Én az ebédidőmet töltöm itt most épp,
de már nem sokáig :((
Iccaka még benézek, remélem,
de irdatlan munkahegyek vannak előttem...
De a RESTI-t ecccerűen nem lehet kihagyni :))
Hol vagy Gombóci???
Ezer éve nem futottunk össze!! :(((
Na szóval...
A kirándulókkal (és NEM turistákkal) az a bajom, hogy hangosak, szemetelnek és nem fogadják az emberfia köszönését. Jött egy csoport velünk szembe, és legalább 3x rájuk köszöntem, de egy se reagált. Turistákkal ilyen nem fordul elő, se itthon, se külföldön...
Az meg, hogy el tudok tévedni a Börzsönyben, nem csak az én szégyenem (Micimackó), hanem a felfestőké is. Mi a bánattól várják az illetékesek, hogy az emberek többet kiránduljanak, ha két extájfutó is el tud tévedni??? Versenyen sokat kavartam már, de hát annak az a lényege, hogy ügyesebb legyél, mint a pályakitűzők. Vagy összejön, vagy nem... Na de túristaúton?
Rozoga,
kis radarjaimmal fogom ám a zrikákat is meg a szép szavakat is,
még akkor is, ha nem írom most éppen tele a RESTI falát!
Gyüjtögetem ám a kis szösszeneteidet! :))
Egyébként üdv mindenkinek - ez volt itt az alvási időm :))
na kiunatkoztam magam! mék az asztal alá. csendesen vigadjatok
kis utazós törvény a végére
minden férfi azt hiszi, hogy a sátorállitáshoz ösztön kell . pedig előbb voltak ösztönök mint sátrak
sok hülyeség ennek a 10 literes boglári kék frankosnak köszönhető amely mindjárt el fogy, holnap meg tarthatom a fejem a csap viz alá! akááácos út, ha végig megyek rajtad én.... és jobbra, balra el
hogy én mindig mindenről lemaradok!most láttam, hogy van jordán fiuk topic, fiuk nyitni kéne egy jordán lányok topicot_!(na hogy csináltam az alsó vonalat, én is rá tenyereltem a jobb szélre??
egy kis murphy törvényei
az olasz férfi örökké szeret!
feltéve, hogy a végitélet két héten belül lezajlik
német férfi bálványoz, de csak addig, mig nem mondasz ellent neki. és meg nem moccansz!
a görög férfiaknak megárt a lakhelyváltoztatás
candu a görög szomszéd például legalább egy fejjel köpcösebb nem nálam , a feleségemnél!
az angol nő , aki könnyezik a szeretkezés után, lehet, hogy nem sir, hanem nevet
végre egy gyors tüzelő is szenved, nem találja betüket oóóh be szép .szeretetet hány zsákkal küldjek azzal tele van a padlás. kedves ismeretlen
Erzsi, Erzsike, Böske, mind ékes
szép becéző név, de mégis
szebben hangzik igy: ERZsÉBET!
szabad szép nyelvünket oly
szegénnyé szürkiteni, hogy sutba
dobjunk ilyen ékességet?
ékességem édességed hasadékos zsombor
minden kis csucsorban
égetett cukor van. Böske.
satineland meg van már? különben annak a kis marhaságnak 90 valahány látogatója volt gondolom a ti jóvoltotokból a 100 fizetek egy arakot ( persze csak akkor ha a föur asszony leviszi az arak árát)
ujabb rémhir már 19900 volt néhány hely jordániába!+!
tegnap volt tunézia a duna tv ,hát jövöre az lesssssssz!
mindenki látta gombócot? az a kis duci ott a kép tetejém! és még azt mondja 19,7!!!
üdv mindenkinek,
én is kérek valamit inni, de rögvest,
kiboritó napom van...
sok-sok szeretet is mellékeljetek,
szükségem van az erőtökre...
új gépem van, lesz, csak órák kérdése a telepités...
laptopról irni meg kiboritó...
na, mit is kapok ----------nem találom a kérdőjelet, bocsanat...
valahol csak kell offolni! én meg ugyis ott lakom ! igy hát gombócka feljött ( lejött ) hozzám. uff.
örömünknek te vagy legmagasabb foka:
benned fogant szerelmünk büvöletes bora,
mely megoldja az igaz elmék
tüzes nyelvét!
ejh hajh, öregisten, jól cukrozd meg
az idén a szőlőtőkék csecseit!
csak a kereskedelem ronda ringyóvolta
ne rontsa el nemes nedveid