Igen, a leszakadt fej is undorító volt, meg úgy az egész ebben a részben... böeh- néha annyira gusztustalan, (persze ettől még zseniális), amikor vizuálissse mutatják, épp mi szakadt le hol és kiben...
Nahszóval.
KOncentráljunk inkább Jimmy-boy-ra. :-D
Tényleg pokoli gyorsan beszélt, váááá zúzta rendesen!! Megsaccolom, hogy nyócvanszor biztos belesült szegény :-D Vagy mégsem?! Making of-ot akarunk! Meg amikor tényleg kacsingatott, aztán:
-Kacsintottam?! Úristen én nem szoktam kacsingatni!!
:-DD
A csaj helyében ott döntöttem volna a vizsgálóasztalra. :-P
Jaj, én még attól voltam ki, amikor leszakadt a nő feje...áááájjj, miért kell ez? Meg a szembeszúrás, vázz ott már automatikusan csuktam be a szemem.
De ezeket a pörgős Jimmy jeleneteket még sokszor meg kell néznem, milyen gyorsan beszélt már! Gyorsabban, mint Lorelai Gilmore 10 kávé után. :-) Kacsingatott a páciensére meg minden... :-)
-Sorry. i have to kill someone.
:-D
Azt biztos, hogy a sok Wilson jót tesz bármelyik House epizódnak.
Ja igen, tényleg sok közeli volt Gregről, csöpögtem is ahogy kell.... :-)
Valóban sok volt a nyaffnyaff, a francot érdekel má Foreman, komolyan!!! - de a pénzbedugós és Wilson, a megbolondult doki cé részek... hát láááv!
Meg azért elég sok Greg-közeli kamerakép is vót;-)) Mondjuk a bula nem kellett volna bele, ez a Honey, meg a szemvizsgálat... brrr ááá. De egyébként nem volt rossz rész. Persze ez sem kerül bele a Best of House-top tízbe... de azért nézhető volt :-)
Wilson egyszerűen csúcsszuper volt, én igazából azon húztam fel magam, ahogy húzták az időt tök érdektelen jelenetekkel, meg minek kellett belerőltetni ezt a Foreman felmond cé nyavalygást meg a kacsaszájú bulát...kinek köll mindez? Felpörgött Jimmyt nekünk! :-DDD
Mekkora balfaszság volt ez a rész...miféle hülye írta ezt? Ha nincsenek a House/Wilson jelenetek, akkor oylan lett volna, mintha nem is House-t néztem volna. Kit érdekel ez az egész felmondásos marhaság? Kit érdekel ez az ostodenkó ribanc? Eleve miféle név az, hogy Honey? :-S Ha valaki nem Bond girl a hatvanas években, vagy nem sztriptíztáncos, akkor ne legyen ez a neve. De mekkora gáz már az, ahogy megprónálják ezt a flörtölést/ismerkedést leerőltetni a torkunkon...ez annyira nem House. Beszólna neki pár szexuálisat, a csaj meg nézne rá, mint a hülyére, majd elküldené a francba, egy igazi House epizódban ez történne, de itt? Mi volt ez? Blah.
Meg Cameron ezzel a betöréssel...komoylan mondom, rám hozta a frászt. Tisztára pszichota-jellegű volt, ahogy ott settenkedett. Ha ezt velem csinálja meg, már hiányozna néhány végtagja az biztos.
Szóval baromság volt az egész. Leengedtek az írók, vagy mi van?
Ha nincs Wilson, lehet, hogy végig se nézem. Ő viszont menynire jó volt! :-OOO Nem semmi színész ám RSL, azért nem semmi, amit hozott... :-) Imádtam. Megmentette az epizódot. Meg Cuddy is jó volt (mint mindig), de már megint miylen keveset szerepelt...viszont az a pénzadogatós jelenet, húúú.... ;-) Mintha azt mondták volna, hogy "OK, nem írtuk nekünk szexi jelenetet? Majd mi csinálunk magunknak." ;-)
És ő volt az egyetlen, aki kimondta Foremannek azt, ami végig a fejemben járt nekem is. és ha olyan leszel, mint House, AKKOR MÉGIS MI VAN?!
banyeeeeeeeeeek majdnem felvisítottam, amikor megláttam a halálfejes botot, mert első ránézésre azt hittem, hogy Lucius botja az!!!!!!!!! az mekkora LOOOL lett volna!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD
a kutya is jó választás volt :DD annyira bírtam, mikor a végén azt mondja neki House: "CANDY!" :DD nem? :))))))))))))))
meg az a dögös zene amikor kilépnek a liftből és a lángcsóvás BOT :DDD
Foreman tiszta őrült vót, ahogy kínozta a kölyköt..brr
Jaj ne is említsd Jimmy és Greg együtt... dupla dinamit. Imádom mindkettő stílusát, én valamiért izgulok a nagyon elegánsan öltözködő pasikra is, de ha ez az elegancia még némi lazasággal is párosul, lásd: Chase, az maga a mennyország. Nálam tökre bejön az, ha egy férfi öltönyben és edzőcsukában van.
Viszont Wilson meg a maga kis pedánsságával totál dögös. Olyan kis pátyolgatnivaló :)))))
Az igaz, hogy Robert Sean L. irl is ilyen kis "szerencsétlen"? No nő, no család...
