Hirtelenjében látva a Gömbtárs képét, arra gondoltam, hogy jaj, de jó, naplózolt a kedves Mester és a tescóban bizonyos vulkanikus tevékenység volt megfigyelhető.:) Így jár, aki felülről halad lefelé.
Szép jó reggelt és kellemes tűzforró kávézolást sütivel. A hideg áramlatok elleni védekezésül nállunk egy usanka kellett volna legalábbis. Azaz izé. Hideg van.
Üdv mindenkinek! Új vagyok itt, énis helyeztem ki madáretetőt, közbe egy kis videokamerával veszem fel a jeleneteket :) Már 6 faj volt az etetőmnél Mezei veréb Házi veréb Széncinege Kék cinege Egyik nap egy Ökörszem tévedt be, meglepődtem Ma pedig el se hittem, de egy fenyvescinege volt az etetőn :O Még csak gyűrűzésen láttam ezt a madarat. Örültem neki nagyon :-) Sajnos kamerám nem volt kéznél, így csak szemlélni tudtam. 2 db napraforgómagot evett aztán elszállt :(
Ez az én most betáplálkozott húslevesem! Gyerekkoromban elképzelhetetlen volt a vasárnap húsleves nélkül, és közben "Jó ebédhez szólt a nóta" szituáció honolt... jajistenem.
Lehet, hogy pont attól, nem? Érdekes, az enyém is fáj. Kibírható, csak épp dolgozni nem lehet tőllle. Olyan... alattomos. Nehogy a paraszt elfelejtse már, hogy "van" feje. Én is kultiválnék egy naplót elég régen, talán uckve segítene, de nincs nekem olyan mákom. Na, hátha neked!