Már minusz kettőnél jársz, Sevi és NL folyamatosan olvassa a fórumot. 😃 Komolyra fordítva, furcsa volt a hétfői Vakszban, hogy Pónáczék " megszólítottak" minket, kritizálták,hogy véleményt formálunk, a hangnemünk pláne. Szerintük vegyük át Momó és Sevi helyét.
Sztem ne avassuk szentté Nemadicot,tényleg zseni,aki képes eldönteni egyedül meccseket de mint a legtöbb különc nem egyszerű eset. Engem nem is az zavar h megy hanem a helyén lényegesen gyengébb képességűek vannak és lesznek,ez a legnagyobb baj. Igen nyilván a most kialakult helyzetért is Nl,Sevi,stb a felelős mint minden rosszért úgy,h nem is tudjuk mi van a háttérben
Profi klub, ne viccelj már:). Ezek a vezetők semelyik másik profi klubnál nem kapnának munkát. Innen mindenki így megy el, mint Petar. igazi klubkultúra!
Értem én. Persze, mást nem nyilatkozhatott. Ha a Portótól is kikapnánk, olyan lenne, mint egy buktatás. Szerintem a győzelemmel nem lesz gond. Nagyon kíváncsi vagyok végre a lapus teljesítményre, Mitrevski nem védett rosszul, le is gyalulták a Dinamot. Illetve ki és hogy fog irányítani holnap.
Mai cikk a club oldalán, Dragan szerint kó a hangulat, de "össze kell tartanunk". Nem vagyok pánikolós típus, de kezdek aggódni. Petart lehet szeretni, vagy sem, de ha nem játszhat, Andriska is kicsit kiesett, Elderaa nem tudja úgy megjátszani. Szép meccs elé néznénk Párizsban. Ok, hogy Szeged-Kielce ellen már lesz Remili, de megjelenik a jobb oldal, erre eltűnik a bal?
valahol a kettő között lehet az igazság. Petar szerintem nem csapat játékos,absz nem bánom h elmegy jövőre (tudom párszor kihúzott minket a sz. Ból),úgy gondolom mérgező a személyisége.
Mahé,Edera,Eisson meg rohadtul kapjákmössze megukat,foleg elozo ketto mert ez az alibi amit tolnak meccsek ota felhaborító.
Szerintem már a GOG ellen is látszott, hogy meccs közben "ódaszolt" egy-két alibi babának. Bele sem merek gondolni, hogy tényleg mi is lehetett az öltözőben. Viszont az edző és vezetőség szégyene, ha egyáltalán eljut egy ilyen profi klub ide.