Nem is régen, kedves géhölgy, ui. a sok olimpia célú környékbeli falúúúban egyenviselet. Hozzá c jön a vastag horgolt cicanadrág, ami elmaradhatatlan, és a - lehetőleg tarkabarka - fejkendő is. Lábbeli az teljesen változó, a fapapucstól a strandpapucsig. De különösen teccik, ha a virágos othunka alatt szintén virágos, de egészen eltérő színösszeállítású blúz van, valamint az egész fölött egy rövidebb, villamosságtól enyhén szikrázó tergál kardigán, mondjuk, olyan híg széklet színösszeállítással tetézve az egész frappáns öltözetet.
Citromka, a biztonsági őr. :)))) Még jó, hogy kiderült, Baranyai bácsinak köntöse van és nem othonkája. Próbáltam magam elé vizualizálni, ujjatlan, lila virágos, nájlonos kivetelben, de....szerencsére nem kell.
Elszámolási szituáció mer csak 2,1 év, de az mindegy. Mert potimálisan olyan ügyesek voltak a komjúteres szakemberek, mint ügyes, illetve pikk-pakk, mert tényleg tudnak teknikailag ótómata géphölgytől kezdve Népköztársaság címerig mindent prondukálni ithunkákra, póllókra ésatöbbi.
Napló lapozása: |<< << < [1211/1211] > >> >>| Szakács Béla 2009. 02. 04. szerda, 09:04:21 óra Kedves Naplóm!
Tegnap este összefutottam Baranyai bácsival aki beinvitált magához mert meg akarta mutatni, hogy milyen frappáns othonkája van illetve nem is az hanem otthoni köntös. Speciálisan készitették mégbedig úgy, hogy megvették a köntöst aminek a hátuljára valahogy ráügyeskedett egy számitógépes személy egy régi magyar zászlót még az Árpád időkből Ez valami ügyes teknika. Pl. a Citromka fényképét rá tudják variálni egy pólóra. Hihetetlen milyen ügyes a teknikai fejletség. Amúgy az unokája segítette Baranyai bácsit. Baranyai bácsi nagyon büszke rá mert az unokája Ifjú Gárdista és szép egyenruhája van. Citromka valósággal szerelmbe esett az új szekrénnyel, mindig ott áll előtte és be akar menni. Én olyan fél órákra beengedem de úgy, hogy résnyire nyitva hagyom az ajtót, hogy a levegőáramlást elősegítsem. Szerintem Citromka azt képzeli kapott egy saját lakást és ő ott lakik önálló jelleggel. Vagy ilyen őrző-védő feladatot lát el és vigyáz a ruhadarabjaimra. Este is beengedem, amig nézem a TV Hiradót. Őt ugyesem érdekli a világpolitikai helyzet és a miegymás.
A 10.15-ös kávézolás közben a képi és szöveges rajongolásokat böngésztem. Igen sziNpozáns. Nagyon tetszett. Ha jön az Olimpia Bélavárosba lesz kávéivó szám is. Illetve GyorsRajongolás