Azt el is várom, nem csak Tőled, hanem mindenkitől innét a topicból! Egy bambira szívesen látok mindenkit, családi házban lakok, nagy udvarral, kerttel! Még az is megoldható, hogy ha van pl. sátor, akkor néhány napig használja bárki közűlünk az udvaromat!:-) Na ez nem azt jelenti, hogy bejönni nem lehet, de sajnos idebent csak nagyon korlátozott lehetne a látszám, ugyanis 55 négyzetméter az egész ház!:-))
Egy kicsit odébb Pesttől, olyan 220 kilométerrel északkelet felé, pontosabban Izsófalván, ami Kazincbarcika mellett található, ami viszont Miskolc mellett van olyan 30 kilométerre!:-))
Illusztrálnád egy fotóval, indexmárkával, típussal? Esteleg árral, és beszerzési hellyel?? Úgy láccik errű' is lemarattam, hogy ebben eslő legyek!:-((( Na de majd' kitanálok valamit"!:-)))
A riasztó távirányítójához nem igazán tudok hozzászólni, mert ugye olyan nincs nekem, így nem is ismerem. Talán annyit, hogy ha van valami barkácsolós barátod, aki át tudná tenni az egész cuccot mondjuk egy mobiltelefon nagyságú műanyag "dobozba" amit a nyakadba tudnál akasztani egy kulcstartóval, és tenne rá olyan nagy gombokat amiket kesztyűben is meg tudnál nyomni, akkor szerintem az lenne a jó megoldás! Szerintem ez kivitelezhető, mert anno a kocsi riasztóján mentek tönkre a gombok nekem (letörtek). És az egészet áttettem egy olyanba amiben strapabíróbb gombok voltak!
Más!
Ma végre kb. 4 hét után megkaptam a vasamra az indexeket, amiket karácsonyra ígértem neki!:-)) Róluk van szó: Ha enyhül az idő, felteszem őket, és megmutatom, milyen feltéve, bár az elsőt már láthattátok pl. Apimackó moccán is, de ha jól tudom, a hátsót még senki sem cserélete le, így hát ideje azt is elkezdeni valakinek!:-)) A hátsó alumínium, és a hátsó alu csomagtartóhoz lesz fogatva, az oldaldoboz tartóra szerelt helyett, ugyanis az egy hányás!:-(
Nem tudom hogy milyen risztód van, de ha időkorlátos, akkor nem lehet átállítani a bekapcsolási időt?
Vagy egy másik megoldás:
Ugye a kulcselfordításával állítod le a motort? Kösd át a világítás kapcsolóreléjének vezérlő szálját a kormányon lévő gyújtásstopp gombra. Így nem kell kulcsolni, az inmob nem élesedik. Viszont a gombal le tudod állítani a motort, és az aksi sem merül le mert a világítást is lekapcsoltad. Ezt variálhatod, ha a helyzetjelzőt nem, csak a tompított/refit kötöd a kapcsolóra.
Azon töröm a fejem, hogyan lehetne a riasztó távirányítóját úgy leburkolni, hogy használni is lehessen kesztyűben, de vízálló is legyen, és ne rázkódjon szét, ha a kulcsra fűzném fel.
Sajna az immobilizer 15 mp után bekapcsol, így inkább járatom a motort akár 10-15 percig is, ha csak megállunk valami miatt (Pl: vasút). Ha leállítom akkor kesztyű levesz, patentot, cipzárt elhúz,távirányító kivesz, megnyom, beindít, visszarak, cipzár, patent vissza, kesztyű vissza. Szal elég körülményes:-(
Minden megoldás érdekel. Ilusztrálva mégjobban :-)
Tökéletesen egyetértek Iceapoval, nekem is protektormellényem van. Viszont nekem van hozzá külön protektor nadrág is. Ez azért jó, mert nyáron a 30°ban aláhúzok egy hosszúujjú pólót meg egy nadrágot, rá a páncél, arra pedig már mehet a cross póló+nadrág, vagy kordura ha hidegebb van, de ha csak eső jön, akkor elő az esőoverál és kész. Mindamellet a protektormellényt meglepően kényelmesnek találom, mivel a protektorok helyzete állítható és fixálható.
Viszont van egy komplett protektoros kordúra cuccom is, úgynevezet szupermoto stílusban. Ez azt jelenti hogy nagyon passzentos, Bőrrel erősített, és teljes protektoros. Természetesen víz, szél álló, kivehető bélés. Ezt a SHOX-ban vetten Motard a fantázianeve, és 55k volt. Ennyit nagyon megér, mert hidegben nagyon jó. Ezt inkább kora tavasszal és ősszel használom.
Nagyon sok barátom van akik bőrt használnak, velük is dumáltam mielőtt vásároltam volna. Nekem a bőr egyszerően nem tetszik, és nem érzem magam jól benne. Et egyéni izlés kérdése. Az viszont igaz, hogy a bőr több esést kibír. Viszont legalább 2x, de inkább 3x annyiba kerül. Természetesen nem a legmenőbb cuccok árait vettem figyelembe.
Ezt jól gondold meg! Havonta járok munkácsra céges ügyben, és nem tartom a legbiztonságosabbnak a dolgot. A korrupció nagyon erős, és biztos szemet vetnének a motorodra is, mivel ott eléggé ritka az új motor!
"Gondolom azt mondanom sem kell, hogy a költségeket megtéríteném!!:-))"
Figyu Daty,
Én két éve Görögországban vettem, nagyon frankó kulcstartót. Fekete alapon, piros-kék-fehér Suzuki felirattal. Ha tényleg téríted a költségeket, én szívesen kiugrok, és hozok neked egyet :-))))))))))) Ja , és ha lehet augusztusban mennék :-)