Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 749

Azt hiszem 1 olyan minelnöknél, aki szereti a közmondásokat annál lehet.

Amilyen a mosdó olyan a törülköző.

Előzmény: Törölt nick (748)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 748

fölösleges a mindenkori kormányra hivatkozni az ellenzék szerepét illetően:-)

Előzmény: Törölt nick (747)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 747

Csak 1 hiteles kormánynak lehet valódi ellenzéke.

Előzmény: Törölt nick (745)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 745

"szerintem meg tegyék. az a dolguk, hogy minden hibára ordítva hívják fel a figyelmet a mi érdekünkben.  De ha hiteltelenül teszik, vagy hiteltelenné teszik magukat, akkor az az ő bajuk:-)"

hozzáteszem: a mi bajunk is.

Ugyanis a hiteltelenséggel funkcióját veszíti az ellenzék.

Előzmény: Törölt nick (744)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 744

"Attól, hogy az ember néz egy TV-t, még nem lesz szimpatizáns. A legtöbben a tájékozódás céljából nézik. Én is. Mindegyiket. Persze, ha te szimpatizánsnak érzed magad, az más:O))"

én a szimpatizánsok megsértéséről beszéltem. szerinted nincs igazam azzal, ha azt írom, hogy Szanyi beléjük rúgott?

"Persze, ha te szimpatizánsnak érzed magad, az más:O))"

látom eccerű ez. azt írtam volna, hogy megsértődtem Szanyi mondata miatt? hol olvasol ilyet?

-----------------------------

"Szóval ellenzékből lehet szítani:O)) Ki volt ellenzékben 8 évig? Igen? Jó. Igaz."

nalátod.

---------------

"Most a mostani ellenzék egy része is ezt teszi. Ronda nem? Szerintem igen."

szerintem meg tegyék. az a dolguk, hogy minden hibára ordítva hívják fel a figyelmet a mi érdekünkben.  De ha hiteltelenül teszik, vagy hiteltelenné teszik magukat, akkor az az ő bajuk:-)

Valamint: uszítani csak azt lehet, aki uszul is. Ha megnézed Mesterházy iszonyatosan szeretné uszítani a népet, ha rajta múlt volna bizony már csürhe lenne az utcákon ( mert akárhogy tagadják is sokan, ez nem kifejezetten jobboldali tulajdonság), csakhát ehhez kevés egy uszító indok és célpont nélkül. Gyurcsány ellen sem lehetett volna anno az öszödi nélkül.

Előzmény: asta (743)
asta Creative Commons License 2011.04.18 0 0 743

Attól, hogy az ember néz egy TV-t, még nem lesz szimpatizáns. A legtöbben a tájékozódás céljából nézik. Én is. Mindegyiket. Persze, ha te szimpatizánsnak érzed magad, az más:O))

Szóval ellenzékből lehet szítani:O)) Ki volt ellenzékben 8 évig? Igen? Jó. Igaz.

Most a mostani ellenzék egy része is ezt teszi. Ronda nem? Szerintem igen.

Előzmény: Törölt nick (741)
asta Creative Commons License 2011.04.18 0 0 742

Az se ciki hogy éneklik az Internacionálét pármilliárddal a zsebükben.

Nem, az röhejes:O)))

Előzmény: Mantis Screamer (740)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 741

"em értem ezt a logikát. Ha valaki x tv-nek nevez egy mediumot és üdvözli a nézőit, abban legfeljebb a médiumra nézve  lehet sértés, a nézőire semleges. Én is néztem ezt a TV-t, különben nem hallottam volna ezt a mondatot se, és nem éreztem sértésnek:O)))"

hát nem is rólad van szó. hanem azokról, akik szimpatizálnak a hírtv-vel. Tudod azok gyűlölettv szimpatizánsok lettek hírtelen:-) Ha így sem érted, miért sérthetett meg vele sokakat, hát te tudod.