Kapaszkodj meg: szerintem is édes volt az a kutya! (Úristen, el se hiszem, hogy iylet mondtam) De egyébként tényleg, pontosan azért, amit mondasz, hogy nem az a tipikus nyálas, erőltetten édes, amerikai álmot reklámozó filmes kellékkutya volt, akire rá van írva, hogy "kötelező szeretni" hanem egy égetnivalóan rossz, szemét kis büdös dög, pont Greghez illett! :-) Meg azt bírtam, hogy amikor elhangzott, hogy "Hector" még az előző részben , szerntem mindenki minimum egy farkaskutyát képzelt el, erre kapunk egy kis westie-jellegű szőrpamacsot, ez oylan tipikus női kutya. :-) (barátnőmnek is ilyen van) És ahogy a saját képére formálta, meg nem tudott megszabadulni tőle...ez a kutya Greg volt csak állatban. Szerintem is üde színfolt volt, és le a kalappal az írók előtt, hogy az agyomcsépelt kutyás sztoriból is ki tudtak hozni valami érdekeset és újszerűt.
A House+Wilson páros meg kiapadhatatlan poénforrás. És azt bírom, hogy tök jól néznek ki egymás mellett, amikor egymás szöges ellntétei, Greg a motorosdzsekijében, kopott farmerban, tornacipőben, a "born to be wild" botjával, Wilson meg a kis pedáns vasalt nadrágjában, nyakkendőben, feltűrt ingujjaival....jáj, rá akarok ugrani mindkettőre!!! Tök máshogy szexik, de az közös bennük, hogy eszméletlen dögös mindkettő. (ebből kellenek screencapek, SOK)
Mögnéztem! Jáj, ez a kutya-vonulat szerintem édes volt. Mert nem az a nyálas jókutya volt benne, hanem House-hoz illő, idegesítő,mindent szétrágó büdös deg, akit azért imádni lehet! Persze hosszabb távon értelmetlen lenne benne hagyni, mert unalmas lenne, de ebben a részben üde színfolt volt (még ha fehér is a kutya...lol...), mert House-t az állatokkal kapcsolatban még nem nagyon láttuk, kivéve azt a disznót, amikor vért ömlesztettek, vagy mi :D
Wilson olyan sexy, egyre jobban rákattanok!!! Foreman meg a two weeks notice-ával elmehet a fenébe, House úgyis maradásra bírja. A vége kép... totál hot volt Greg nézése...
Az új bot meg... :DD Vááááó! Nem értem, miért nem a koponyás-Marilyn Manson-osat választotta... simán illett volna hozzá. :D
Nézzed, nézzed, imádni fogod, mert SOOOOK Wilson, és SOOOK imádnivaló House/Wilson jelenet! És jópár imádnivaló Chase jelenet! Nagyon brillíroznak benne. :-)
Basszus, House új botja mennyire LOL! :-DDDD De azért mennyi kikacsintás volt már ebben az egészben, most már azért jól tudják az alkotók, hogy -minden túlzás nélkül- mekkora szexszimbólum lett a doki, és el is látják mindenféle kúl kellékekkel, de az, ahogy nyílik a lift, és ő meg Wilson lassított felvételben, dögös zenére a BOTTAL.... :-D Hát ez volt a csúcsa mindennek.
(na jó, most látom csak, ez perverzebben hangzik, mint amilyen volt)
És House-nak még a kutyája is vikodinozik meg sántít! :-DDDD Ez milyen!
Egyébkélnt akármiylen jót is röhögtem a kutyás részeken, azért örülök, hogy a kutya nem marad benne a történetben, mert House-hoz nem illik kutya, és bár ez aranyos volt, akor is utálom a TV-kutyákat, ebbe a sorozatba meg pláne nem illenek. Jobb ez így. Meg így különben is megkaptuk azt a hihetetlenül édes jelenetet, ahogy Wilson elvonul a sánta kutyával... :-))) Micsoda kép volt!
Egyébként ez az epizód mekkora paradise volt már a House/Wilsonosoknak! De hát annyira jók is együtt, hogy kár lenne ezt hanyagolni.
"Not me this time!"
Ezen annyira röhögtem.... :-DDDD
Chase meg fel akarta segíteni, mennyire édi... :-)
Foreman meg ne szórakozzon már felmondással, de majd Greg bácsi észhez téríti.
Ez az én formám!:D Vagy elfelejtem - vagy nem felejtem el, de akkor pont annál a mondatnál nyitja az ajtót BD, ami a kulcsa az adott résznek - vagy nem felejtem el, és a nagynéném kap beszélgethetnéket telefonom, és kb 25 percről lemaradok. Nem vagyok lucky ezzel a HÁZzal. :PPP
jaajj..megnéztem!! hát, tényleg kellett már egy ilyen rész, és gondolhattam volna, hogy nem egy rejtélyes betegség vagy fura tumor meg satöbbi lesz a bűnös, hanem egy szimpla baci.....csak az nem volt világos nekem, hogy miért döntöttek a sugárkezelés mellett..máskor nem szokták ezt csinálni
na jó, a legjobb az volt, ahogy House féltékenykedett, meg szimatolt Jimmy után :DDDDDD ahogy kifaggatta Wilson exnejét és a nő sorban igazolta a félelmeit :DD de Cuddy is rájött a dologra, úgy röhögtem, mikor azt mondta, hogy "mi van, valaki megfogta a homokozóban a legszebb játékot, és most hirtelen neked is kell?! "vagy vmi ilyesmi :DDDD
Na ja, és még meg sem kell írniuk a jelenetet, mert mi már megtettük helyettük!!!! :-D Küldjük el nekik. ;-) Ha már egyszer Háuz úgyis folyton rá gondol a zuhany alatt...de ez mekkora királyság, mi ezt még azelőtt írtuk, hogy jöttek volna az "I thought of you in the shower" kommentek. Ráéreztünk. :-)
Egyébként Lisa tényleg akar már valami ilyesmit, már nyilatkozta! :-D Jólvan, mondjuk annyira rájuk is van írva... ;-)