Keresés

Részletes keresés

hvik Creative Commons License 2005.10.02 0 0 210

Sziasztok!

Nem volt még időm végigolvasni a topicot, de valószínű h nincs is benne az alábbi kérdésem: trambulin bankszámlát nyitottam, bankkártya még nincs de lesz, maestro kártya lesz, és itt a kérdés, hogy lehet-e maestro bankkártyát használni a PayPal-lel? Azt tudom, hogy a Maestro kártya a Mastercard alá tartozik (ha jól tudom).

ÜDV

VLE

Hülyesamu Creative Commons License 2005.10.02 0 0 209
Magyarként (meg több EU10-lakóként, stb) nem fogadhatsz pénzt a Paypal accountodra, másoktól sem (többek között az eBay-en sem adhatsz el semmit), és nem is utalhatsz a bankszámládról a PayPal azámládra.
Előzmény: dr_bubo (208)
dr_bubo Creative Commons License 2005.10.01 0 0 208
akkor se , ha magamnak fizetek?
vagy letrehozok megegyet es ott fizetek a masik nevemnek?
Előzmény: harzol (207)
harzol Creative Commons License 2005.10.01 0 0 207

Nem tudod feltölteni. (Ez Mo-on még nem megy.)

Ha PAYPAL-al fizetsz, akkor az összeggel a paypal megterheli a bankkártáydat. Ennyi.

Előzmény: dr_bubo (206)
dr_bubo Creative Commons License 2005.10.01 0 0 206
Sziokak

készítettem magamnak paypal accountot de nem tudom hogyan tudok pénzt tenni rá a saját bankszámlámról? Credit kártyám van, de melyik menüpontban tölthetem fel az egyenlegem?
Köszi
Józsi
ebayboczan Creative Commons License 2005.09.30 0 0 205

Hello,

Tudja azt már valaki, hogy Mo-n mikor leszünk PayPallal pénzt is fogadni? Valójában tervezik ezt, vagy csak hitegetnek? Érdemes átmenni a szomszédba bankszámlát nyitni és kivárni a 6 hónapot mire megkapom a MasterCard-ot?

Valaki adjon választ légyszi!!

Bering de la Cruz Creative Commons License 2005.09.29 0 0 204
Nincs 2 USD-t is küldhetsz
Előzmény: endre66 (203)
endre66 Creative Commons License 2005.09.28 0 0 203

köszi. úgy néz ki 2.9% + $0.30 USD-t vonnak le tőle.

a kérdés csak az volt, hogy a pénzküldésnél van-e minimum összeg (pl. 10 USD?)

Előzmény: Bering de la Cruz (202)
Bering de la Cruz Creative Commons License 2005.09.28 0 0 202
Bármennyit küldhetsz az illetőnek.. a tranzakció után a fogadó féltől vonnak le költséget.. Dombornyomott VISA kártya jó, bármely pénzintézet által kibocsájott megfelelő.
Előzmény: endre66 (201)
endre66 Creative Commons License 2005.09.28 0 0 201

Kedves paypal-guruk!

Egy 'palnak' szeretnék pénzt küldeni, akinek Premier account-ja van (nem magyar).

Ezt megtehetem a magyar VISA kártyámról? mennyi a minimum összeg?

_alien_ Creative Commons License 2005.09.20 0 0 200

sziasztok

errol van tapasztalatotok?

http://index.hu/tech/uzlet/payp4120/

A tapasztalatok szerint megfelelhet még néhány hazai bank "card not present" (CNP) vásárlásra engedélyezett Visa Electronja is.

Bering de la Cruz Creative Commons License 2005.09.18 0 0 199
Szia!
BIDPAY már nem fogad el MASTERCARD-T csak VISA-T....
Előzmény: hamariberkenye (197)
Hülyesamu Creative Commons License 2005.09.16 0 0 198
Jó lesz az MC: Visa, AmEx, Discover és Mastercard van elfogadva.
Előzmény: hamariberkenye (197)
hamariberkenye Creative Commons License 2005.09.16 0 0 197

A bidpay korábban visszadobálta a Mastercard dombornyomott kártyámat.

Paypal esetében jó a Mastercard, vagy ide is VISA/AMEX kártya kell?

zsoc_ Creative Commons License 2005.09.16 0 0 196
köszi szépen
Előzmény: Ariel (195)
Ariel Creative Commons License 2005.09.16 0 0 195
jo esteben 2-3munkanap
Előzmény: zsoc_ (194)
zsoc_ Creative Commons License 2005.09.16 0 0 194
refund problémám van nekemis:
nem érkezett meg a rendelt és kifizetett cucc, az eladó készségesen visszautalta a pénzt. elvileg...ugyanis a paypal oldalamon látom a tranzakciót h refund - x összeg, completed, de a bankszámlámra még nem érkezett meg a pénz. kb mennyi időbe telik ez? az ügylet(refund) tegnap délután történt, a számlaegyenleget ma délelőtt ellenőriztem és semmi.
ha tudsz légyszi segíts! előre is köszi

zsoc
Előzmény: edk440 (183)
edk440 Creative Commons License 2005.09.10 0 0 193
Szerencsésebb országok polgárai Personallal is tufnak pénzt fogadni, de csak ha a küldő Paypal-egyenlegből fizet, és nem kártyáról közvetlenül vonva.
Előzmény: Hülyesamu (191)
gergely26 Creative Commons License 2005.09.10 0 0 192
Koszonom, a valaszokat, lassan indulgatok elesben tesztelgetni :-))
Előzmény: Hülyesamu (191)
Hülyesamu Creative Commons License 2005.09.09 0 0 191
1. A Personal attól Personal, hogy te nem tudsz pénzt fogadni.
2. Pl. ha te magyar vagy egyéb k-európai vagy (kb. EU10), akkor ez a direct debit nem megy, nekünk csak a kártyához kötés van engedve.
Előzmény: gergely26 (190)
gergely26 Creative Commons License 2005.09.09 0 0 190