------------------

"Furcsa kicsavart logika ez....sértésnek érzel olyasmit, ami rád nézve nem sértő ( ld. Orbán kritikák az EU-ból), miközben a legordenárébb sértéseket - ha  a megfelelő oldalra címezték - elnéző mosolygással nyugtázod. Kb ez jellemző a hívőkre általában."

az orbánt érő kritikákat el tudom különíteni a hazánkat érő kritikáktól, ne aggodj. ha teszem azt azt írják, hogy visszataszító bűz árad az országból azt sehogy sem tudom úgy értelmezni, hogy az írás szerint Orbánból árad.

sőt, ha a kétharmadot megszavazókat minősítik, azt sem tudhatom be Orbánkritikának valahogy. Tudod amikor a szocik szavazóbázisán rugóznak néhányan, az sem Gyurcsányt és Mesterházyt minősíti, hátha így jobban megérted.

------------------

"És egy korábbira: jelenleg egyedül a idesz lett volna a maga 2/3-ával abban a helyzetben, hogy békét teremthetett volna. Nem tette, sőt tovább szítja....ez az, ami nekem nagyon visszatetsző és elrémülve látom, hogy száll bele ebbe a másik oldal is."

szítani a mindenkori ellenzék képes.

Előzmény: asta (738)
Mantis Screamer Creative Commons License 2011.04.18 0 0 740

Nem egyről beszélünk.

A gárdistákat meg annak idején akár a fideszt is maximum vádolhatták nácizmussal, de az nem bizonyíték, hogy Demszky annak nevezi őket.

Ellenben a komcsik magukat nevezték komcsinak huszonegy-két évvel ezelőtt, akkor meg mire a sértődés ? Az se ciki hogy éneklik az Internacionálét pármilliárddal a zsebükben.

Előzmény: asta (739)
asta Creative Commons License 2011.04.18 0 0 739

Hát kedvesem, kinek a pap, kinek a papné:O)))

De komolyan: azért mert veled énekeltették, amit ( velem is), sőt a családomat is tönkretették, másoknak meg mások írtották ki a családját. Iparszerűen.

Azért mert te amazt nem tapasztaltad a bőrödön, azért némi empátia szorulhatott volna beléd, hogy a másik sérelmét is megértsed.

Arról meg már nem is beszélek, hogy a volt rendszer kiszolgálói ( az énekeltetők) hol is ücsörögnek mostanság.....Hogy tudatlan ne maradj megmondom: mindenhol:O))) Egy pedig a legfőbb poszton ugye....A gárda meg masíroz rendületlenül....emlékeztetve a régi "szép" időkre.

Mondd nincs szemed?

Előzmény: Mantis Screamer (737)
asta Creative Commons License 2011.04.18 0 0 738

Nem értem ezt a logikát. Ha valaki x tv-nek nevez egy mediumot és üdvözli a nézőit, abban legfeljebb a médiumra nézve  lehet sértés, a nézőire semleges. Én is néztem ezt a TV-t, különben nem hallottam volna ezt a mondatot se, és nem éreztem sértésnek:O)))

Furcsa kicsavart logika ez....sértésnek érzel olyasmit, ami rád nézve nem sértő ( ld. Orbán kritikák az EU-ból), miközben a legordenárébb sértéseket - ha  a megfelelő oldalra címezték - elnéző mosolygással nyugtázod. Kb ez jellemző a hívőkre általában.

És egy korábbira: jelenleg egyedül a idesz lett volna a maga 2/3-ával abban a helyzetben, hogy békét teremthetett volna. Nem tette, sőt tovább szítja....ez az, ami nekem nagyon visszatetsző és elrémülve látom, hogy száll bele ebbe a másik oldal is.

Előzmény: Törölt nick (735)
Mantis Screamer Creative Commons License 2011.04.18 0 0 737

Nem ugyanaz, mert a későbbi demokráciára oktatók velem még énekeltették, hogy "Kommunista ifjak indulunk, bennünk apáink reménye".

