A gyári honda is 3.4 ló volt. Nanehogymár a kínai fos, amit lemásoltak róla kicsi sárgák éhbérért telinyomva zárvánnyal, meg öntési hibával 9 ló legyen.
A Babetta gyujtás nem megy fel,mivel a kúp ugyan egyforma de a jeladó szoknyarész nem fér el.Tyer is úgy tette fel hogy a jeladót meg a mágnest a lendkerék tetejére rakta.Én levágtam a szoknyát és felülre akartam hegesztetni,de végül nem lett belőle semmi,mivel az alaplapot is át kellene faragni nagyon.
A minap lett egy Mustangom, 1982-es évjáratú. Egy rekesz sörért kaptam cserébe, gondoltam, annyit megér akár csak hobbiszintű használatra is (boltig lemenni, meg vissza).
A gyújtása kicsit szedett-vedett, ezen szeretnék kicsit alakítani változtatni. Itt rögtön lenne is egy kérdésem: a babetta megszakító nélküli gyújtását fel lehet rá valahogy, különösebb átalakítás nélkül szerelni?
Bocsánat, ha a kérdés és válasz korábban már elhangzott. Köszönöm előre is a válaszotokat!
De 50-es...csak éppen nem mindegy h milyen vezérmű tg és karbi van hozzá:)
különbn meg a kínai gyárak azért írnak gyökér teljesítményeket a táblákra,mert csak így a limitet betartva edgedik smkp-nak eu-ba.ténylegesen sokkal többet tudnak.
Nemtudom, mennyivel jobb a helyzet ezzel, min a gyárival. :) Pont beszéltük nemrég Kristóffal, hogy a Mini rigájából kivágja a blokkot, mert habár a gyújtás már tirisztoros, "váltótengelytörés előfordul". Ja hogy ilyen apróságok... váltótengelytörés... :) Na, a Star blokk szerintem még a héten belekerül. :)
Igen,M7-es,de a normál menetemelkedésű az 1mm-es.Mint ami a Skodákban is van. Az eredeti dinamóhoz 80mm hosszú kell,és a Mustang gyujtáshoz is ilyen hosszú szükséges.