Sziasztok! Nekem csak egy kèrdèsem lenne :) Keresem màr règòta az Az ifjú Don Juan ( 1988-as ) c. filmet. Azt szeretnèm kèrdezni hogy valaki tudja-e hogy ez a film van magyar szinkronosan? :) megköszönnèm ha valaki tudna valami informàciòt adni a filmröl! :)
A Rózsaszín párduc bosszúja megvan valakinek a Gálvölgyi-s szinkronnal?
Meg még az Extralarge-sorozatot keresném a VICO-szinkronnal, Mint a bulldog néven futott.
Olyan érdekes, anno minden viedótékában megvoltak, de mostanra azokat felszámolták, már csak DVD-ket lehet találni, és természetesen azokon mindenütt csakaz újab szinkronnal fellelhetőek...
És persze keresem továbbra is a Comenius életecímű cseh filmet is, ha lehetne, angol felirattal, ha már magyar szinkronnal sehol nem elérhető...
Sziasztok! Keresek egy filmet. Valamilyen kaszkadőrös film volt, vígjáték lehetett, pl. telefonálás közben többször is belecsapott a villám, pisztollyal belelőtt a lakatba ami visszapattant rájuk, meg ha jól emlékszem, a végén autóval ugratott át valami felett?? 2003. körül láttam a tévében. Ha valaki emlékszik rá köszi.
Üdvözlet mindenkinek! A "Komplexusok" című régi olasz filmet keresem. Hajdanában a magyar mozikban is vetítették. Hol lehetne nyomára bukkanni? Előre is kösz a segítséget.
Keresek egy filmet aminek nem emlékszem a címére csak egyszer láttam de nagyon tetszett. Maga a film a 2000-es években készülhetett, arról szól hogy két fiatal lány már nem emlékszem miért de megöregednek. nagyon hirtelen. Van benne egy idegesítő srác aki szerelmes a lányokba, de a lányok undorodnak tőle. Az egyik lány szőke a másik meg barna hajú, mind a ketten csinosak. egy jelenet maradt meg: a csaj (már öreg néni) egy supermarket-ben vásárol, és közben véletlenül maga alá pisil. Az eladó megkérdezi, hogy mi az a szag, de a csaj ráfogja a parfümjére, és a pisit a nyakára meg az arcára keni mint parfümöt. Én ezt a filmet olyan 6-7 éve láttam. Remélem valaki felismeri, és segít nekem!
Sziasztok. Keresek egy filmet! A story lényege az volt, hogy 2 pali vadorzókra vadászott és egymásra is azt hitték, hogy vadorzó. És az egyik lelőtte a másik lábujját. Majd évekkel később a városba, volt valami party szerűség ott nagy balhét csináltak majd lecsukták őket. Aztán kiengedték őket és együtt kellet nagyon messzire sétálniuk és közbe filmezték őket a tudtuk nélkül. Ha valaki tudná a címét nagyon megköszönném
Keresek egy filmet, valamikor a 80-as években jelent meg triller , nyomozós...Egy pszihopata gyilkost keresnek aki egy moziterem,vagy szinházterem feletti titkos helyen bujkál és ott talál rá a detektiv és végez vele a film végén ! Csapdát állitanak neki de mindég valahogyan megszökik titkos ajtókon ,réseken keresztül. A föszereplö (nyomozó ) haverját ( fekete ,szintén rendőr ) kinyirja a gyilkos az üres moziterem vagy szinházteremben. Azt hiszik hogy a detektiv a gyilkos mivel egy megbizhatatlan züllöt alak... Valami ilyesmi a történet..
A leírtak alapján ez alighanem a Holtak bolygója c. 1960-ban bemutatott német film. A történet Stanislaw Lem: Asztronauták c. regényéből készült, de eléggé szabadon alkalmazta a cselekményt. A fekete massza azt példázta, hogy az anyag energiává alakulhat, illetve fordítva. Maga a történet a Vénuszon játszódik, ami az ötvenes években a fantasztikus írók kedvenc helyszíne volt, lévén, hogy akkor még szinte semmit nem tudtunk róla.
Sziasztok! Valamikor az ötvenes évek végén, vagy a hatvanas évek elején láttam egy nem magyar mozifilmet, aminek valami utazás a holdra, vagy holdba volt a címe. Legalább is így emlékszem, és tényleg arról is szólt. Nagyon riasztó volt, az emberek megrémültek mint egy horror filmen. Valójában ma ez is lenne a kategória, hogy sci-fi horror. A főszereplő a film vége felé, megy fel valami hengeres zikkurat féle épületre, és mögötte valami, szurok szerű, fekete massza emelkedett, és már - már majdnem elérte a lábát. A főhős társa egy 30 cm magas lánctalpas kis robot volt. Ennyire emlékszem. Köszönettel venném, ha valaki tudná, hogy mi volt ez, illetve, volna valami tippje, hogy miként lehet kideríteni, esetleg megszerezni.
Sziasztok keresek egy filmet talán 90-es években készült. Röviden a sztori amire emlékszem: srácnak el akarja venni a bank a házát és filmesek átverik a bankárt, úgy tesznek,mintha ufók elrabolták volna. Melyik lehet ez a film? Előre is köszönöm
Keresek egy filmet ... 1981. augusztásában, egy budapesti templomban forgatták a mozifilm egyik jelenetét, amelyben a férfi szereplőt csendőrök(?)/katonák(?) hurcolják el a templomból, miközben a templomban zsoltárokat énekelnek. A statisztákon szegényes, régi öltözet volt. Sajnos nem emlékszem milyen időszakot jelenít meg a film, talán a II. világháború idején vagy valamivel utána játszódhatott a történet.
Üdv. 2000-2005 körüli szerintem sci-fi filmről van szó, arra emlékszem hogy nagyon elvont, nehezen érthető (ha van mit megérteni) épp ezért akarom megint megnézni... Talán valami párhuzamos világok, vagy történések vannak benne. Amire tisztán emlékszem hogy a film végén egy hegyvidéki házban lövöldöznek, ahol van valami nagy giliszta vagy féreg, meg valahogy az ajtón kívül, látnak valami történéseket a múltból vagy a párhuzamos világból.
Szerintem emlékezni fog rá valaki, bár nem volt olyan nagyon nagy film. Köszönettel:Gyuri
Egy feltehetőleg amerikai film, amiben mesztelen nőkre lövöldöz egy mezőn egy krapek (egyszerre csak egyre), a főhős is belekerül ebbe a helyzetbe, aztán mintha valami esti szórakozóhelyen kellene dolgoznia ebből kifolyólag, végül aztán valahogy megmenekül, és elkapják a lövöldöző elmebeteg ürgét, és bosszút állnak rajta... Ha valaki emlékszik a címére, megköszönném! Üdv.