"szerintem meg tegyék. az a dolguk, hogy minden hibára ordítva hívják fel a figyelmet a mi érdekünkben. De ha hiteltelenül teszik, vagy hiteltelenné teszik magukat, akkor az az ő bajuk:-)"
hozzáteszem: a mi bajunk is.
Ugyanis a hiteltelenséggel funkcióját veszíti az ellenzék.
"Attól, hogy az ember néz egy TV-t, még nem lesz szimpatizáns. A legtöbben a tájékozódás céljából nézik. Én is. Mindegyiket. Persze, ha te szimpatizánsnak érzed magad, az más:O))"
én a szimpatizánsok megsértéséről beszéltem. szerinted nincs igazam azzal, ha azt írom, hogy Szanyi beléjük rúgott?
"Persze, ha te szimpatizánsnak érzed magad, az más:O))"
látom eccerű ez. azt írtam volna, hogy megsértődtem Szanyi mondata miatt? hol olvasol ilyet?
-----------------------------
"Szóval ellenzékből lehet szítani:O)) Ki volt ellenzékben 8 évig? Igen? Jó. Igaz."
nalátod.
---------------
"Most a mostani ellenzék egy része is ezt teszi. Ronda nem? Szerintem igen."
szerintem meg tegyék. az a dolguk, hogy minden hibára ordítva hívják fel a figyelmet a mi érdekünkben. De ha hiteltelenül teszik, vagy hiteltelenné teszik magukat, akkor az az ő bajuk:-)
Valamint: uszítani csak azt lehet, aki uszul is. Ha megnézed Mesterházy iszonyatosan szeretné uszítani a népet, ha rajta múlt volna bizony már csürhe lenne az utcákon ( mert akárhogy tagadják is sokan, ez nem kifejezetten jobboldali tulajdonság), csakhát ehhez kevés egy uszító indok és célpont nélkül. Gyurcsány ellen sem lehetett volna anno az öszödi nélkül.
Attól, hogy az ember néz egy TV-t, még nem lesz szimpatizáns. A legtöbben a tájékozódás céljából nézik. Én is. Mindegyiket. Persze, ha te szimpatizánsnak érzed magad, az más:O))
Szóval ellenzékből lehet szítani:O)) Ki volt ellenzékben 8 évig? Igen? Jó. Igaz.
Most a mostani ellenzék egy része is ezt teszi. Ronda nem? Szerintem igen.
"em értem ezt a logikát. Ha valaki x tv-nek nevez egy mediumot és üdvözli a nézőit, abban legfeljebb a médiumra nézve lehet sértés, a nézőire semleges. Én is néztem ezt a TV-t, különben nem hallottam volna ezt a mondatot se, és nem éreztem sértésnek:O)))"
hát nem is rólad van szó. hanem azokról, akik szimpatizálnak a hírtv-vel. Tudod azok gyűlölettv szimpatizánsok lettek hírtelen:-) Ha így sem érted, miért sérthetett meg vele sokakat, hát te tudod.
------------------
"Furcsa kicsavart logika ez....sértésnek érzel olyasmit, ami rád nézve nem sértő ( ld. Orbán kritikák az EU-ból), miközben a legordenárébb sértéseket - ha a megfelelő oldalra címezték - elnéző mosolygással nyugtázod. Kb ez jellemző a hívőkre általában."
az orbánt érő kritikákat el tudom különíteni a hazánkat érő kritikáktól, ne aggodj. ha teszem azt azt írják, hogy visszataszító bűz árad az országból azt sehogy sem tudom úgy értelmezni, hogy az írás szerint Orbánból árad.
sőt, ha a kétharmadot megszavazókat minősítik, azt sem tudhatom be Orbánkritikának valahogy. Tudod amikor a szocik szavazóbázisán rugóznak néhányan, az sem Gyurcsányt és Mesterházyt minősíti, hátha így jobban megérted.
------------------
"És egy korábbira: jelenleg egyedül a idesz lett volna a maga 2/3-ával abban a helyzetben, hogy békét teremthetett volna. Nem tette, sőt tovább szítja....ez az, ami nekem nagyon visszatetsző és elrémülve látom, hogy száll bele ebbe a másik oldal is."
A gárdistákat meg annak idején akár a fideszt is maximum vádolhatták nácizmussal, de az nem bizonyíték, hogy Demszky annak nevezi őket.
Ellenben a komcsik magukat nevezték komcsinak huszonegy-két évvel ezelőtt, akkor meg mire a sértődés ? Az se ciki hogy éneklik az Internacionálét pármilliárddal a zsebükben.
De komolyan: azért mert veled énekeltették, amit ( velem is), sőt a családomat is tönkretették, másoknak meg mások írtották ki a családját. Iparszerűen.
Azért mert te amazt nem tapasztaltad a bőrödön, azért némi empátia szorulhatott volna beléd, hogy a másik sérelmét is megértsed.