Akkor megint egy kicsit visszaterve, personal accountot nyitva, mindenki tud nekem utalni personal account-rol ( tehat hitelkartyarol nem ), en pedig ha feltoltottem a paypal accountomat a direct debitemrol akkor tudok penzt kuldeni, akkor most megforditva a korabbi kerdesemet, ha felallitottam egy direct debit-et azaz a folyoszamlamrol veszik le a penzt akkor van-e  ertelme kartyat regisztraltatnom?

Erzem hogy meg fogom egyszer erteni de eleg nehezen megy :-))))

gergely26 Creative Commons License 2005.09.09 0 0 189
Koszonom a segitseget, mar kezdem felfogni szepen lassan :-))), mar csak az lesz erdekes akkor mi lesz ha hazamegyek Magyarorszagra es onnan probalkozom majd belepni, de ez meg a jovo zeneje :-)))
Előzmény: Hülyesamu (187)
edk440 Creative Commons License 2005.09.09 0 0 188
,,Egy előnye van: ahol csak Paypallal lehet fizetni, ott ez az egyetlen megoldás''

Ez vagy nem igaz, vagy nem értem, mire utalsz.

A kártyás paypalozásnak az a hátránya, hogy nem mindenki fogadja el az előzőekben említett okból.
Előzmény: Hülyesamu (187)
Hülyesamu Creative Commons License 2005.09.08 0 0 187
Én a dolgot úgy látom, hogy az alap Paypal tagság, amnire nem lehet pénzt fizetni ("Personal Account"), két módon müxik:
a. Te utalgatsz rá pénzt, banki átutalással, ezz az igazán fasza, mert ekkor csak annyi pénz van az accoonton, amennyit rátettél, többet nem bukhatsz
b. Hozzácsatolsz egy (vagy talán több) kártyát az accounthoz, ekkor a számládon nem levő összeget ráterheli a kártyára. Ez nem olyan jó, de pl. Magyarországon mi csak ezt használhatjuk. Egy előnye van: ahol csak Paypallal lehet fizetni, ott ez az egyetlen megoldás. Plusz a kártya azért macerásabb is. Meg nem kell egy fillért sem a Paypal számládra utalni, úgyis vonják, ha fizetsz.
Előzmény: gergely26 (185)
edk440 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 186
Nem mindenki fogadja el a kártyáról közvetlenül levont fizetést, mert annak az elfogadásához az elfogadónak nem elég az alap-Paypal tagság, hanem uprade-elnie kell, akkor viszont már minden érkező pénzből sápot von a Paypal.
Előzmény: gergely26 (185)
gergely26 Creative Commons License 2005.09.08 0 0 185

Sziasztok!

Most probalkozom paypal-val regisztraltatni, egy kicsit jobb a helyzetem mert jelenleg Angliaban elek, es itteni kartyaval rendelkezem, es szamomra minden muvelet nyitott, azonban nem igazan ertem miert jo ha a paypal accounton tartanam a penzem ahelyett hogy a kartyamrol vonnak le ( bocs az ostoba kerdesert de minek tartsak rajta penzt ha megy kartyarol is a dolog amiert ugyis fizetek a banknak ha feltoltok ha fizetek, vagy ezt nem mindenki fogadja el?).

A masik pedig latom hogy korabban beszelgettetek az amerikai csomagokrol, illetve a vammantes hatarrol vannak jo hozzaszolasok az ebay forumon, illetve a dobozra rairt ajandek + hasznalt cikk szavak liletve kb 50 dollaros osszeg szamomra remekul mukodott ( persze ezzel egyenerteku csomagbiztositassal ),

de egy hazakuldott wakeboardomat a biztositasi osszeg alapjan probaltak elbiralni, szerencsere sikerult lebeszelnem oket erre adtak egy feher lapot a vamhivalban hogy alairasommal erositsem meg mennyi is az erteke a szamla nem erdekelte oket, de gondolom ilyen sztorija mindenkinek van es bocs ha off-topic lettem volna

__BB__ Creative Commons License 2005.09.07 0 0 184
OK, köszi a gyors választ.
Előzmény: edk440 (183)
edk440 Creative Commons License 2005.09.07 0 0 183
A refund működik, a pénz visszakerül a kártyához tartozó számlára.
Előzmény: __BB__ (182)
__BB__ Creative Commons License 2005.09.07 0 0 182

Sziasztok,

Fizettem paypal-lal de a csomag (minő meglepetés!) a postázás alatt elveszett. Az eladó visszautalná az összeget, de elvileg HU reggel én nem tudok fogadni. Ilyenkor mi van ?

Köszi.

Ariel Creative Commons License 2005.09.05 0 0 181
mivel ez kartyas vasarlas, neked nincs koltsged. a paypal a vevot terheli vele.
Előzmény: foltan (179)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!