Sőt, az őszödi Feri az € tagságunk kezdete óta nem tudta még 3% közelébe se vinni és permanens kötelezettségiben voltunk:(((( Csak a fidesznek sikerült felállni a szégyenpadról:)))))
A világrengető(:DDD) államadósság mellett tovább nőt a kiskeresekedelmi forgalom(KSH)!!!! Az emberek most már eszeveszetten vásálnak:)))) Van miből!!!!!
'stenments, hogy ilyen fazonnal hozz engem ismeretségbe!
Azt, hogy ki, vagy mi vagyok, te is megtudhatod az adatlapomról. Én ugyanis ott - ellentétben veled - bemutatkoztam.
Lehet, hogy te is megtetted a hajdan pártelnöki nickeden, (nem tudom, mert nem néztem meg), de a jelen státusodban a mai naptól, a mai megnyilvánulásaid alapján ugyanolyan helyiértéken szerepelsz nálam, mint ...
Ha pedig bejegyzést teszek ebbe a topikba, amely netán nem tetszik neked, nyugodtan lépd át, nem fogok miatta megharagudni.
Majd megpróbálom a megjegyzéseimet oly formában megtenni, hogy a lányomnak mondjam, de a vejem is értsen belőle!
Ebben is hazudott mert a Lengyelek is megelőznek minket!
Nem előznek meg, éppen egy szinten vagyunk velük. Már egyszer betettem, legyen itt még egyszer. Amúgy szépen látszik a trend, a szoclib kormányok alatt hagyott állva minket a többi posztkomcsi feltörekvő, most meg éppen ezért reklamáltok:
Engem zigi kartács(nő?) meggyőzött arról, hogy hiteles adatokkal dolgozik, szóval nem venném be az össznépi anyázdába.
Undor kartácsról viszont konkrétan tudom, hogy miféle, ezért aztán csupán azon az alapon és addig tolerálom, amíg viselkedik. Viselkedés nem keverendő össze az álszent sunyiskodással. Épp ezért mikor kifejezetten adatszerű hozzászólása van, olyankor mindig arra reagálok, de általában már a második alkalomnál beprovokál valami bucka szemétséggel.
Ettől függetlenül ide nem azért jött, mert érdekli az államadósság helyzete, hanem mert az ő profiljának megfelelő Bulgár Gyuri fan klub topikban épp nem elég nagy a pezsgés, no meg általában amúgy is szeret a nyakamba lihegni.