. (még egy kérdés a "Regi" az tuti?)
Akkor most hogy van? A focsin kívül mosmá' profik vagytok a sörtúrázásban, a túrázásban, a sörözésben, és a metálban is??? :)
Tök jó, hogy a szebbik nem is kilátogat az edzésre! Bár nálunk ez gyakran előfordul, de rajtam többnyire csak röhögni szoktak! :) Rátok meg felnéznek... teljes joggal! :D De sebaj, az embereket megnevettetni, az is valami!:)
Köszönöm az alakformáló edzéseket!..........:) Ha nem is a legteknikásabb, de a legerősebb csapat címre már beadhatjuk lassan a pályázatunkat........De látva az előző mérkőzéseinket ennek a kettőnek a keveréke lenne az ideális. Szóval mire k....va erősek leszünk menni fognak a játékok is! :)