Csak lassan a csomagolással. Nem ette meg még a cica a telet. A meteorológus szakértők a jövő hétre ismét havasesőval és minuszokkal riogatnak. Majd csak márciusban lehet reménykedni!
Hmm, akkor az igen elegáns, örök divatszíneket képező fekete-fehér ruhadarabokat kellene előnyben részesíteni Bélának. Esetleg egy-két zebracsíkos avagy sakktábla mintázatú pullóver és pantalló is megvásárlásra kerülhetne. Így Citromka továbbra is nygodt lélekkel alhatna a tv híradó alatt a kredencben.
TETEJE!:-)))) Gondolom, Haramja az, aki ilyen magasságokba tör. A Mester elárulta már, hogy Citromka milyen színű? Mert frappánsan védekezni lehetne a szőr ellen olymódon, hogy Citromka bundaszínéhez igazítja a gárdróbot.
"azt képzeli, kapott egy saját lakást és ő ott lakik önálló jelleggel. Vagy ilyen őrző-védő feladatot lát el és vigyáz a ruhadarabjaimra." - Majd csak Béla arckifejezésére leszek kíváncsi, amikor felölti magára fekete pantallóját illetve horgolt kardigánját. Mert Citromka is legalább annyira vigyáz a szekrényben, mint más cicák, hogy nehogy véletlenül ne legyen teli makkaszőrrel kongrétan az egész ruházat. Mink má tudjuk... az én cicám játékból még a vállfákon lógó ruházatokra is felmászik, hogy a vállfákra tett ruhaneműk TETEJE is korrektül be legyen szőrözve. Aztán minél jobban sepernéd lefelé, annál több a makkaszőr az öltözék szempontjából.
Igen, a Mester tényleg olyan körültekintő, hogy még erre is figyel. A levegőáramlás potimális voltát én is elő szoktam segíteni, mikor a macskahölgyem a paplan alatt alszik. Dorobolva.:)
"résnyire nyitva hagyom az ajtót, hogy a levegőáramlást elősegítsem." Ezt a tagmondatot nem hagyhatom megrajongolás nélkül. Béla frappánsan felügyel, hogy Citrmka a bútordarabban való pihenés közben kongrét levegőáramlásban is részesüljön.
Citromkát nem érdekli a televízió híradó. A világpolitikai helyzetnél fontosabb is szerintem a pihenés. Szimpatikus tulajdonság.
A számítógépes személyek manapság szinte mindenféle ábrázolást rá tudnak ügyeskedni a ruhadarabokra. Lehet, hogy csináltatok egy kedvenc biciklis pólót. Vagy gitárost. De nem személy, hanem a konkrét tárgy kerül majd megjelenítésre.
Szerintem Citromka azt képzeli kapott egy saját lakást és ő ott lakik önálló jelleggel.