Előzmény: asta (736)
asta Creative Commons License 2011.04.18 0 0 736

A nácizás ugyanolyan, mint a komcsizás:O))) Legalábbis a számomra. Ez mindkét oldalon jelen van, volt.

Nem erről van szó, meg nem is Szanyiról...mint mondtam elég gyengus volt. A mondását viszont találónak tartottam és szellemesnek is.

A gárdistás műsort nem láttam, egyébként is egyre kevesebbet nézem, épp az említettek miatt. Hihetetlenül esett a színvonala. Az Echo maradt a régi(rossz) színvonalán.

Előzmény: Mantis Screamer (728)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 735

én meg arról írtam, hogy Szanyinak sikerült nem a tévéadóról karakánul véleményt nyilvánítania, hanem megsérteni a tv nézőit:-)

Előzmény: asta (734)
asta Creative Commons License 2011.04.18 0 0 734

Szanyitól eltekintve  írtam, amit írtam. A tényről....

Eddig sem rá szavaztam és ezután sem fogok, tehát nem erről beszéltem.

Előzmény: Törölt nick (726)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 733

ahha.

már nem emlékszem kik próbálkoztak be anno hítv-s riporterként valahol:-)

amúgy tudod ne féltsd az én ítélőképességemet, nem titkoltam, hogy Kálmán Olgát jobban kedvelem a hírtv összes arcánál. ha nem hiszen járj utána.

De ahogy képes vagyok egy embert az ellentáborból pozitívan szemlélni azért a negatívumokat is észreveszem ha nem haragszol.

Előzmény: padaricsom (732)
padaricsom Creative Commons License 2011.04.18 0 0 732

Azt te azért látod gyűlölet tv-nek, mert a HTv-hez szoktál akik tényleg gyűlölködnek, és az neked a normális, tehát a másik irányban a normális neked gyűlöletnek látszik, mert nem aljasozzák a szocikat, ellenzéket, nem hazudoznak, nem hamisítanak.

Természetesen aki a veréshez szokott, annak a símogatás gusztustalan.

A csók meg halálos!

Előzmény: Törölt nick (726)
Mantis Screamer Creative Commons License 2011.04.18 0 0 731

"Ugyanis a ballib sajtó sokáig küszködött ezezl"

Kicsoda ? Mikor ?

Előzmény: Törölt nick (730)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 729

az a helyzet, hogy a ki kezdte dolog sosem vezet észhez térésre.

egyszercsak különbnek kéne lenni.

Megtérül, hiszen onnantól a másik fél lesz kevesebb és vagy ő is észbekap, vagy süllyed.

És ez ebben az esetben mindkét adóra vonatkozik, különösen mivel már egyre elenyészőbb azok száma akiket ezzel befolyásolni tudnak a kívánt irányba.

Előzmény: Törölt nick (727)
Mantis Screamer Creative Commons License 2011.04.18 0 0 728

Nemtom mi a legmagasabb szint, én azért emlékszem, hogy a ballib vezérkar 2002-06 között úgy használta a náci szót mint más a névelőt.

OFF témák:

Én nagyon ritkán nézek tévében politikát, mert általában valamilyen irányba szándékosan manipuláltak ezek a műsorok. Tegnap kivételesen láttam a hírtévé polgárőbotrányos műsorát, ennyi cigányt és gárdistát vágatlanul (vagy kevés vágással) megszólalni nem láttam még. Szóval átjött a helyzet, jó volt a műsor.

Szanyi viszont annyira hiteles mint akármelyik fideszes kirakatember, mióta tele szájjal tiltakozott a kerületébe hozott jobbos szavazók miatt, aztán kiderült ami kiderült.

Előzmény: asta (725)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.18 0 0 726

nem tudom ATV-t nézel-e?

amúgy csak halkan megjegyzem: a gyűlölet TV nézőit köszöntötte.

nyilván ezek a nézők innentől Szanyira fognak szavazni....

