Keresés

Részletes keresés

GLS Creative Commons License 2001.01.30 0 0 904
Én is kiváncsi lennék. Szerintem az új album megjelenését sokáig fogják húzni: biztos lesz koncert album, (jó is lenne ha Blazes albumok jó dalait Dickinsonnal hallani, de ha mostani turné programja lesz rajta, akkor az engem nem érdekel), koncert video DVD, Ed Hunter 2, stb. Bár az is igaz, hogy a Maiden a 90-es években is aktív volt, tehát nem a mostani fellendülés miatt zenélnek. Sokan mondják, hogy a Maiden csak a pénzért csinálja Szerintem ez baromság, Harris szart a trendekre, végig a saját dolgait nyomta. Tehát a Heavy Metal fellendülés végetérése nem befolyásoja a Maiden muködését, max kevesebb lemezt adnak el, és kisebb turnét adnak. Bruce se hiszem, hogy ki akaran szállni, mert a szólóalbumait írhatja tovább, a Maidenbol meg megél valhogy.
Véleményeket várom?
Előzmény: holdkölyök (903)
holdkölyök Creative Commons License 2001.01.30 0 0 903
amúgy szerintetek meddig húzza a maiden a jelenlegi felállásban?

csak ismerve az előzményeket...
mert most metal revival van, o.k., jól is érzik magukat együtt (egyelőre), pénzecske is csordogál (kiss-szerű multimegaturnék, stb.), de azért nem 19 évesek má'! jön a lemez-turné-lemez, amit gyorsan meg fognak unni szerintem. kb. 1-2 évet jósolnék nekik, aztán viszlát. nem mintha ezt szeretném, csak nekem így tűnik.

murray Creative Commons License 2001.01.30 0 0 902
ma napig érzem a lábamban azt a fáradságot amikor a The Clansman gyors részénél szorgosan emelgettem a testsúlyomat!:)))
Wisey_ Creative Commons License 2001.01.29 0 0 901
Hammerfall-turné programja

Amúgy én már biztosan megyek, de szerintem még sokan jönnek innen, az indexes fórumokról...
Előzmény: GLS (899)
Wisey_ Creative Commons License 2001.01.29 0 0 900
Na, azért vannak új rajongók is! :-)
Előzmény: Espé (891)
GLS Creative Commons License 2001.01.29 0 0 899
Egy kivételével (SIT) az összes Maiden album megvan. Mindegyiket nagyon szertem, csak a No Prayer nem került a közel szívemhez. Mind két Blazes albumon vannak jó nóták, a kettö közül az X Factort jobban szeretem, elég sötét hangulata van. Szeretném Blazet védeni, persze arra nincs mentség, hogy nincsen sok hangja, de Brucet szinte lehetetlen lett volna pótolni, talán ezért választott Harris egy teljesen más karakteru énekest. Attól peresze lehtett volna jóhangu, de nem egy Dickinsont utánzó énekest találni. Lehet, hogy egy énekes sem maradhatott volna sokkal tovább a Maiden tagja mint Blaze, mert Dickinson hangja annyira a Maiden részévé vált, mint azok a tipikus Maiden dallamok. Persze a másik britt HM legenda, a Priest esete azt mutatta, hogy bármelyik énekes pótolhtó. Ebben szerintem az is kozrejátszott, hogy Halford megtagadta a múltját. Dickinson a visszatérése elött pedig elkövette a két csodaálatos szólóalbumát, ami mindenkit bizakodással töltött el a visszatérését illetoen+tudtommal olyan durva kijelenéseket sem tett mint Halford, tehát nem utálták meg.

Off
Mikor jön az új Priest album, vajon jönnek-e Magyarországra? Tudtomal még nem voltak kis hazánkban, vagy voltak? A poló közvéleménykutatás alapján a fiatalok között nincs sok rajongójuk, de sok öreg rocker jönne az biztos. Priestet Magyarországra!!!

Jön-e valaki a Hammerfall koncertre, nem tudja valaki a mostani turné programját?

Előzmény: The Evil (898)
The Evil Creative Commons License 2001.01.29 0 0 898
*úgy tesz, mint aki nem érti*
Előzmény: supertzar (897)
supertzar Creative Commons License 2001.01.29 0 0 897
De legalább énekel :-)))
Előzmény: The Evil (896)
The Evil Creative Commons License 2001.01.29 0 0 896
Különben is, Bruce súgógépről énekel a koncerteken :)
Előzmény: The Evil (895)
The Evil Creative Commons License 2001.01.29 0 0 895
Hahaha, de csak a VXI-n volt hamis :P
;)
Előzmény: supertzar (894)
supertzar Creative Commons License 2001.01.29 0 0 894
Az egysoros, HAMIS refrénekkel volt a baj :-)))
Bocs, tudom-tudom...
Előzmény: The Evil (893)
The Evil Creative Commons License 2001.01.29 0 0 893
Szerintem is nagyon jó az első 2 lemez, főleg a Killers. Az elsőről a Prowlert imádom különösen, a többit is csak szarul szólal meg. A korai időszakból nekem a kislemezek jönnek be a legjobban. Az I've got the fire Di'anno-val 1000x jobb, mint Bruce-szal pl, és a Burning Ambition is egy örök kedvenc. Mi több, még a Women in Uniform is tetszik. :)
A két Blaze-es albumról annyit mondanék, hogy az X Factor szerintem a Maiden valaha írt legprofibb lemez, nálam az a kedvenc (+ a SIT és a SSOASS). A Virtual XI-t viszont a leggyengébbnek tartom (bár van néhány nagy szám ott is, pl. Futureal, Clansman, a Two Worlds Collide, Educated Fool és a Como Estais, a többi elég silány, különösen a Lightning Strikes Twice).
Viszont a Blaze-es Maiden védelmére annyit el kell mondanom, hogy itt szinte mindenki baszogatta őket, hogy csupa egysoros refrén meg óóóózás. A Brave New World is csupa egysoros refrén meg óóóózás. A Trooper is. A Run to the Hills is. A The Evil that Men Do is. A Seventh Son of a Seventh Son is. A Bring Your Daughter to the Slaughter is A Wicker Man is. A Blood Brothers is. A Number of the Beast is egysoros refrén. Meg még egy csomó. Nem tudom ez miért pont 1998-ban tűnt fel mindenkinek... (hiszen az X Factorra ez nem is jellemző)
Előzmény: Vilmos Borisz (892)
Vilmos Borisz Creative Commons License 2001.01.29 0 0 892
Csatlakozom: az első 2 lemez a legjobb, nyersebb koszosabb punkosabb stb.
Ja és Clive Burr nagy király volt!
Előzmény: sade (890)
Espé Creative Commons License 2001.01.29 0 0 891
Hát, az az igazság, hogy már nincs új, csak régi legény, mert tavalyelőtt Bruce visszament a Maidenbe.

