teremjen, testünk-lelkünk
örömére valót a te szerény
szőlőbirtokocskád, hogy állandó
virágzásban élhessünk itallal
telt hordóid áldása által. Csak
igy nevethetjük ki végül a fenyegető
zsémbes asszonyt!
Jól van. Bevallok mindent.
Nem a bor minőségével, és mennyiségével volt a baj. A gond ott volt (van), hogy nem szoktam dohányolni, kivéve ha iszok:)))
Oszt tegnap a jó kaja meg bor után jókat dohányoltam is. Szerintem ezt nem birta a fejem:((
Van, ki a bort, s van aki az eszét
issza meg!mondta egy bölcs gombóc
én csak a bort iszom meg olyan méltósággal,
mint ama kamasz, ki a szerelemnek áldoz.
A borok jók voltak!!
Előszöt Bock féle villányi rosét kóstoltunk, aztán az örök kedvenc a Bella Rosa Villányi kaberné szavinyon, a végén villányi kék oportó.
(ezek természetesen több palackkal)
Úgy hajnal kettő körül éreztem úgy, hogy egy csepp viszkivel szét kell csapatni. Egyébként a kaja után a tűz mellett borozgatni beszélgetni sem rossz, de van egy barátunk, aki nem csak szeret, hanem tud is gitározni és énekelni. Amolyan kellemes KISZ táboros filing.
Aranyos egyébként ahogy az utcáról sasolnak befelé irígykedve. (volt akit behívtunk)
Egyébként ez egy kellemes vidéki kis söröző:-))
Hannika!
Erről az eltévedésedről Micimackó jutott az eszembe.
Tudod, amikor nyomoznak Malackával és saját lábnyomukat követve
köröznek egy fa körül. Hihihi
Guestbook pedig nem van!
Nem is lesz.
Úgyhogy mivel offolni sem illik,
ezért kéretik a dícséretet is mellőzni! :)))
mekkora forgalom volt itt az asztal alatt az iccaka!!
ha G6969696 az orránál vezetik kitiltják a fradi táborból! Sati tied a világ én csak a legszebb tevéket küldtem neked!
Y-ka nagyon jókat főztök de nem fogmosóviz való a perkelthez! jó vörösborokat igyatok , nem fáj fejem!
Gombócka beteg tán, kis pufok angyalkákra sem mondja 0 100 évet!Erinnüszök kitagadják.
tegnap délután tunisz volt a tv-ben egyre biztosabb ,hogy mennem kell hanni földjét megtekinteni!