Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
"Olyan nick használata, amely köthető egy - ideiglenes vagy végleges - tiltás alatt lévő másik felhasználói névhez, ugyancsak a mondott nick azonnali, végleges tiltását vonhatja maga után. "
oké, válaszolnál arra a kérdésre, hogy miért nyomtad fel usagi yojimbot, aki egy általad nem látogatott topikban, egy általa ismert (személyesen) ember kérdésére beidézett egy kitiltós hozzászólást a moderációs fórumból? miért linkelted el ezt a hozzászólást a moderátornak?? ez téged miért zavart?
mellesleg a nagy sicky első hozzászólása az volt abban a topikban, hogy "nem akarom hogy szokásos rajongói klub legyen ! a kurva anyátok" hát nem lett olyan.
ki kért rá hogy szóljál a moderátoroknak, hogy egy egyhozzászólással rendelkező (az is a kedvenc zeneszámos topikban) nicknek milyen weboldal van linkelve a nevéhez?? legalább annyi gerinc legyen benned hogy legalább bevállalod. főleg úgy hogy itt is dicsekedtél a figyeléssel és feljelentgetéssel. és főleg úgy hogy nem is olyan régen személyeskedtél, nicklopással vádoltál egyeseket és irl fenyegetőztél, ráadásul irl adatokat szolgáltattál ki a feleségedről, ami szintén móduszba ütközik.
ráadásul - ha nem hallottátok volna az érdekes történetemet -, képtelenek korrigálni. például nekem teljesen mm elvekbe nem illően törölték a hozzászólásaimat, amit a mai napig nem kaptam vissza, annak ellenére, hogy belátták tévedésüket. részletesen is leírom a sztorit, ha akarjátok esetleg.
Ezek a moderátorok ész nélkül, csípőből törölnek. Ne intelligens emberek józan mérlegeléséből indulj ki, ezek a moderátorok nem ebbe a kategóriába tartoznak, tapasztaltam eleget.
Mániája, hogy én pusztán úgy tiltattam le x db nickjét (vagy hatot), hogy csak szóltam a modiknak... meg van róla győződve hogy ő nem csinált semmi móduszba ütközőt... pedig csak azt..
Milyen érdekes, anno te voltál az egyik, aki szétcseszte az SRM fórumot, most meg itt sírsz, mint egy fürdős prostituált*, hogy valaki csúnyán bánik veled. Ennyit rólad.
*kurvát akartam írni, de nehogymá' emiatt letiltsanak, úgyhogy.
fenyegetőzzél csak, ebből látszik, hogy mi is a te szinted. az meg főképp nem tud meghatni, hogy befejezted, ugyanis te jöttél ide, és te kezdtél megint emberkedni. még jó hogy elsunnyogsz.
elég sok nicket tiltattál le egy letiltott nick alapján.......
az meg a másik, hogy írtak már be neked dolgokat, amiket korábban nem voltál hajlandó elfogadni, vagy beismerni, aztán pedig az volt a reakció, hogy "jóvan beírtad , és?" semmi elnézést, vagy valami. ezek után nem képzeled hogy törni fogom magam. ha így jobban megérted: magasról leszarom, hogy te mit tartasz kamunak és mit nem. ez egyedül a te memóriádat minősíti.
volt olyan nick amelyiket úgy nyomtad föl, hgoy egyetlen hozzászólása volt a "kedvenc zeneszámod" topikban. beírt egy számcímet, és megadta a weboldala nevét. micsoda ámokfutó!!