Kielceben mi a helyzet..? Fbon (VP csoport) olyan határozottan állították,h találtak szponzort ezidáig egyeltlen médiumban sem olvastam/hallottam h bármilyen szinten lenne előrelépés a lengyeleknél! És ne kezdjünk orkozni stb,sztem igenis él még a szeged kielcei vonala
Nincs itt nagy orca, csak az van, hogy 2 rossz eredmény után egyesek pánikolnak, elküldenének mindenkit, mindent sötétben látnak (esélyünk sincs a Szeged ellen pl. csak mert volt 1 jó félidejük a teljes BL szezonban), miközben a BL-t nem februárban kell megnyerni.
A Magdeburg is kikapott Plockban, mégsem küldtek el senkit.
Azért a mai kézilabdában az nem annyira nyilvánvaló, hogy a dán meg a német bajnokot simán verni kellene.
Szerintem az emúlt évek edzőkeringője miatt nagyon forró a veszprémi kispad, így nem olyan egyszerű topkategóriás edzőt igazolni. Nem minden a pénz, lásd a PSG esetét Xavi Pascuallal.
Én is ilyenre tudok gondolni. Nem küldeném el Ilicset egyből, nem tudjuk mi történik a háttérben. Szerintem egész egyszerűen "csak" sz@r a forma. Inkább most, mint áprilisban. Persze addig nem mindegy milyen eredményeket érünk el, de pár meccs miatt nem kellene egyből temetni. Hagyni kell dolgozni a csapatot és kész. Semmi értelme megint új edzőt keresni. Nem látom értelmét megint előről kezdeni mindent. Szubjektív, de türelem! :)
Nem tudjuk, hogy mennyi fizikai munkát végeznek például a meccsek között... Simán lehet, hogy keményebb edzésekből jön a csapat ezekre a meccsekre. Azok után nyilván nem fognak sziporkázni. Illetve Remili beépítése is minden bizonnyal rengeteg gyakorlást igényel, kevesebb idő jut az aktuális ellenfelek elleni felkészülésre. Yahia sérülése és Remili érkezése miatt az idénynek ez a szakasz egész egyszerűen be lett áldozva. Én ennyit látok bele.
Tönnesen Psg,nagyon kivancsi vagyok minlesz a szegedi irány… de sokkal jobban erdekel,h mi lehet Momo mai myilatkozata mögött:” most egy kis türelemre van szükségünk. Keményen dolgozunk hétről hétre napról napra, tudom, hogy el fog jönni a mi időnk is. Ezen dolgozunk, több és több szenvedéllyel és koncentráció” miért kell türelem,valami nem okés sztem,ezt a vak is látja
Nem tudom, Bodótól miért vagy ennyire beájulva, ha felépül, az csak nekünk jó. A lövőbl hatékonysága kb. 50-60%,védekezni meg nem tud. Lauge megeszi reggelire, ha addig nem sérül le.
Errenem is gondoltam. Csak érzések természetesen, a Szegedtől nem félek, a Kielcétől nagyon. Ha mégseml enne addig szponzoruk, nagy előny lenne. Ha lesz, felszabadultan, gyorsan fognakjétstani.
Adj nekik nagyobb sanszot,szurkolj nekik...nem is értem mit keresel itt.Megy a picsogás,méltósággal kellene elviselni a vereséget,ez egy sport nem nyerhetsz mindig.
Erre nagyon kevés az esély. Aalborgnak Elverum és Celje, Szegednek Barca és Nantes. Ha csak 1 ponttal többet szerez az Aalborg a 2 meccsen, az egymás elleni miatt a Szeged a hatodik. Felejtsük el a mi magdeburgi és a, Szeged Kiel elleni 2. félidőket, akkor mi nyerünk ellenük és legjobb 8. (egyetlen dologtól félek, Momo vs Pastor, de ezzel nem tudunk mit kezdeni). Utána Kielce. Ott már a vért ivott játékos állománytól is félek. Nehéz út lesz.....
Nincs miről beszélni. 10 éve állandóan sok a kiállításunk. Ha 10 perc alatt vagyunk nagy ritkán, akkor már csettintek. Szabálytalanul védekezünk, , lemaradunk, rengeteg az ostoba, felesleges odaütés, amikor már nem oszt nem szoroz. Ezért (is) örültem, mikor Blago elment, aki ugyanolyan zsákutca volt, mint most ElDeraa. Utóbbi tud védekezni, de elől kevés a játékszervezéshez, szerintem.
Továbbra is úgy gondolom, Liget évek óta a legjobb védőjátékosunk, simán lehetne Csoknyai szintű, csak pályára kellene küldeni...
Remili nekem jolly joker, aki olyan, mint a másik oldalon Mikkel Hansen, azaz lát a pályán, a szélsőket is simán helyzetbe hozza. Amint pályára lép, ő lesz a legjobb irányítónk. Az a baj, hogy ha Nenadicsnak nem megy, akkor a csapatnak sem fog. Talán nem is annyira motivált most, hogy a jövője bizonytalan.
Lauge sérülése után is egyik legjobbunk volt, Corrales betegen is végre hozzá tudott tenni valamit.
Valahogy ebből a halmazból nem áll össze egy stabil, megbízható játék, nem látom a vezért. Remili majd?