Nem akarom elkiabálni de kezd magához térni a csapat. A Houston elleni égés óta(0-8 no hit), 15-2 a csapat mutatója. Besöpörték mind a 6 meccset a Mets ellen. Matsui és Giambi is megatlálta az ütőit. Torre állása is stabilabb ebben a helyzetben.
51-30 a szezon felénél a győzelem vereség arány. Ma a csapat a Baltimore ellen kezd egy 3 meccses szériát és utánna kezd majd érdekes lenni. A Bos és a Tor alig van lemaradva. A Bos 4 meccset játszik a Yankees otthonában utánna pedig 3at Torontoban. Lesz még harc elég.
New York Yankees' Hideki Matsui (55) grand slam home run
Ez röviden annyi, hogy egyazon meccsen ütni egy szinglit, egy duplát, egy triplát meg egy homert. Ahhoz képest, hogy nem szokták sűrűn ütögetni tegnap megint volt egy. Az oaklandi Eric Byrnes csinálta meg.
Hoztuk a tegnapi meccset a Tampa ellen, igaz elég szorosra sikeredett: 10-9. a hatodikig 6-4 ide, majd az addig elég jól dobó Weawer barátunk helyett becserélt Reyes ellen nyomtak egy gran slamet( plussz egy pont még utána is bejött). Tehát 6-9, de a kilencedikben mi is nyomtunk 3run homert. Egál. És jött még Zeile, hozott ő is egy pontot, a T'pa meg már nem tudott felpörögni. Giambi csuklója megsérült a hetedikben, így került a képbe Zeile.
:)) Ja egy édes kommentár Juan Rivierától, aki a 3run homerünket ütötte: Én csak megpróbáltam a bogyót visszaütni a levegőbe... Csak épp az történt, hogy kiment...
Fantasztikus meccsen nyert a Yankees a Mets ellen, a Shea stadionban 7-3ra vasárnap este. Végig a Mets vezetett de a Yankees mindig egyenlített. A 9.ben "bases loaded, 2outs, 3balls-2strikes". És a Mets dobója Benitez megtette az a szivességet, hogy dobott még egy ballt. A 11.ben szintén ugyanez csak 0out és még 3 Yankees pont. A Mets dobói összesen 10walks-ot dobáltak össze. Köszönjük!!!
Még egy hír: A Yankees erősen árulja Weavert.(Csak menjen akár ingyen is). Egyenlőre a Pirates OFje Brian Giles a legesélyesbb arra, hogy ő érte cserélik el.
"Pettitte, Mike Mussina and David Wells will start the three games at Shea Stadium against the Mets, while Roger Clemens, Weaver, Pettitte and Mussina will pitch in the four-game set at Tropicana Field."
Tehát az idei "subway series" kezdői: Pöti, Mikeee, Wells. A Tampa ellen viszont ott lesz Weawer is. Igaz ő szeretett volna szombaton kezdeni, de Torre átrakta őt keddre. Mentálisan ki kell pihennie magát... :))
According to the St. Peterburg Times, Devil Rays skipper Lou Piniella is being linked to a potential Yankees managerial vacancy. Several published reports -- and lots of talk-radio blather -- have suggested that George Steinbrenner will fire Joe Torre and seek to hire Piniella, a long-time personal favorite.
Hogy lehet 4000 K-t dobni? Ez elképesztő! Még Johnson is csak 3777-nél jár. Most néztem meg. WOW! Gratula Clemensnek, ja és Pötinek is a tegnapiért. Köszi Tino a HR-t Pötinek. Nagyon kedves volt...:-(((
Megvan a 300. győzelem és a 4000. strikeout. Minden összejött péntek 13.án. Clemens a hetedikben jött le 3-2nél,a relifek tökéletesen dobtak és az ütők is hozzátettek három homert.(Matsui, Sierra, Mondesi)
A Cardinalsban pályára lépett Tino Martinez aki először jött haza amióta 2001ben eligazolt. A fanok nem felejtették el és mind a 55214 néző kiabálta, hogy Tino!Tino!Tino!
Nem tüntem el. Nem vagyok divatfan, hogy csak akkor írjak ha nyer a csapat. Történelem az volt tegnap ez tény. No-hit. Ez volt a hetedik no-hit a NYY történetében.'58 szept. 20. óta nem volt ilyen, hazai pályán meg '52 aug. 25. óta. Ezzel megszakadt a leghosszabb sorozat az MLB történetében 6980 meccsen volt legalább egy hit.
A legelsőt is 8-0ra buktuk el még 1903ban. De eddig mindig 1 dobó érte el a no-hit-et 9 inning alatt.
A jó hír!
Jun 23-26 közt a csapat a Tampával játszik és Torre már számit Williamsre és Johnsonra is.
Hova lett a sok Yankee drukker? Tegnap tortenelmet irtak a Bronxban. Es nationwide adtak a meccset... Sajnos csak a vegen kapcsolodtam be, keson ertem haza es a BoSox meccset kezdtem el nezni. Ket ilyen jo meccsrol lemaradni, ej!
megfúrva, parafázva könnyebb lesz az ütő, gyorsabb a lengetés, elvileg nagyobb az esély eltalálni a labdát. de ez csak kontakt ütőknek segít, messzebb nem megy tőle a labda, nem lesz több HR pl...
ha bővebben akarod tanulmányozni, google-ba írd be: physics corked bat...