Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Jó, semmi gond - mondom... ez egy hülye nap és hajlamosabb voltam felkapni a vizet mindenen és meggondolatlanul szemétkedni :D - máskor kedvesebb vagyok azért... a figyeljünk egymásra-szlogent azért tartom, remélem, te is elvárod, hogy figyeljenek rád és viszont:)
Elhiszem, hogy tele az agyad mindennel, remélem, sikerül a teszt.
Hidd el, hogy tényleg fontosabb! Naponta leadnak 5-6 anyagrészt, amiből minden másnap teszt van, és ha nem érem el a legalább 75%-ot minden egyes teszténél, akkor búcsút mondhatok a munkámnak. Nem szeretnék ismét hónapokig munkát keresni...
Szóval most ezekkel a tananyagokkal van tele fejem és ez most minden mást kizár. Csoda, hogy még a nevemet nem felejtettem el...
Igazából olvastam én 6-ai kommentedet, de sajnos nem ragadt meg bennem, hogy belinkelted. Azóta rengeteg minden történt, iszonyat keveset aludtam, szóval fáradt is vagyok. Ennyi. Mea maxima culpa a figyelmetlenségemért. Ez van, emberből vagyok én is...
... arról meg, hogy számodra sokkalta fontosabb más, mint az én kommentjeim... :D rendben - csak gáz, hogy releváns hozzászólást nem vettél észre, gyakorlatilag ugyanarról a hírről. Erről ennyit - nem kell kedvelni sem engem, sem a kommenteket, amiket kanyarítok feltétlenül, ehhez tartom magam akkor. :D
Nézd... ha az első hozzászólásom nyers volt, azért elnézést - de egy fórumra urambocsá nem azért járunk, hogy megvitassunk dolgokat, más emberekkel? Akiket megtisztelek azzal, hogy figyelek rájuk... jó, ez parttalan "vita", nem akarom, hogy rossz szájízzel elmenj innen, én is feszkósabb vagyok ma, mint általában- csak jó lenne, ha tényleg kicsit figyelnénk egymásra... :-( De tényleg ne menj el, ez a topik egyébként sem pörög, szóval nem hiszem, hogy elveszel a hozzászólások erdejében ;-)
Nem sértődtem meg, viszont kissé igaztalannak érzem ezt a dolgot. Ha pedig ilyen ér, akkor a véleményem nem szoktam véka alá rejteni. Veszekedést sem akarok belőle, ezért döntöttem a távozás mellett. Illetve azért is, mert ahogy írtam, nem tudom neked garantálni, hogy a kommentjeidet meg tudom jegyezni a rengeteg más, számomra, sokkalta fontosabb információ mellett. Ha egyszeri tévedésem miatt máris kioktatást kaptam a figyelmetlenségem, majd számodra ebből az eleve következő udvariatlanságom miatt, nos akkor inkább nem várom meg mi lesz, ha még kétszer esetleg háromszor véletlenül elkövetném ugyanezt a hatalmas hibát.
Úgy rám szóltál pár órával ezelőtt (számonkérő stílusban), mintha már hosszú idő óta, hetente legalább egyszer-kétszer néhány napos eltéréssel belinkelgetném állandóan ugyanazt, amit te már megtettél. Ha ez lenne a helyzet még megérteném. De így? Kicsit visszás számomra a dolog.
Nem így kellene felfogni - egyáltalán nem. Csak rávilágítottam egy dologra, hidd el, neked is jobban esik, ha figyelnek rád. Jó tanulást, és ne sértődj meg, nem férfias... ;) elmenni meg egyáltalán nem kell... emiatt...
Nem összeveszni akarok, sem megbántani senkit, de alapvető udvariassági formula, hogy figyelsz a másik mondandójára, teljesen függetlenül attól, mi zajlik az életetben (egyébként sok sikert); egy fórumon ez hatványozottabban igaz, különben mindenki kergetné a saját farkát és értelmetlen lenne fórumozni, mint olyan. Bocs, erre különösen fel tudom kapni a vizet - figyeljünk már egymásra, emberek!
Megértem, ha ez most éppen téged bosszant és zavar, de inkább itt leszek figyelmetlen és picit szétszórt, mint a folyamatban lévő, és az előttem álló még 7 hét során a naponta írt tesztek és a heti nagy tesztek során.
Mert ez csak egy kommentem volt, azokon pedig a jövőm, a munkám múlik...
Úgyhogy előre is szólok, kérlek nézd el nekem az ilyen figyelmetlenségemet a következő időszakban, mert igenis vissza szoktam olvasni...
Elnézést érte, a legjobbak is tévednek. Egyáltalán nem rémlett, hogy beszúrtad. De mindegy is, mert hivatalossá csak pár napja vált. Egyébként miért is vagy velem most ilyen harapós? Mert nem egészen értem...
Gonodolom, aki nézi a DH-t már tud róla, hogy az ősszel induló 8. évad lesz az utolsó. Azért sajnálom, ez számomra egy olyan tipusú sorozat volt, ami bármeddig el tudnék nézni. :)
Új hírek, hogy Dana Delany mindenképpen szeretne visszatérni az utolsó évadra.
Tényleg tetszik, de nem ragadott úgy magával, mint a Spartacus. (Hozzáteszem, egyelőre.) Utóbbit az első percétől kezdve imádtam. A GoT esetében szerintem a könyv által leszek igazi rajongó. Már be is szereztem az első kötetet. Mire jön majd jövőre a második évad addigra el is olvasom majd az összes eddig megjelent könyvet.
A zenéje viszont nagyon tetszik.
Talán tényleg az a baj a sorozattal, ahogy ms is írta a GoT topicban, hogy rengeteg karakter van és néha mikor beszélgettek X-ről vagy épp Y-ról nem mindig tudtam kiről is van szó. Illetve rengeteg a cselekmény és egy ilyen ilyen nagy szabású történet esetében, a 10 részt kissé kevésnek éreztem. Néhánnyal igazán megtoldhatták volna még.
Nem tudom. Tetszik,szívesen nézném. Csak az a baj, hogy a BBC Entertainment sokszor ismétel, örvendezek, hogy itt a kedvenc, aztán kiderül, ezt már láttam.