Hát nagyon öszintén, megsúgom neked, de el ne árulj (mert lehet mostohának leszek lefokozva) bizony várom, hogy elteljen ez az idöszak. Lányom is van, fiam is. 15 és 13 évesek.
nálunk volt mese-idő ( tekintettel, hogy nem volt még video, Walt Disney ) anyu mesélt vagy diavetítőzött.
abban az esetben, ha vendégek voltak nálunk, a mese-idő közeledtével minden alkalommal erélyesen felszólítottam őket a sürgős távozásra ( na nem ezekkel a szavakkal, hanem "mikoj mész máj haza??? " kérdéssel )
Szia stunc, köszi a kedves fogadtatást. De ha én egyikbe se tartozom az általad említett csoportok közül, akkor is jöhetek? Max. két kamaszodó ördögporontyom van!
Bobka: ezek szerint a vízöntőnek ígérkező (a különböző számítások szerint február 2-9 közé várt) kölökkel úgy kell bánnom, hogy
1. az ágyát messzire állítjuk a faltól
2. nem huga lesz, hanem öccse
3. púdert nem tartunk a lakásban
ja, és vízfestéket sem.
Ez így nem olyan gáz:)
Pillangó: gyere csak, ez egy spéci osztálytalálkozó, annyi a közös bennünk, hogy mindannyian régóta várunk/vártunk a gyerekáldásra. De vannak már megszültek, terhesek és teherbe esni készülők:)
sziasztok! Bejelentkeznék hozzátok, úgyanis én nagyon kedvelem az osztálytalálkozókat. A gimiben egy nagyon klassz osztályba jártam. Àllítom, suliséveim legszebb idöszaka volt. Kérdés, ti itt mind ismeritek egymást? Netalán valóban egykori osztálytársak vagytok? Ès bármiröl lehet csevegni?
röpke 5 perc alatt 1 kg (!) babapúderrel beszórtam a fél éves hugomat, hogy csak az orrlyukai látszottak ki, plussz az egész szobát :)))) Mondom: 5 perc :) 3 éves voltam akkor :)))
Lyukat fúrtam az ujjammal a falba a gyerekágy takarásában és onnét eszegettem a faldarabokat :))
Igazából másfél éve próbálkozunk, de sikertelenül. Nekem PCOS -om van, ( emellett egyszer régebben már voltam terhes!!! ) magas volt a prolaktinom, (már nem az ) és csak néha van spontán peteérésem, szervi bajom nincs ( van petefészkem, átjárható vagyok ) A férjemnek volt egy csúnya gyulladása, azt kikezelték, azóta a s/ma minősége 4szeresére nőtt, most kiváló.
Mivel még "csak" 34 éves vagyok, ezért 6 inszemet kell végigcsinálnom, mielőtt lombikra mehetnék. Ez jelen pillanatban a második lesz. A meddőségünk jobbára ismeretlen eredetű...
Remélem sikerült kielégítenem a kíváncsiságodat :)))))
én vízöntővel élek együtt, ami ebből a leírásból igaz rá, a szabadság és a repülés szeretete. a nyitott sportautókat kedveli, ez igaz, de a vezetési stílus.. el nem tudnám képzelni. szerintem ez inkább nőkre jellemző leírás. (mondjuk megnéztem a sajátomat, alig találtam benne vmit...)
Héé, te ismersz engem???? :) Idealista vagyok és "szakszervezet" amit a főnököm nem nagyon díjaz :) Ja és siklóernyőzöm... :))) ez nem vicc, tényleg :)))
Az autóm sport, ez is igaz, de sajnos nem nyitott :))) Kedvenc ülőpozícióm a török vagy lótuszülés, a férjem sírba viszem vele :) Azt, mondja: fél, hogy egyszer majd nem tudom kibogozni magam... ja és nagyon cinikus tudok lenni, meg szkeptikus is :))
na, de biztos van azért a jó oldalból is... fogadjunk pl. hogy idealista vagy és humánus, képes vagy mindenben és mindenkiben meglátni a szépet, illik hozzád a sárkányrepülő és a nyitott sportautó, és szereted az olyan éttermeket, ahol nem kell széken ülni :D