Tegnap beszéltem Misivel. Kis csapatunk új sztárjelöltjéről még nem sokat tud, de mondtam neki, hogy amint megtudja a nevet, szóljon, mert lenyomozom a srácot a neten.
Ez az AL pitching staff most valami vicc vagy előzetes vagy csak kiragadtak néhány nevet az ábécéből? Kik ezek? Legalább David Wells lenne ott.
Még egyszer megnézem, mert biztos rosszul láttam. Vagy ezek nem a starterek?
A Yankees három kezdőt adott a csapatba. Posada, Soriano, Matsui. '63 óta Matsui az első Yankee rookie aki all-star gálán résztvehet(Tom Tresh) és '39 óta az első rookie outfilder(Joe DiMaggio).
Véget ért a Bostonnal a négymeccses széria. Nem ugy indult, hogy kereshetünk akár valamit. A tábla mindent elárul.
A Yankees a harmadik és a negyedik meccsre nagyon összeszedte főleg a két dobó tett ki magáért. Pöti és Muss. A negyedik meccset nem is akárhogyan nyerte a Bronx Bombers. Martinez az első inningben elltalálta Sorianot és Jetert is, mindkettőt le kellett cserélni. Day to day az orvosok szerint.
A mai meccsen állítólag az Indiánok ellen visszatér Williams.
Amíg Te dolgozol én megelőztelek és kerestem néhány adatot az új fiúról, Curtis Pride-ról.
A színesbőrű játékos 1968. december 17-én született Washingtonban. (Érdekes, kinézet alapján én 25-26-nak néztem.)
Azt már mondtam Neked, hogy majdnem teljesen süket. 95%-os veleszületett halláskárosodása van, amit pár hónapos korában fedeztek fel. Mindez azért, mert anyukája a terhesség alatt rubeolás volt :-(((.
Mindig a hallókkal együtt járt suliba, egész későn tanulta meg a jelbeszédet, szájról olvas és hallókészüléket hord. A fősulin szinte minden sportágban kiemelkedett (kosárlabda, bírkózás, sőt a junior soccer válogatott tagja is volt).
Több díjat és elismerést is kapott, a hozzá érkező rajongói levelek százaira pedig rokonai és barátai segítségével, de mindegyikre válaszol. Jó fej, nem?
Szóval nekem tök szimpi, minden elismerésem az övé.
Köszi Stero!
De engem az érdekelne, hogy tudok előfizetni ezekre.Már kiválasztottam mit akarok, csak fingom sincs, hogyan tovább.
Ebben járatos vki? Az ilyen onlány előfizetésekben?
1. Meg lehet nézni élöben a meccset, volt egy pár ingyen nézhető az előszezonban. 40dolcsi/év
2. Felvételről, ami olcsóbb szintén volt ingyenes 20dolcsi/év
3. Van egy hosszabb összefoglaló a meccsről kb 3-4 perc. Minden nap egy ingyen megnézhető. 12dolcsi/év
4. Végül van "play of the game" ami kb 40-50mp. Ez mindig ingyenes.
Csak a legdrágábbat írtam, van havi és egynapos is.
Ezek szerint nem zuhant le a repülő. Csesztél írni, hogy mi van veled! Ejnye-bejnye!
Stero!
Ki a bánat az a Drew Henson? Ő is a Yanks-nél játszik? Tényleg jók a képek, David Wells-et csak azért nem reklamálom, hogy nem tetted be, mert tegnap küldtél róla képeket magánba.
Csak azt nem értem, miért napszemübe fotóznak le egyeseket. Ilyen alapon Stevie Wondert is beöltöztethetnék a NYY mezébe. :-))
If the vote leaders at each position maintained their top spot in the final days of balloting, this is how the starting lineups would look:
NL: Javy Lopez (catcher), Todd Helton (first base), Marcus Giles (second base), Scott Rolen (third base), Edgar Renteria (shortstop), and Barry Bonds, Sammy Sosa and Gary Sheffield (outfield)
AL: Edgar Martinez (DH), Jorge Posada (catcher), Carlos Delgado (first base), Soriano (second base), Troy Glaus (third base), Alex Rodriguez (shortstop), and Ichiro Suzuki, Hideki Matsui and Manny Ramirez (outfield)
Így néz ki az All Star felállás a posztonkénti szavazás eredményeként. De asszem a végső felállást a két manager( Baker és Scioscia )dönti el...