Arra gondoltam hogy mi lenne ha beválalnád hogy minden héten kedden felraknád az össze NFL eredményt :)))
Csak egy rendezett forma jobb lenne:)
Pl.:
6. hét:
Eredmények: Detroit Lions Buffalo Bills 20-17 Baltimore Ravens Carolina Panthers 21-23 Tampa Bay Buccaneers Cincinnati Bengals 14-13 Dallas Cowboys Houston Texans 34-6 Atlanta Falcons New York Giants 14-27 New Orleans Saints Philadelphia Eagles 27-24 St. Louis Rams Seattle Seahawks 28-30 Washington Redskins Tennessee Titans 22-25 Pittsburgh Steelers Kansas City Chiefs 45-7 New York Jets Miami Dolphins 20-17 San Francisco 49ers San Diego Chargers 19-48 Denver Broncos Oakland Raiders 13-3 Arizona Cardinals Chicago Bears 23-24
Detroit 20: Buffalo 17 Carolina 23: Baltimore 21 Tampa Bay 14: Cincinatti 13 Dallas 34: Houston 6 New Orleans 27: Philadelphia 24 Seattle 30: St.Louis 28 Tennessee 25: Washington 22 Pittsburgh 45: Kansas 7 N.Y.Jets 20: Miami17 San Diego 48 San Francisco 19 Denver 13: Oakland 3 Chicago 24: Arizona 23
Jelentem most basztam el először linkelést és az is a winfos hibája én már rájöttem. Vagy lehet hogy csak az exploreré. nuh...
Utánakérdezek idebent a tvbe hátha.. ha mailben, vagy itt leírod hogy mi kell pontosan, akkor megkérdem. :)
Olyan ember kellene akinek van kapcsolata (lehetőleg jó) az egyesülettel és tud egy két dolgot szerezni.:)
Kemény a kép.....................mi van nem tudtok linkelni?Én meg nem tudok a Wolves-os fórumra írni mert nem enged be a rendszer...............................
Ha nincs kedved felrakni akkor el is küldheted nekem mailbe és akkor majd én felrakom......Akkor remélem minden nap amikor nincs edzés du-os leszel hogy legyen időd alkotni:)
Csonti: Lehet, hogy nekem van. Kicsit gondolkoznom kell. Aktív sportoló legyen, vagy elég ha olyan múlttal rendelkezik?
Egyébként meg a műalkotásaimat mindig este csinálom, ilyenkor szerencsés hogy délutánra járok dolgozni :P
Van még 1-2 háttérkép, majd felrakom ide, vagy a képtárra.
Találtam valami érdekeset:
[link1]
Hello mindenkinek!Már most szólok hogy a héten nem tudok lemenni edzésre mert pillanatnyilag 40 fokos lázam van és egy mandulagyulladásom.De ha esetleg hét közbe változna az állapotom ígérem ott leszek!Go SOLDIERS!Go PITTSBURGH!
hy Kalaj..a szeród nálam van..az én felszerelésem az már nálam van és vissza is szolgáltatom amint csak kívánod..vagyis ha nem elöbb mint most szombat mert most lent vagyok szegeden...és innen megyek majd szolnokra és egy része itt van de egy része meg nem... de ha jössz a szombati BBK os közös edzésre amire én is szeretnék menni akkor arra teljesen egészben és tisztán hozom neked a cuccod minden darabját...remélem így rendben leszünk!Amúgy meg hihetetlenül köszönöm hogy amíg nem jött meg az enyém addig nálam lehetett!
Ja én vagyok itt mert most még van időm:)Elviekben már jött egy adag és kb.1 1/2 hét múlva meglesz az újabb adag új cucc.Most sajnos én meg nem mondom hogy a te szerkód pontosan kinél van de szerdán megtudom ha addig senki nem jelzi hogy nála van.Szerintem ez csak természetes hogy tisztán adja vissza az harcos aki használja.
Akkor ezek szerint minden rendben van a lábaddal.Ez jó.
Csonti! mivel te vagy a legtöbbet a fórumon,megkérdezném hogy érkeztek-e mostanában felszerelések az újjaknak? illetve szeretném kitudakolni hogy kinél van a felszerelésem jelenleg amit kölcsönadtam mert szeretném visszakapni nemsoká TISZTÁN ugyanis hamarosan