Persze nem tudom, hogy rám gondoltál-e, de igazság szerint azért nem reagáltam, mert ez volt az a pillanat, hogy vagy a modinak szólok, vagy kussolok, mert különben én leszek röptetve.
A modinál meg elvből nem ficergek, csak ha olyan kérdés merül fel, mint bizonyos topikok visszaállítása.
De úgy is fogalmazhatok, hogy azért, mert Szanyinak sikerült újfent ilyen pöcegödör szinten megnyilatkozni, még nem szükséges felvenni a gondolatmenetének fonalát. Újfent emlékeztetnélek, hogy ez a szerencsétlen provó, akit ide evett a fene, nem a te kategóriád.
Félreértés ne essék, miután ezzel a viselkedéssel nyilván a ballereket égeted szénné, ezért én a kisujjamat se mozdítom azért, hogy bárki eltávolítson téged innen. Ettől még nem kéne mindent összekenned fekáliával, már így is mindenki tudja, miféle hulladékot fújt be ide személyedben a déli szél.
"A rémület és az együttérzés nagyon kevés" - szögezte le Johanna Mikl-Leitner belügyminiszter, aki hozzátette: a helyzetet kezelni kell. A tárcavezető az embercsempészek gyors kézrekerítését "nagy sikerként" jellemezte és köszönetet mondott a magyar hatóságoknak.