Arról meg már nem is beszélek, hogy a volt rendszer kiszolgálói ( az énekeltetők) hol is ücsörögnek mostanság.....Hogy tudatlan ne maradj megmondom: mindenhol:O))) Egy pedig a legfőbb poszton ugye....A gárda meg masíroz rendületlenül....emlékeztetve a régi "szép" időkre.
Nem értem ezt a logikát. Ha valaki x tv-nek nevez egy mediumot és üdvözli a nézőit, abban legfeljebb a médiumra nézve lehet sértés, a nézőire semleges. Én is néztem ezt a TV-t, különben nem hallottam volna ezt a mondatot se, és nem éreztem sértésnek:O)))
Furcsa kicsavart logika ez....sértésnek érzel olyasmit, ami rád nézve nem sértő ( ld. Orbán kritikák az EU-ból), miközben a legordenárébb sértéseket - ha a megfelelő oldalra címezték - elnéző mosolygással nyugtázod. Kb ez jellemző a hívőkre általában.
És egy korábbira: jelenleg egyedül a idesz lett volna a maga 2/3-ával abban a helyzetben, hogy békét teremthetett volna. Nem tette, sőt tovább szítja....ez az, ami nekem nagyon visszatetsző és elrémülve látom, hogy száll bele ebbe a másik oldal is.
A nácizás ugyanolyan, mint a komcsizás:O))) Legalábbis a számomra. Ez mindkét oldalon jelen van, volt.
Nem erről van szó, meg nem is Szanyiról...mint mondtam elég gyengus volt. A mondását viszont találónak tartottam és szellemesnek is.
A gárdistás műsort nem láttam, egyébként is egyre kevesebbet nézem, épp az említettek miatt. Hihetetlenül esett a színvonala. Az Echo maradt a régi(rossz) színvonalán.
Azt te azért látod gyűlölet tv-nek, mert a HTv-hez szoktál akik tényleg gyűlölködnek, és az neked a normális, tehát a másik irányban a normális neked gyűlöletnek látszik, mert nem aljasozzák a szocikat, ellenzéket, nem hazudoznak, nem hamisítanak.
Természetesen aki a veréshez szokott, annak a símogatás gusztustalan.
Nemtom mi a legmagasabb szint, én azért emlékszem, hogy a ballib vezérkar 2002-06 között úgy használta a náci szót mint más a névelőt.
OFF témák:
Én nagyon ritkán nézek tévében politikát, mert általában valamilyen irányba szándékosan manipuláltak ezek a műsorok. Tegnap kivételesen láttam a hírtévé polgárőbotrányos műsorát, ennyi cigányt és gárdistát vágatlanul (vagy kevés vágással) megszólalni nem láttam még. Szóval átjött a helyzet, jó volt a műsor.
Szanyi viszont annyira hiteles mint akármelyik fideszes kirakatember, mióta tele szájjal tiltakozott a kerületébe hozott jobbos szavazók miatt, aztán kiderült ami kiderült.
Azt az aprócska különséget el tetszik felejteni, hogy sajnos jobboldalon ez a legmagasabb szinteken történik..... ( ld parlament WM, Tompika Twitter és sorolhatnám...)tegnap nevettem jót, mikor Szanyi a Hírt TV-ben keresetlen egyszerűséggel nemzeti gyűlölet Tv-nek nevezte a meghívóját:O)) Nem tudtam nem egyetérteni vele....pedig egyébként elég gyengus volt:O)
Elég gyakran nézem a jobbos TV-ket, tudom miről beszélek. Kíváncsi voltam, hogy a 2/3 után merrefele fognak változni. Most már látom, hogy arrafele, amerre nem kéne. Kampányban még el tudtam fogani bizonyos túlzásokat, ami viszont most megy, azt Szanyi joggal nevezte annak, aminek.
Korábban szívesen néztem, ma pedig többnyire elkapcsolok, mert elviselhetetlen. Mintha elakadt volna a tű a lemezen....
Túlreagálni valóban nem kell ezt a pár eszementet.
De érdekes, hogy ennél kevesebbért is sikerült balról lenácizni a jobboldalt, ugyanezek a hangok közül meg a fele ítéli ezeket a kirohanásokat, amúgy meg a tojást is el kell viselni, de Demszky volt az, aki visított mint a disznó akit éppen vágnak.
Ellenben mivel hangsúlyosan Gyurcsány ellen tütettek, remek lehetőség, hogy részben a Fidesszel mossák őket össze, részben pedig meglovagolják Orbán ellenes indulataikat.
Vagyis, ha OV ellen vannak, akkor támogatandó, ha meg nem akkor egykaptafa...
Hol volt vikor amikor azt skandálták a hívei hogy Gyurcsányt a dunába Demszkit meg utána????
Itt a topikban volt belinkelve: A Váci utcán keresztül vonuló tömeg többször skandálta "Gyurcsányt a Dunába, Demszkyt meg utána", majd ifj. Hegedűs Loránt vezetésével elindultak a fővárosi önkormányzat rendezvényére.