Semmi baj, te rákérdeztél, engem meg nem érdekelt. Pláne hogy eleve nem is volt róla szó, csak kínodban kanyarodtál vissza ehhez, miután beégtél a kurucozós hisztiddel.
Még mindig nem tudom olvasni ebben a hozzászólásban sem hogy az elmult 5 év alatt milyen értékteremtő beruházásokat finansziroztunk közpénzből, ami annyira megdobta az álamadósságot hogy csúcson van ...
Próbáld megemészteni valahogy, ez az általad megszokott provó stílus itt nem divat. Azért van rá lehetőség, hogy bárkit kiikszeljél, akire nem vagy kíváncsi. Utasítgatási jogod meg nincs a többi fórumozó felé, hogy ki reagálhat a beírásaidra, ugyanis onnantól, hogy elengedted a hozzászólást, már nem te rendelkezel fölötte.
Különben is elég könnyedén visszakereshető, hogy megint te szóltál be témától függetlenül, és hogy csak a topikot offolod a szarjaiddal.
Ezen az alapon nagyjából két-három topik elég lenne az összes politikai jellegű témához, de nyilván nem azért van több száz (ezer?) topik, hogy mindegyikben ugyanazt tárgyalják.
Igy van hisz mindenki tudja az hogy mészáros lőrincnek vagy rogán kertfarosszomszédjának vagy kövérlaszló tesójának, vagy várhegyiattilának, vagy a kuszaszeműnek, vagy a szenátoraszonyak, vagy a baracmagosnak, stb stb keritésfonó cége (is) van ...
Fórumon ez általában úgy működik, hogy az ember arra reagál, illetve arra válaszol, amihez kedve van. Beírod, amire kíváncsi vagy, oszt akit felizgatott, úgyis válaszol rá. Ha ügyesen tetted fel a kérdést, akár többen is.
Ebben a hozzászólásokban megest nem jeleztél egy ertékteremtő behuházást sem igy vélelmezem az orbán kormány ilyet nem hozott létre az elmult 5 év alatt. Akkor most ezt igy hogy ...
A FAZ Magyarországról: Majdnem mint egy diktatúrában
A magyar sajtószabadságról jelentetett meg hosszú cikkében a vezető német konzervatív lap érintett újságírókra hivatkozva azt írja: van ugyan sajtószabadság, csak éppen a hatalom rendesen beleavatkozik, tömeges elbocsátásokkal, politikai nyomásgyakorlással.
Csaxólok, hogy van bevándorlással foglalkozó topik. Orbánnal foglalkozó topik is van, sőt a neked leginkább testhez álló DJBÚ topikot is megtalálod az indexen.
Ez itt az államadósságról szól, ehhez képest átalakítottátok ballib dühöngővé.
A németországi helyzetről elmondta: nem szabad senkit azzal hitegetni, hogy Németországban maradhat akkor is, ha nem éri üldöztetés a hazájában, mert így „nem tudunk segíteni azoknak, akik védelemre szorulnak”.
Apropó, még meddig szándékozod az államadósság topikot szétoffolni a szokásos dedóiddal?
Az Index megkereste a rendőrséget, akiknek akkor is tudni kellene a késelésről, ha civilekkel történt volna, de mivel rendőrökkel történt, így nyilván mindenképpen tudnának róla. De a rendőrség tájékoztatása alapján szimpla hoaxról van szó: az ORFK sajtóügyelete szerint ugyanis ilyen nem történt, nem támadtak meg rendőröket migránsok.
Nem találtam semmit az előzményben, aminek érdemi köze lenne ahhoz, amit reagáltál. A nemzeti jelképekhez való viszonyulásod meg önmagáért beszél, nem igényel magyarázatot. Ez persze nem jelenti azt, hogy minden további ehhez kapcsolódó magyarázatod nem teszi kínosabbá az ügyet.
Ott a bejelentés az 5657-ben. Előtte meg azt a két példát linkeltem be, mikor a napi.hu egyszer azt állítja, hogy augusztusban lépte át először a 25 ezret a központi költségvetés adóssága, majd ugyanettől a napi.hu-tól hoztam másik idézetet, mikor hasonlót írnak júliusi keltezéssel. Magyarán, össze-vissza írkálnak minden faxságot, ami az eszükbe jut, te meg erre hivatkozol.
Eddig majdnem annyi pénzbe került a Gyere haza fiatal! program működtetése, mint amennyi támogatást elköltöttek a kormányzati akcióval hazahozott fiatalokra. Csak a program Facebook-oldalára és az akció marketingjére 1,5 milliót kapott a szolnoki vállalkozás, amelynek vezetője korábban egy állami cég élén 3 milliárd forintos ifjúságsegítési programot irányított.