Rossz hírem van, a kislemez 23-án jelenik meg (legalábbis a hivatalos Maiden honlap szerint). A plakátokon tényleg 9-e volt, amennyire én tudom.
:(((((
Azt hiszem, rajta lesz az Out Of The Silent Planet klipje is. Hallotam azt is, hogy melyik két másik szám volt a promo CD-n, de elfelejtettem :((((((((((((((
Köszi!
OFF Topic!:))
Te Supertzar, múltkor dumáltunk a haverjaimmal (mindannyian közel a 30-hoz)- szóval én pl. Maiden Piece+Metallica Kill...+Accept Restless..-szóval mi akkor voltunk tinik (vagy mi!:))-akkor ismertük meg a metal zenét..ugyebár lassan 18 éve
és igencsak sok zenekart hallgattunk meg több száz lemezt+előadót ismerünk több száz Hammert olvastunk...jó pár koncerten voltunk stb
De úgy érzem most is rengeteg zene van amit nem ismerek és rengeteg király zene létezik de hát kinek van erre ideje??:))
de ha manapság kinyitok egy hammert hát esküszöm a felét nem ismerem....:))
De hogy Te hogy a fenébe tudod a fejedben tartani ezt a sok száz ezer(!) zenét előadót zenész ki hova megy stb. -szóval hogy tudod ezt követni????
nem értem.:))
főleg itt az Isten háta mögött??
Ok hogy ezzel foglalkozol de nem sok má néha ez egy kicsit????:))))
én néha má besokallnék....vagy csak öregszem??:)
Én is csak egy szimpla hirdetést láttam, amiből azt szűrtem le, hogy a normál maxi és a digipack maxi trackileg nem tér el egymástól, de a digipackhez egy poszter is jár.
Október 9. a hivatalos hazai megjelenés, és két verzió lesz. Szerintem az egyik a normál, a másik a digi poszterrel, ez utóbbi azonban csak az én sejtésem.
Hazai terjesztőnél még nem kapcsolták ma be a számítógépet :-)
Mivel EMI maxi, kapásból szerdát mondtak, egy kis idő múlva próbálok újabb részleteket kiszedni belőlük.
Nem, szerencsére nincs gond. Néha a 2.szám (Brave N.W.) eleje serceg, de valamikor rendesen szól. De ez nem csak ennél a CD-nél van így, hanem régebben is tapasztaltam...
Ed Hunter hogy tetszik? A videók is rendben felkerültek, megnéztem :-)
Levi!
Én úgy emlékszem, hogy pár srác, aki volt a Dynamo-n azt mondta a hiv. Maiden honlap fórumába, hogy volt Wicker Man! Konkrétan emlékszem, hogy az egyetlen különbség a bp-i és a dynamós concert között a Fallen Angel- The Mercenary csere. Legalábbis a beszámolók alapján!
Navigator!
Én is letöltöttem annak idején a Bohamian Rhapsody-t (már nincs meg, mert véletlenül letöröltem az összes mp3-amat 3 héttel ezelőt :( )
Én csak később tudtam meg hogyaz valami Queen szám feldolgozása, azt meg én soha nem szerettem. Osztom a véleményedet, érdekes! Bevallom, ha Dickinson énekel akkor nekem semmi sem lehet rossz. Amikor a BH-ban rázendít hogy fatheeer(mother, whatever, rég hallottam utoljára), az nagyon bejött :)
Sikerült a Napsterről letöltenem a Perfect Strangerst. Azért mégsem én voltam ügyetlen, uis én a Napter weblapján próbálkoztam először, ott persze semmi nincs. Utána letöltöttem a Napster 2.0 bétát, de az nem tudott csatlakozni a serverhez, mert a proxyn nem ment át. Végül is a proxy mögül nem is működik, feltettem a proxy mögé, na onnan ment ugyan, de összeomlott a teljes hálózat internet elérése. No mindegy, az ilyen extrákért meg kell kínlódni, de ha már fent voltam, letöltöttem még a Smoke On The Watert (Iommy, Brian May, Dickinson, Gillan) és a a Bohemian Rhapsody-t (Caballet-Dickinson)is. Mit mondjak, ez utóbbi elég érdekes. Hallotta már valaki? Érdekel a véleménye...
Ma megszereztem a Dynamo-t, azóta megy a koncert a szobámban :-)
A zene persze nem studióminőség, de Bruce és a közönség(!) remekül szólnak! A Fear Of The Dark elején például a szokásosnál is jobban kirázott a hideg :-) A Wicker Man hiányzik, lehet, hogy nem is játszották a Dynamón?
Köszi Levi :-)
Wisey irtam neked levelet, de mivel fingom sincs atmegy-e, ezert bepasteolom ide.. :)
Erdekel hat, egy probat meger.... :)
Amugy amikor beszeltunk, hirtelen elgondolkodtam rajta, hogy hatha telleg
3rol volt szo, de nem, mert meg emlekszem is, hogy 5re vartam par embert, es
gondoltam is ra, hogy igy meg pont visszaerek. :) Na mindegy, legkozelebb
majd 2x is lefixaljuk. A CDk itt vannak nalam, szolj ide, ha megkaptad a
levcsit, es akkor talalkozhatunk.
A szamom 06-30-2003435.
Egyebkent az Iced Earth-ra is nagyon kivancsi vagyok, egy albumukba belehallgattam mp3ban, az bejott, ugyhogy orulnek annak is.. :)
Ha esetleg van CD listad, elkuldhetned, ha nincs, nem gond, majd csinalunk valami olyasmi osszeroffenest ha erdekel, hogy atjossz hozzam, aztan valogatsz magadnak, ha erdekel valami a gyujtemenyembol. Ugy 200 vagy tobb CDm lehet, egy ideje mar nem szamolom, viszont ha listat akarnek kesziteni az eleg maceras lenne.. :)
félig off:
Képzeld!
Szombaton majdnem megszereztem a Dynamo CD-t Levitől, csak rosszul emlékeztem a megbeszélt időpontra, és így elkerültük egymást :-(
Memória sucks :-) De a jövő héten majd sikerül :-)
off:
Iced Earth nagyon jó, bár még csak a második lemeznél tartok :-)
Szerintem gyertek át a másik Maiden topikba, egy csomó érdekes új info van ott az új lemezről!!! És szerintem ott is maradhatnánk, nincs itt semmi érdekes, ugye Wisey? :)))))))))))))
Meghallgattam a Wicker Man radio-editjét...tényleg nem rossz, legalább valami kitölti a "your time will come"-ok közötti helyet :-)
off:
Tényleg, a Children of Bodom hogy tetszett?
Na és mit képzelsz, már megint felhoztad a topicodat? :-)))