Lego Duplo Intelligens vasút, vonatkészletet keresek. Nem biztos, hogy ez a neve, de eddig így láttam hirdetve. Már üzletben nem kapható, régebbi darab: sárga a vonat, rajta zöld gomb, ami indítja, húz 1-2 vagont, és van hozzá több sínekre feltehető darab, amin ha keresztül megy a vonat, akkor különböző hangokat ad ki.
Hali! Érdekelne, hogy valaki nem tudná lefotózni nekem a 4557-hez hasonló vasúti darunak az összerakási útmutatóját mert nekem elveszett! Segítséget előre is köszönöm! Üdv!
Lego csuklósbusz.A csukló papírból van.Az elsö két kép az elkészütekor(júniusban) készült.8 egység széles.Az összes legoemberem ráfért,pedig nem kevés van :D
Bontatlan Duplo-kat árusítok. A készletek teljesen újak, de áruk kedvezőbb a bolti árnál. A megrendelt termékeket postán tudom küldeni. Akit érdekel valami, érdeklődjön a datafax@freemail.hu -n.
Van egy bontatlan darusautóm(7249).Németországban vettem,de már egyszer megvan a gyereknek.A doboz bontatlan.Szeretném elcserélni értékegyeztetéssel a légpárnás hajóra(7944).