bizonygasd csak, ha ebben örömödet leled, mint a topicindító sz@ros témájának rágcsálását..... de ettől a helyszínen való elvétel - és a bevonás között ugyanúgy megmarad a különbség, sügérkém.......
"Mentelmi jogára hivatkozva nem fújta meg az alkoholszondát Szabó Zoltán MSZP-s honatya. A politikus állítja: nem volt ittas, mikor szombat éjjel igazoltatták; azért nem fújta meg a szondát, mivel a rendőr tájékoztatásából számára az jött le, hogy "mindannyian úgy járunk a legjobban". "
Direkt azért linkeltem neked a cikket, hogy az ilyenfajta majmoknak is mint te valami világosságot verjek a fejecskédbe. Okostojás, benne vannak a reálbér alakulások 1989-től 2007-ig.
Hol van ott 25% meg 30% reálbér emelkedés, te matekzseni!!!
Hírnek éppen hír, csak azt nem tudom, miért gondolja Stangli kartács, hogy az üggyel kapcsolatban sajtótájékoztatót köllött vóna tartania a fidesznek, illetve hogy ennek elmaradása mitől ekkora borzalom?
Szerintem meg Demszki alkalmatlan vezetésre.Már vetták el a jogositványát neki ,és a gépkocsi vezetésre alkalmas jogsival Buszt is vezetett Pesten ,mutatta is a tv. Hja amugy a fövárosi föpolgármesteri szerepkörre meg már régóta alkalmatlan,mennyi is az adóssága a fövárosnak?