Előzmény: asta (725)
asta Creative Commons License 2011.04.18 0 0 725

Azt az aprócska különséget el tetszik felejteni, hogy  sajnos jobboldalon ez a legmagasabb szinteken történik..... ( ld parlament WM, Tompika Twitter és sorolhatnám...)tegnap nevettem jót, mikor Szanyi a Hírt TV-ben keresetlen egyszerűséggel  nemzeti gyűlölet Tv-nek nevezte a meghívóját:O)) Nem tudtam nem egyetérteni vele....pedig egyébként elég gyengus volt:O)

Elég gyakran nézem a jobbos TV-ket, tudom miről beszélek. Kíváncsi voltam, hogy a 2/3 után merrefele fognak változni. Most már látom, hogy arrafele, amerre nem kéne. Kampányban még el tudtam fogani bizonyos túlzásokat, ami viszont most megy, azt Szanyi joggal nevezte annak, aminek.

Korábban szívesen néztem, ma pedig többnyire elkapcsolok, mert elviselhetetlen. Mintha elakadt volna a tű a lemezen....

Előzmény: Mantis Screamer (724)
Mantis Screamer Creative Commons License 2011.04.18 0 0 724

Túlreagálni valóban nem kell ezt a pár eszementet.

De érdekes, hogy ennél kevesebbért is sikerült balról lenácizni a jobboldalt, ugyanezek a hangok közül meg a fele ítéli ezeket a kirohanásokat, amúgy meg a tojást is el kell viselni, de Demszky volt az, aki visított mint a disznó akit éppen vágnak.

Előzmény: Törölt nick (709)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.18 0 0 723
  • Hegedűs Loránték, mint Viktor hívei?

Természetesen soha nem voltak Viktor hívei.

Ellenben mivel hangsúlyosan Gyurcsány ellen tütettek, remek lehetőség, hogy részben a Fidesszel mossák őket össze, részben pedig meglovagolják Orbán ellenes indulataikat.

Vagyis, ha OV ellen vannak, akkor támogatandó, ha meg nem akkor egykaptafa...

Előzmény: ZSOTYESZ (722)
ZSOTYESZ Creative Commons License 2011.04.18 0 0 722

Hol volt vikor amikor azt skandálták a hívei hogy Gyurcsányt a dunába Demszkit meg utána????

Itt a topikban volt belinkelve: A Váci utcán keresztül vonuló tömeg többször skandálta "Gyurcsányt a Dunába, Demszkyt meg utána", majd ifj. Hegedűs Loránt vezetésével elindultak a fővárosi önkormányzat rendezvényére.

Hegedűs Loránték, mint Viktor hívei?

Na ne röhögtess..

Előzmény: Törölt nick (713)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 721

Hiszen igazat mond!

Vagy mégsem????

Előzmény: sopa (719)
sopa Creative Commons License 2011.04.17 0 0 720

és fogat sem mosnak :)

Előzmény: Törölt nick (718)
sopa Creative Commons License 2011.04.17 0 0 719

bocs. úgy tünt, h kicsordult a könnyed GyF elhatárolódásától...

Előzmény: Törölt nick (717)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 716

Ezzel most azt akarod mondani, hogy kizárólag Gyurcsánynak lehetnek aljas indulatai?

Mert ilyen nem volt a topikban.

Attról, hogy elhatárolódott, még az indulat, meg az aljasság is a kommentekben megjelent.

Ha nagyon-nagyon pikirt akarnék lenni, akkor megismételném, amit L.Ildikó mondott Orbánnak:

"Lehet, hogy elhatárolódott, de nem eléggé...."

De inkább nem mondok ilyent, mert én valóban örülök,hogy vette a fáradtságot....

sopa Creative Commons License 2011.04.17 0 0 715

Te! nem ez a Gyurcsány qurvaországozott, meg vágta tacsra Mo.-t - vagy már magától is elhatárolódott...?

off

Nem kicsit vagyok arcátlanok. - ez jó!!! komolyan.

on

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!