Sajnos, ha teljesen reálisan nézzük a keretet, top akárhányban van Lauge, de csak neve alapján (sérüldözik, formája sem túl jó) és Andriska játéka alapján. A többi messze a top alatt. Ráadásul edző és kapusteljesítmény nélkül. De szurkolunk tovább.
Ez erősen esélytelen, ha ötödikek lesznek akkor Gog de utána Barca. Ha hatodikak, akkor mi utána esetleg Kielce. Őszintén félek, hogy egyikünk sem lesz ott Kölnben. A Szegedben biztos vagyok, mi ilyen játékkal, hát.....
Egyelőre? A szezon össz. meccseinek ~80%-át pályán töltötte. Nincs ilyen elérhető statisztika, de szerintem messze ő volt a legtöbbet pályán. Van ennek bármilyen látszata? Nincs.
Nem azért kell elküldeni, mert rossz játékos, hanem azért mert az a szint ami Veszprém mezben képes nyújtani a minősíthetetlenhez közelebb áll, mint az elégségeshez.
majd amikor kiesünk a Szeged vagy a Kielce ellen (mert ugye 4 hónap szar játék után nem várod majd azt, hogy varázsütésre elkezd majd minden működni?), te még akkor is várni fogod az összeállást.
Az tavaly volt, most meg idén van. Szerintem forma alapján nem hogy ugyanazon a szinten vagyunk de hátrébb.
Jött 2 qrva jó szélső, nem igazán tudjuk használni őket. Belső posztok problémásak ha nincs Lauge a pályán. És ami számomra a leginkább árulkodó hogy Ilic nem a megfelelő személy a padra, hogy február közepén a csoportkör végén sincs kialakult csapat. Nézd meg a mai ellenfelet. Van rendszer a játékosok szerepeltetésében pedig sérülések miatt ez nem egyszerű náluk. Nálunk a két fix hármas védő sincs még meg...
Korábban is írtam, hogy szerintem kár egy-egy játékost kipécézni. Elderaa is jó játékos... itt nem megy neki egyelőre, de a fő kérdés, hogy miért? Biztos nem szándékosan...
Én még emlékszem arra az idényre amikor a Barcelona csoport negyedikként jutott tovább és végül BL-t nyert. A csoportmeccseknek nagyjából annyi tétje van, hogy tovább kell jutni a csoportból. Értem az indulatokat, mert csúnya vereség volt, de sajnos ez is a sport része. Ilyenkor nem az a megoldás, hogy ki kell rúgni az edzőt és el kell zavarni mindenkit, hanem az, hogy ki kell javítani a hibákat. Erre való az idénynek ez a része.
az első év lendülete a kispadon + a halálcsoportból továbbjutva egy közepes Aalborg ellen.
a csoportsorsoláskor tudtuk, hogy miénk a gyengébb csoport, és ahelyett, hogy ezt az őszt a fejlődésre, a csapatként való fejlődésre használtuk volna, a béka segge alatt vagyunk perpill
Számold meg hány gólt kaptunk Ilicsről. Szóval nem elég bárkit odaállítani. Mi sem mutatja jobban, minthogy akkor jöttünk fel döntetlenre, amikor Lauge védekezett Ilics helyén és ElDeraa volt a másik kettes.
A meccsek akkor fogynak el, ha kiestünk. Addig még él a remény. Ha csoport harmadikok leszünk is van előnye, lesz plusz két meccs Remilit beépíteni a csapatba.
Nehéz nézni, ahogy a "veszprémi vezetőség" röhögcsél a médiában: van itt lóvé, most is adott egy csomót a nagyságosúr. Közben ilyen szintű alulteljesítés évek óta, edzők jönnek-mennek, kis lendület után ugyanaz, csak mindig egy lépéssel hátrébb. Abban sem hiszek, hogy az újabb sztárigazolás megoldást jelentene bármire egy rövid adrenalin injekción felül, amikor mély rendszerszintű problémák vannak. De persze hajrá Veszprém!
Per pillanat teszek az eredményre. Ami probléma az a játékminőség elől-hátul. És sajnos itt nem megkerülhető a szakvezetés felelőssége. A másik, hogy ez a keret finoman fogalmazva nem ideális...
Annyira szerintem sem szar a helyzet, tavaly kb ez a keret jutott f4-ba. Kicsereljuk Yahiat Remilire, akkor abszolút nem esélytelen. Pénzt azer nem tennék rá. :)
Ligetvári, ki más, és támadjon is, a 3 beálló oldja meg a 2 3as pozíciót és máris jobbak vagyunk, vagy védekezzen ahogy Terza annó és jöjjön Pepe támadni, ennél biztos többet tenne hozzá.
nem most kell parádézni, de nehogymár a Barcához mérjük magunkat, akik megnyerik a másik csoportot, és bármikor képesek egy 10es közétenni szinte bárki ellen.
Zágráb után azt mondtuk: égő, de belefér.
Bukarest után azt mondtuk: para, de még a Magde meccs hátra van.
GOG: eddig is nyerni kellett Magdeburgban.
Magdeburg után: nyerni kell Párizsban ÉS a Magdénak buknia kell a MÁSODIK helyhez...
elfogytak a meccsek, amikre azt mondhatjuk, hogy most még nem kell parádézni.
jah, majd a Szeged ellen, és ha azon túljutunk, akkor a Kielce ellen...ott majd lehet.
Ha elzavarod ElDeraat, akkor ki fog bal2-ben védekezni?
A probléma szerintem a jobb oldalon volt, nem csak védekezésben, hanem támadásban is. Sajnos egyelőre azzal lehet lehet főzni ami van. Viszont szerencsére továbbra se most kell parádézni. (lásd tegnap Barcelona...)
Nezhetetlen! Zagrabi,+az egy heti eszalasztott pontok… ki lehet kapni Magdeburgban de igy… Elderat nagyon gyorsan elzavarnam es iranyitoban jovore semmlesz jobb a helyzet. Szepen megalpoztukna tavaszunkat!!! Szégyen