Aki egy kicsit is mást állít a gyógyításról és a gyógyulásról, az már szerintük kuruzsló vagy agymosott.. Mindenkit megszólnak, akinek más a véleménye, mint az övék.. Én már megszoktam, de amikor újonnan jöttem a topicocba, akkor én sem értettem, hogy mi ez az ellenségeskedés... most már mulattat, hogy miket művelnek..
Nem az én tulajdonom a topik és bárki írhat ide. Nem tudom, hogy az MLM tapasztalatok topikban miért gúnyolódtak velem, nekem ugyanis nincs közöm az MLM üzletekhez. Majd megkérdezem tőlük.
Érzem, hogy rossz néven vetted, hogy ebbe a topicba írtam, pedig csak az orvosi agymosásra írtam én is példát. Arról nem tehetek, hogy ez a két alak azonnal ezt művelte. Egyébként úgy leltem a topicra, hogy az MLM tapasztalatok fórumban veled gúnyolódtak, ami nem meglepő náluk!
Ok, csak ahogy olvashattad a házaspárnak nagyon nagy gondjai vannak velem! Attól félnek, hogy ha itt valaki megkérdezi, hogy mivel foglalkozom, akkor újabb embereket fertőzök meg! Számukra az MLm és a termékeik sátántól valók, tehát minden eszközzel üldözni kell!
Semmit nem tudnak a hatásáról, nem foglalkoznak a terméktapasztalataimmal, mert szerintük hazugság, tehát nehéz emberek! Ezért mondtam, amit :)
Milyen olajat öntöttem milyen tűzre? Én csak annyit kérdeztem, hogy az általad említett " csodaitalnak" van e összefüggése a keleti orvoslással, illetve konkrétan milyen italról van szó? Semmilyen olajat nem öntöttem semmilyen tűzre, csak kérdeztelek.
Akkor, amennyiben érdekes lehet neked, akkor elmondok egy érdekességet: A cégünk egyik vezető orvosa azt célozta meg, hogy a termékünket beviszi az USA tb támogatási rendszerébe. Ilyet eddig még senki nem tudott elérni, hogy egy táplálék-kiegészítő bekerüljön. Különböző gyógyszereket már be tudott vinni. Szeptember elején Opatijában fogják bejelenteni hivatalosan. Végre valami, ami nem orvoslás, nem gyógyszer!
Nem tudom, hogy mennyire teljes jogú, de úgy hallottam, hogy a németországi egészségbiztosítás fizeti a kínai orvoslással összefüggő kezeléseket. Ázsia nagy részén pedig valóban teljes jogú orvoslásnak minősül. Ugyanakkor vedd figyelembe, hogy én csak rövid ideje érdeklődöm a téma iránt. Inkább arra számítottam, hogy személyes tapasztalattal rendelkező emberek írnak ide, de ez idáig nem ez történt.
"Hivatalosan elismert keleti orvoslásAyurvéda, hagyományos kínai orvoslás, tibeti orvoslás, stb amelyeket hivatalosan állami szinten is elismernek ázsiai, de akár európai országokban is." Ha szabadna kérnem inkább erről írjatok Köszönöm.
Milyen termékről beszélsz? Mit reklámozol itt folyamatosan? Agymosásról van szó továbbra is, amit az orvosok kapnak a tanulmányaik során... HA közülük bármelyik is belátja, akkor ott már van esély, hogy felvilágosult!..
ehhez hogy jön az MLM, azt nagyon nem értem... de majd te elárulod minden bizonnyal!
Személyeskedés? Mit tartasz annak?? Amit te csinálsz az nem az? Értelmezd ezt a szót is, hogy személyeskedés! Rájössz, hogy amennyi információt megosztottatok itt rólam teljesen ide nem illő módon idegenekkel az tökéletesen kimeríti a személyeskedés fogalmát!
Írjam ki a nevét? Azért, mert csak egy konkrét esetet említettem, akkor már nem is írhatnám le?? Vagy mondd már meg értelmesen, hogy mi a konkrét problémád!
Akkor olvasgass vissza, továbbra is kérem, hogy ki beszélt itt MLM-ről, ki reklámozott bármit is! Ha azt írtam volna, hogy ott állt a lerobbant BMW-je mellett a doki, akkor azon csámcsognál, hogy egy autómárkát reklámozok??