Egyébként mit hallgattál a '90-es években, amikor a "rocknak vége lett"?

Előzmény: sade (890)
sade Creative Commons License 2001.01.28 0 0 890
hali
meglepődtem hogy még mindíg enyi embert érdekel az Iron Maiden
én is a nyolcvanas években halgattam és jártam akoncerteket
én azt hiszem hogy a mai napig az első két lemez Paul Di'annoval viszi el a pálmát
hozz képest Bruce senki sem volt /nyolcvanas évek eleje/ ezt az új legényt nem is ismerem
Harris a maga idejében a legjobb basszusos volt
tényleg az Iron-saxon Judas _motörhead ment annak idején
nekem speciel az összes Saxon,Iron,Judas éxs Motörhead bakelit megvan a kilencvenes évek kezdetéig
akkor számomra vége lett a rocknak
de mostanában szívesen újra előveszem...
Előzmény: Wisey (38)
The Evil Creative Commons License 2001.01.28 0 0 889
Igen! Azt hiszem, mindegyk Dickinsonos bónusz "szart" sikerült már letöltenem!
Előzmény: Wisey_ (888)
Wisey_ Creative Commons License 2001.01.28 0 0 888
Hallottad a Return Of The King-et? Chemical Wedding, japán bónusznóta!
Ha még nem, mindenképp kutasd fel a Napsteren!
Előzmény: The Evil (886)
xxzoleexx Creative Commons License 2001.01.28 0 0 887
csao mindeki!!

van 2 elado IRON MAIDEN cd m

PIECE OF MIND - 1983 eredeti cd nem remastered holland cd

meg a REALLIVE ONE akit erdekel

arajanlat ha akrtok irhatttok

xxx

The Evil Creative Commons License 2001.01.28 0 0 886
Nekem van egy argentin kalóz CD-m olyan Blaze-es, Di'Annos és Bruce-os felvételekkel, amiknek a feléről még csak nem is tudtad hogy létezik, mit adnál érte?
Előzmény: Bátor Sir Egon (885)
Bátor Sir Egon Creative Commons License 2001.01.26 0 0 885
Csá Mindenki!

Olyan fazonokkal emileznék akikkel bootleg-eket lehet csere-berélni. Főleg Maiden, Metallica, Guano Apes érdekel. A listám megtekinthető itt:
www.extra.hu/attisbootleg

Ja, és keresem az összes MAIDEN maxit CD-n! Főleg a 1995 előttiek (10 YEARS széria mindenek felett!!!) és a VIRUS. A többi Blaze-s már megvan.

Wisey_ Creative Commons License 2001.01.18 0 0 884
Jajj, elfelejtettem!

Tegnapelőtt volt 1 éves a topic! :-)))

Wisey_ Creative Commons License 2001.01.01 0 0 883
Boldog Új Évet (és Évezredet) minden Maiden fannak!

UP THE IRONS!

Don Roberto da Capo Creative Commons License 2000.12.29 0 0 882
Ezt a Helloween-kavarásos hírt egy véletlenül kezembe került 1990 év eleji újságban olvastam.
Hram Creative Commons License 2000.12.29 0 0 881
Jaja,de képzeljétek el,milyen jó lett volna,ha átmentek volna germán sörmetalba!:))))))
Előzmény: bala (880)
bala Creative Commons License 2000.12.29 0 0 880
Azér Harris elég sok mindent mondott:)))
Előzmény: The Evil (879)
The Evil Creative Commons License 2000.12.28 0 0 879
Hacsak nem az volt hamis hír, hogy Harris világosan megmondta, hogy csak brit fickó lehet tagja az Iron Maiden-nek. ;)))))
Előzmény: The Evil (878)
The Evil Creative Commons License 2000.12.28 0 0 878
Viszont ezek eléggé hamis hírek voltak, mert Harris világosan megmondta, hogy csak brit fickó lehet tagja az Iron Maiden-nek.
Előzmény: Hram (877)
Hram Creative Commons License 2000.12.28 0 0 877
Bruce kiválása után voltak ilyen hírek.
Előzmény: Don Roberto da Capo (874)
The Evil Creative Commons License 2000.12.28 0 0 876
Az első Dickinson szólólemez megjelenésekor Bruce még a Maiden énekese volt. :)))) A másodiknál már nem ;)
atiir Creative Commons License 2000.12.28 0 0 875
Jaja. Voltak ilyen hírek akkoriban. De megúsztuk.
:-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!