Nekem jövö héten valamikor jó lenne!
Ki mit szól hozzá??
Újabban a maiden honlapon csomó letölthető poén van pl. tali a szüzekkel meg ilyenek...:))
érdekes.
na ébredjetek fel!
Ne haragudjatok, nem tudok holnap ott lenni! Péntekre meg kell írnom egy angol verselemzést mindenképpen és ezt csak holnap tudom befejezni! :(
Amúgy bármikor! Még 1x bocs!!!
The Wicker Man
Ghost of the Navigator
Brave New World
Wrathchild
2 Minutes to Midnight
Blood Brothers
Sign of the Cross
Out of the Silent Planet (!)
The Trooper
Dream of Mirrors
Revelations (!)
Heaven Can Wait (!)
Iron Maiden
Number of the Beast
Run to the hills (!)
Hallowed Be thy Name
-Na, innen azért hiányozna nekem a Clansman és a Fear Of The Dark! Bár a Silent Planet nem lett volna rossz... és a Revelations sem... vagy mondjuk egy Stranger In A Strange Land sem... vagy... :-)
Japánban állítólag új setlisttel turnéztak Harrisék:
1-The Wicker Man
2-Ghost of the Navigator
3-The Trooper
4-Wrathchild
5-Brave New World
6-Children of the Damned (!)
7-Blood Brothers
8-2 Minutes to Midnight
9-Sign of the Cross
10-Dream of Mirrors
11-The Clansman
12-Phantom of the Opera (!)
13-The Evil That Men Do
14-Fear of the Dark
15-Iron Maiden
16-The Number of the Beast
17-Hallowed Be Thy Name
18-Run to The Hills (!)
19-Sanctuary
Tényleg nagyon szép a kivitelezése, szép papírtokos. A borítót viszont nem Derek Riggs rajzolta.
Van benne egy kétoldalas poszter, egyik oldalán a maxi borítója, a másikon egy csoportkép.
A Silent Planet új verziója nem sokban különbözik az albumon hallhatótól, tulajdonképpen csak rövidebb annál. Egy-két szólót, refrént kivágtak, de amúgy semmi más... A koncertfelvételek (Wasted Years, Aces High) ismét nagyon jók! Ha jól emlékszem Bruce így konferálja fel: "don't spend your time worrying about those wasted BEERS" :-)
A videoklip szuper! Az idei turnéról vágták össze, jó kis nosztalgia a júniusi buliról is :-)
Szerintem lazán megér 1200-1400 forintot...
OUT OF THE SILENT PLANET, OUT OF THE SILENT PLANET WE ARE!
Wisey kartars irtam neked mailt meg minden, csak nem valaszoltal.. :)
Zanzasitva a lenyeg az volt, hogy remelem mar jobban vagy, meg hogy szoljal majd mikor kell a CD, aztan irom.
hallani nem hallottam csak láttam a media marktben a westenben
nagyon szép a borító számozott példányok 4 nóta mindez 1200 ft-ért nem is sok!
megveszi valaki vagy megvegyem??:))
Evil-el mi van??
"The Chemical Wedding" movie confirmed!
On the September 28 a launch party was held for Messiah Pictures, Monty Python member Terry Jones' new movie production company. At this event the company's first project was made official which was to film Bruce Dickinson's script for "The Chemical Wedding". The movie, co-written with Julian Doyle (who directed the videos for "The Tower" and "Killing floor") is based on the life of Alister Crowley, is to be directed by Jones and The Who's vocalist Roger Daltrey and A Clockwork Orange-star Malcolm McDowell are rumoured to be heading the cast.
There are currently no facts on when the movie is to go into production but it has a budget of Ł3.5 million. According to Bruce "Man of Sorrows" is likely to be used in the movie as the song was originally written for the movie in 1992. It is also said that Iron Maiden will contribute to the soundtrack but no facts are given as to whether it means old songs or new exclusive material. Bruce will not be in the movie himself but he may well be doing a cameo.
Utánajártam egy kicsit a filmnek, itt egy újabb info a heavymetal.hu-ról:
Bruce Dickinson - Helyreigazítás
[október 11.]
Pár nappal ezelőtt adtunk hírt Bruce Dickinson, The Chemical Wedding című forgatókönyvéből készült filmjéről. Nos az információ alapjában igaz, de a részletek alaptalan pletykának bizonyultak. Maga az énekes cáfolta meg az interneten terjengő infokat és adott helyreigazítást a TotalRock magazin oldalain. Nos lássuk. A filmet nem Terry Gilliam, hanem Julian Doyle rendezi, aki korábban az Iron Maiden Can I Play With Madness című nótájának videoklippjét is forgatta. Maga a történet már tökéletesen készen áll, de a pénzügyi hátteret még biztosítania kell az énekesnek. Szintén pontosítás, hogy szó sincs több millió fontos költségvetésről, elvégre is ez nem egy hollywoodi produkció lesz. Ha összejön a pénz a forgatás akár a jövő év elején megkezdődhet. Bizonyossá vált az is, hogy nincs még konkrét szereplőgárda, egyenlőre csak tárgyalások folynak.
Evil, asszem a Maiden könyvben benne van az info
holnapra megnézem!
egy kis info Dickinsonról!
Bruce Dickinson - Bővebb info a készülő filmről
[október 06.]
Pár napja adtunk hírt Bruce Dickinson (Iron Maiden) The Chemical Wedding című forgatókönyvéből - mely egyben az énekes egy korábbi szólóalbumának címe is - készülő filmről. Azóta pár részletesebb információ is napvilágra került. A film "természetesen" vígjáték lesz, mint az a rendező személyéből - Terry Jones, egykori Monty Python tag - már korábban is világosan látszott.A 3.5 millió font költségvetésű alkotás Jones új csapatának, a Messiah Picturesnek az első komolyabb munkája. A szereplők között találjuk a The Who énekesét Roger Daltrey-t és a Clockwork Orangeből ismert Malcolm McDowellt. Dickinsonnak nem ez az első "nevettető" alkotása. Korábban Lord Iffy Boatrace kitalált történeteit jelentette meg képregény formájában. Természetesen az Iron Maiden nagy eséllyel pályázhat a film zenei betéteinek megkomponálására.
Az lehet, hogy a Rémálomban felcsendül a szám, de nekem nem ez kő, hanem az a film, amiből a klipben vannak részletek, bazzeg, nagy maidenisták, nehogy má ne tudjátok, miről beszélek, egy régi, fekete-fehér horrorfilm, egy szőke nőt sötét ruhás alakok fel akarnak áldozni, vagy valami ilyesmi, a címe kéne, nincs valami Maiden-lexikon, amiből ki lehetne nyomozni?
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a Bring your daughter to the slaughter c. szám klipjében látható részletek melyik filmből vannak, egy ilyen régi, fekete-fehér horror, kéne a címe, annyira megköszönném.