Nenadics egy zseni ez vitathatatlan. Mint minden zsenit tudni kell kezelni és akkor nagyon értékes játékos tud /tudna/ lenni. Főleg, ha még igaza is van a feltételezett balhéban. Egy dolog bizonyos: Az edzőnek óriási a felelőssége az ügyben , de egy zsenit körön kívülre tenni több, mint bűn... Valami ott nincs rendben...Mahe is csak Veszprémben gyenge? Hogy van ez? Vagy az izlandi szélső...Lassan olyan lesz a Veszprém, mint egy Mourinho féle foci csapat. Zsenik kíméljenek ....
Igen a végjátékra kellene a zsenije nagyon. Azt nem lehet mondani, hogy nem feszűlne meg a pályán, ami persze nem azt jelenti, hogy nem hibázik -sajnos újabban - sokat, de lehet, hogy ezek mögött már ott vannak ezek a háttérbeli dolgok is.
Gondolom Petar ezt is a sajátos módján csinálta, nem ismerem a részleteket, de indulatok biztosan voltak. Korábbi meccseken, mondjuk a GOG ellen meccsközben olyan csúnyán nézett egy-két csapattársára és szólt oda valamit, hogy én a TV előtt megijedtem. Egyébként pedig igaza van.
Nem lehet egy egyszerű ember, meg gondolom balhé is lett belőle, öltözőn belül, viszont kellene Ő a tavaszra, no meg az is hogy akiknek beszólhatott: Ellison, Eldera, Mahe? hozzák azt amit várunk tőlük.
”Ha”val kezdtem a mondatot,tegnap Egriek a vaxban mondtak,h tudomásuk szerint ha Gudmundson érkezik Szegedre több izlandit is vihet magával. Természetesen nem adnám Elissont csak eszembe jutott,főleg úgy,h egy másik fiatal izlandit hozott velünk össze a sajtó