Keresés

Részletes keresés

supertzar Creative Commons License 2001.03.11 0 0 934
Biztos az egyik nyomdában dolgozik, tud olcsón plakátot intézni, a másik cájgol, mert erős, a harmadik odaadja a dobcuccát, a negyediknek meg tartozik Töfi :-)))
Hát tudom én?!
Előzmény: Espé (933)
Espé Creative Commons License 2001.03.11 0 0 933
Kötekedsz itt össze-vissza. :)) Jó, oké, akkor úgy kérdezem, hogy MI AZ ISTENNEK HÍVTÁK MEG EZEKET AZ ARCOKAT SZERINTED?
Előzmény: supertzar (932)
supertzar Creative Commons License 2001.03.11 0 0 932
közönségcsalogatók?!!! Van, akit még én sem ismerek :-)))
Előzmény: Espé (931)
Espé Creative Commons License 2001.03.11 0 0 931
Amiket te soroltál, az evidens, de a többi minek? Én azokról beszélek, mint közönségcsalogatókról. Ehh, divat már a Maiden, jobb is, hogy lesz Szizsó, kíváncsi vagyok, milyen trú szöveget fog elővezetni a koncerten. :))
Előzmény: supertzar (930)
supertzar Creative Commons License 2001.03.11 0 0 930
Iron Maidnem teljesen OK, abszolút elkötelezett Maiden fanok, és nemcsak Patrik meg Töfi, hanem Bevíz Misi meg Urbán Gabesz is. Nagyon rendben lesz szerintem a muzsika.
Ideje volt már, hogy legyen egy rendes pesti fellépésük.
Kalapács OK, Joe nem az a Maiden fan, de a hangjával azért érdekes lehet egy-két dal, MaZónak is örülök, de az alsóbb nevekből csak a Demonlordokat kellett volna meghívni, a többi tök fölösleges, sőt helyenként mosolyogtató.
Szerintem inkább Zotyát kellett volna meghívni az Ektomorfból :-)))
Előzmény: Espé (929)
Espé Creative Commons License 2001.03.11 0 0 929
Ezt a "Rocinformos" ( :)) ) cikket nem olvastam, de nagyjából ismerem a hozáállását, amit annak idején a Zúzdában meg egyéb helyeken elővezetett, sok mindent elárul, azt hiszem. Szóval egyet értesz ezzel az eladhatóság dologgal?
Előzmény: supertzar (928)
supertzar Creative Commons License 2001.03.11 0 0 928
Én Szizsót bírom a legjobban, az új Rocinformban pölö ezt mondja:
"Soha nem tagadtuk meg (mármint a metalt), csak azt mondtam, hogy nincs jövője..."
"...a heavy metal szót nem szeretem. Nekem a heavy metal mindig a Pokolgépet és az Ossiant meg a Helloweent jelentette, s úgy érzem, hogy mi soha nem játszottunk heavy metalt."

Ezek után most Maiden nótát énekel...

Előzmény: Espé (927)
Espé Creative Commons License 2001.03.11 0 0 927
Ja, asszem az volt az. A MÁK az egy ilyen punkbanda akar lenni, kb. annyira hiteles, mint a Green Day, nekik volt az "Italozzunk a 7-esen" c. számuk.
Előzmény: Wisey_ (926)
Wisey_ Creative Commons License 2001.03.11 0 0 926
De azért a "Kalapács" nem egy rossz név...
Az ilyen MÁK-féléket nem ismerem, de kiváncsi vagyok a koncertre. Az a bizonyos buli nem a Maiden-könyv bemutatóján volt? Az MHH-ban láttam, de nem mentem el. A Trooper játszott, nem?
Előzmény: Espé (925)
Espé Creative Commons License 2001.03.11 0 0 925
MÁK, Action, Carmen... ez valami vicc? '99-ben volt a Wigwamban egy buli (nem a Maidnem nyomta), az kurva nagy volt, de ennek olyan "jobban el tudjuk adni" szaga van.
Előzmény: Wisey_ (924)
Wisey_ Creative Commons License 2001.03.10 0 0 924
The Evil Creative Commons License 2001.03.09 0 0 923
A nagyja már megvolt a Napsterről, de az Accident of Birth demo-k nem semmik. Meg a High Vaultage-on található cuccok... Eredeti Bring your daughter, Wasting Love mix, stb stb...
Előzmény: Wisey_ (922)
Wisey_ Creative Commons License 2001.03.09 0 0 922
Huh, nem semmi!

A Brave New World Tour (a svéd közvetítés) remekül szól, a Wicker Mant letöltöttem...

Dickinson meg ennyi mindent énekelt? :-)

Előzmény: The Evil (921)
The Evil Creative Commons License 2001.03.07 0 0 921
Most 10 évre előre mindenki megkapja a karácsonyi ajándékát: http://home.c2i.net/als/
Nézzetek csak be a 'Rarities' közé! Van 1-2 cucc, amit én még Napsterről se tudtam összekaparni 2 év alatt; a többiről nem is beszélve :) Kellemes töltögetést a következő évtizedre :)

Ha vki már ismerte, akkor bocs ;)

The Evil Creative Commons License 2001.03.05 0 0 920
Nagylemezen nincs, de létezik egy Virus c. maxi valahol (nekem nincs meg sajnos).
Előzmény: BahnScorper (919)
BahnScorper Creative Commons License 2001.03.05 0 0 919
Üdv minden Maiden-fannak! Most már kezdek én is közétek számítani, mióta haver kölcsönadta anno ősszel a Best Of The Beast-et. (azóta meg ugye kezdenek gyűlni az albumok) Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem:

A Virus csak ezen (BOTB) van rajta, vagy rátették "rendes" stúdióalbumra is?

