Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Tényleg tetszik, de nem ragadott úgy magával, mint a Spartacus. (Hozzáteszem, egyelőre.) Utóbbit az első percétől kezdve imádtam. A GoT esetében szerintem a könyv által leszek igazi rajongó. Már be is szereztem az első kötetet. Mire jön majd jövőre a második évad addigra el is olvasom majd az összes eddig megjelent könyvet.
A zenéje viszont nagyon tetszik.
Talán tényleg az a baj a sorozattal, ahogy ms is írta a GoT topicban, hogy rengeteg karakter van és néha mikor beszélgettek X-ről vagy épp Y-ról nem mindig tudtam kiről is van szó. Illetve rengeteg a cselekmény és egy ilyen ilyen nagy szabású történet esetében, a 10 részt kissé kevésnek éreztem. Néhánnyal igazán megtoldhatták volna még.
Nem tudom. Tetszik,szívesen nézném. Csak az a baj, hogy a BBC Entertainment sokszor ismétel, örvendezek, hogy itt a kedvenc, aztán kiderül, ezt már láttam.
Bruno egy nagy wtf! Pont ott tartok, amikor félresiklik Amber terve; a pasas X résszel azelőtt még egy szadista, asszonyverő állat volt, Amber mellett meg átment egy teljesen irracionális változáson... elképesztő :D De nem csak az ő szála ilyen valószínűtlen...
Bruno simán megérdemelte volna, ha Amber kikészíti! De nem, a hülye neje (akit még az előző évadban állandóan terrorizált a fickó) simán segít neki... Nem is értettem a dologot, hogy ezt így hogy... o_O
Az is volt a baj a sorozattal, hogy a legtöbb jó karakter vagy meghalt vagy lelépett...
Ja, igen: Amber jócskán kapott a jellemfejlődésből, amikor Conradért huzakodtak, ott egy sima picsa volt- mondjuk utána is, ezek a húzások, ahogy az őrületbe kergette Bruno-t... nos... :D De már nem ő volt a legellenszenvesebb karakter. Harley-t is miért nem hagyták meg... volt egy-két nagyon gyenge húzás a sorozatban, aminek következtében nyilván esett a nézettség. Az első három évad valóban az, amiért én is néztem még anno TV-ben.
Ambert ki nem álltam amíg Tanyaval huzakodtak, de aztán szimpatikus karakter lett mikor Conradért akart bosszút állni.
Az 5. évad már elég gyenge lett. Az első három évad hozta azt a feelinget amiért ezt a sorozatot anno a TV-ben elkezdtem követni. Tanya még visszatér, de tényleg csak a végén kb 4-5 részre, hogy aztán egy csúnya cliffhangerrel érjen véget az egész sori...
Nézem a Futfeleségeket; egy részét már láttam, de a Tanya eltávolítása utáni részek, azok mik?! Nem fogom fel, miért kellett Tanya-t kivenni... az Amber-Tanya huzakodás volt az esszenciája az egésznek. Aztán Conrad-ot is kiikatták és akik maradtak, azok mérhetetlenül antipatikusak és unalmasak. Most már végignézem, mert reménykedem egy Tanya-visszatérésben, de ha jön is, csak pár részre... :-S