Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Nem, kimaradt. Amikor indult, még nem érdekeltek a sorozatok (ennyire)- útközben aztán jött sok más, és soha nem kezdtem el nézni a 24-et; majd egyszer sorra kerül, fenyegetés, nem ígéret. :D
Najó. Finomítok, régen láttam az ötödiket, így most nagyon bejövős:-))
De még csak a 14-nél tartok.
Jaj én nem agyalok a 24-en, akkor drámát nézek, ha agyalni akarok. Amúgy nagyon tetszik, hogy itt bármi lehet. Pozitív szereplő kinyírása, atombaomba, wáháháháhhhá:-DD
A nyilem nyalom amcsi fasság kikerül belőle. Még a szent elnököt is szétkapják ha arról van szó.
Akkor én hülye vagyok:)) Végignéztem, de folyamatosan bosszantott, hogy már tudom, mit fog Jack csinálni! De mégis jól volt megcsinálva, mert néztem:)) Itt is megkérdezem, mi az a drón (ha egyáltalán így kell írni)?
Az egyetlen sorozat továbbra is, ami úgy pörög mint a szélvész, és szemkifolyásig tudnám nézni.
(Csak már nem tom hova lehet Jack szerepét növelni....lassan nem csak az egész bolygót, hanem az univerzumot, sőt a párhuzamos univerzumokat is megmenti:-))
Most már jó lesz, ha jönnek az új évadok, többszörös frusztráció esete forog fenn, gyármákáim.
Hogy konstruktív legyek, és bár nyilván a junkie-n feltették/felteszik ezt a kérdést, de azért: ki melyik sorozat folytatását várja, de agyeldobósan-őrülten-körömrágósan?
Jajj,ne vergődj már ese,persze hogy vicc volt,bár mondjuk azért nem szép mindenhol kukorékolnod, hogy ilyen szar,meg olyan szar a Firefly....ha meg vazzeg ennyire bánt ez a kis poén,akkor sorry