Wisey_ Creative Commons License 2001.03.04 0 0 918
Turkálj néha a CD Pincében!
A használt lemezek között sok érdekességet találni... Én egy 96-os Bruce maxit szereztem onnan.
Előzmény: Bátor Sir Egon (917)
Bátor Sir Egon Creative Commons License 2001.03.01 0 0 917
MAIDEN fanatikusok!

Magas árat fizetnék a következő CD-kért:
-Fear of the dark live (maxi)
-Hallowed be thy name live
-Bring your daughter...
-From here to eternity
-Wasting love
-Tailgunner (asszem csak USA)
-valamint a THE FIRST TEN YEARS kollekcióért egyben, illetve külön-külön. (Nem baj ha használt, csak jó állapotban legyen.)

ide írhattok: kekesi@bocskai.hu

greediness Creative Commons License 2001.02.27 0 0 916
A Maiden már 1000 éve kiadta a Raising Hell-t DVD-n, itthoni boltokban is be lehet szerezni, a netes áruházakban (külföldiekben) meg szinte bármelyikben.
Előzmény: murray (912)
Levike Creative Commons License 2001.02.15 0 0 915
Milyen cuccaid ?
Nalam nincs semmilyen cuccod.. :)

Levi

Előzmény: The Evil (914)
The Evil Creative Commons License 2001.02.15 0 0 914
Hahaha ez izgalmas! :) Remélem az én cuccaim megvannak még, huhh!!!! @_@
Előzmény: Levike (913)
Levike Creative Commons License 2001.02.15 0 0 913
Hmmm, a gepben biztos nem maradt....akkor hol lehet ? :)

Levi

Előzmény: murray (912)
murray Creative Commons License 2001.02.15 0 0 912
Wisey: akkor a maxi B side nóták tuti kellenének+a Dickinson skunkworks lemeze!

Levi: odaadtad a deep purple cd-t illetve csak a tokot a cd asszem benne maradt a gépedben!:(((
de azé kösz!:))

Evil: gyógyulgassál oszt gyere legközelebb.
kéne má valami maiden DVD nem tuttok róla??
nem hinnén hogy Harris nem húzna le erről is pár bőrt!:))

Wisey_ Creative Commons License 2001.02.07 0 0 911
The Evil!
Én mostanában népszámlálással szórakozom, de biztos tudok időt szakítani rá! :-) Holnap is inkább Fradi-meccsre megyek... :-)

Levike!
Végignéztem a videót, köszi a klipeket! Egy-kettőnek elég gyenge a minősége, de a legtöbb simán nézhető. Hát igen, ilyen klipeket én nem is láthattam... Már történelem :-)

Murray!
Megszereztem a "Maiden B-Sides" számokat mp3 formátumban! Majd megbeszéljük, mikor adjam oda...

Kaptam egy Paul Di'Anno szólóalbumot is (As Hard As Iron, 1998), de még nem igazán hallgattam bele.
Egy szám ment végig, de annak semmi köze nem volt a Maidenhez...

Előzmény: The Evil (910)
The Evil Creative Commons License 2001.02.07 0 0 910
Hallottátok, valami bokszoló azt nyilatkozta, hogy példaképe a nagypapa faliúrája, mert az olyan pontosan üt mint Nicko McBrain!!!!!!!!!! :))

Wisey, Murray Laci, Levi, 3 napja hőemelkedésem van meg lázam de a jövő hétre szerintem rendbejövök, szóval a hét közepe/végefelé felőlem találkozhatunk újra és akkor már én is ott leszek!

Egy orosz Maiden fan honlapon azt írják, hogy a Blood Brothers lesz a 3. maxi. Ezt onnan veszik, hogy az egyik internetes lemezbolt "coming soon" rovatában olvasták!!!

Üdv mindenkinek!

murray Creative Commons License 2001.01.31 0 0 909
Evilnek igaza van és is hűlyét kapnék a the numbertől meg a heaven can wait-től...)
én a no prayer for the dying -ot hallgatnám meg élőben...))
csütörtökön tali van, szóljon aki jön!
Levike Creative Commons License 2001.01.31 0 0 908
Miert, mi bajotok a Dynamo-val ? :) Szerintem fantasztikusan jol szol...idaig a legjobb Maiden koncertanyag....en orulnek egy ilyen minosegu koncertDVD-nek... :)

Levi

Wisey_ Creative Commons License 2001.01.30 0 0 907
Hát mi mást adnának ki, ha nem az idei programot???
Szerintem majdnem ugyanaz lesz, mint a Dynamo-kalóz, talán ráteszik a Silent Planetet... Nem is tudom, mit nyomtak Rióban...
Jó lenne viszont egy olyan koncert, ahol ritkábban (vagy sohasem) játszott dalokat adnának: Alexander The Great, Deja-Vu, Judas Be My Guide, egy adaggal a Somewhere/7th Son-ról valamint pár régi számot (Prowler, Rue Morgue, Purgatory, Flight Of Icarus...)
Mondjuk a Summer Rocks 2001-en, exkluzív fellépésként? :-)))
Bruce szólóban viszont nem egy hülye ötlet! De ezt említettem a vonatkozó topicban is...
Előzmény: The Evil (906)
The Evil Creative Commons License 2001.01.30 0 0 906
Én sem örülnék, ha tényleg a mostani turnéprogramot adnák ki koncertlemezen. Ha mégegyszer meghallok egy Number of the Beast live-ot, meghülyülök!!!
Előzmény: GLS (904)
The Evil Creative Commons License 2001.01.30 0 0 905
1 teljes év kihagyás következik, a pihenésbe csak nem rokkanak bele :). Úgy tudom, hogy a Rock In Rio-s koncertet fogják majd kiadni. A Bruce meg végre tolja már ide a képét a szólóbandájával!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: holdkölyök (903)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!