Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Megértem, ha ez most éppen téged bosszant és zavar, de inkább itt leszek figyelmetlen és picit szétszórt, mint a folyamatban lévő, és az előttem álló még 7 hét során a naponta írt tesztek és a heti nagy tesztek során.
Mert ez csak egy kommentem volt, azokon pedig a jövőm, a munkám múlik...
Úgyhogy előre is szólok, kérlek nézd el nekem az ilyen figyelmetlenségemet a következő időszakban, mert igenis vissza szoktam olvasni...
Elnézést érte, a legjobbak is tévednek. Egyáltalán nem rémlett, hogy beszúrtad. De mindegy is, mert hivatalossá csak pár napja vált. Egyébként miért is vagy velem most ilyen harapós? Mert nem egészen értem...
Gonodolom, aki nézi a DH-t már tud róla, hogy az ősszel induló 8. évad lesz az utolsó. Azért sajnálom, ez számomra egy olyan tipusú sorozat volt, ami bármeddig el tudnék nézni. :)
Új hírek, hogy Dana Delany mindenképpen szeretne visszatérni az utolsó évadra.
Tényleg tetszik, de nem ragadott úgy magával, mint a Spartacus. (Hozzáteszem, egyelőre.) Utóbbit az első percétől kezdve imádtam. A GoT esetében szerintem a könyv által leszek igazi rajongó. Már be is szereztem az első kötetet. Mire jön majd jövőre a második évad addigra el is olvasom majd az összes eddig megjelent könyvet.
A zenéje viszont nagyon tetszik.
Talán tényleg az a baj a sorozattal, ahogy ms is írta a GoT topicban, hogy rengeteg karakter van és néha mikor beszélgettek X-ről vagy épp Y-ról nem mindig tudtam kiről is van szó. Illetve rengeteg a cselekmény és egy ilyen ilyen nagy szabású történet esetében, a 10 részt kissé kevésnek éreztem. Néhánnyal igazán megtoldhatták volna még.
Nem tudom. Tetszik,szívesen nézném. Csak az a baj, hogy a BBC Entertainment sokszor ismétel, örvendezek, hogy itt a kedvenc, aztán kiderül, ezt már láttam.