Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Kérlekszépen: 32, 10, 14 valamelyike. Ha legalább 10-15 perccel előbb nem megyek akkor vagy előbb megy el és elkések, vagy később és elkések. Egy hónapig végig szívtam és pironkodtam a munkahelyemen.
Ja, a buszokhoz én is kimentem előbb 3-4 perccel, de ott nem elég. Ha legalább negyed órával előbb ott vagy, akkor van esélyed, hogy az általad megcélzott járattal mész.
Most már a Segnerre járok ki a trolihoz, gondolván, az pontosan jár. Első nap 17-kor indult, második nap 14!kor, aztán másnap pontosan, ma pedig 14-15 között. Amikor a megállóhoz közeledett a jármű, akkor néztem az órámra, és 14 volt. Mire elindult 15.
Ez a (részleges) megoldás. Visznt ami 3 megálló alatt 1 perc, a Dobozin már 2, a Főnixhez érve 4, a nagyerdőn összegyűjt további 3-at, és mingyá' ott tartunk, hogy lassan 10 perc... Hétvégén például sorozatosan ér 15/25 perccel hamarabb végig a 3E, amikor a Nagyerdőn a Klinika és az Egyetem kivételével sehol sincs le/felszálló.
(Erről jut eszembe...Az LMG-013 utastájékoztatójának órája 10(!) percet késik. Ez még rosszabb, mintha 2000. január 1-ét mutatna, mert nem lehet egyből levágni, hogy nem jó időt mutat.)
Öreg egy perc SIETÉSEN vagyok kiakadva! Te nem lennél kiakadva, ha mész Budapestre, és kimész a vonathoz előtte 5 perccel, de már elment, mert siet a vezető???? (viszonyítás miatt írtam 5 percet)
Tudod ezt úgy hívják, hogy MENETREND! És érdekes módon a végállomáson INDULÁSKOR már sietünk...
Meg vannak, csak nem lehet betartani, plusz hanyag nagyon sok sofőr! DKV vezére kiadhatná, hogy ha sietsz, várj a egközelebbi megálloban, amig a menetrendel azonosulsz, de a késéssel nem lehet mit csinálni! Helyközi busz is mindig a leg köülömböőbb időpontokban jönnek! 13:43-kor kéne és jön 13:46, 13:34 ... kibirjuk :D a következő meg majd 3 óra mulva megy :)
Szerintem nem, de mindegy. Csomagokkal, fáradtan nem volt ilyen vicces. Továbbra is azt mondom - és szerintem nem csak én -, hogy ha már meg vannak hirdetve az időpontok, akkor azt szíveskedjenek betartani.
Ezt hivják ugy, hogy szivás, szóval részvétem, általában ha valamihez szerencse kell, nekem sem szokott lenni! Majd ha automata sofőr lesz, akkor be lesz tartva ;) amugy nagyállomásról 22:55-kor, vagyis a kép készitése előtt egy percel sem, ment egy 31-es... arra is mehettél volna :D